Viikkoraportti: Coinpass voitti FCA -hyväksynnän Blockchain.com -sivustolla juhlii 10 vuotta suurella virstanpylväällä

Viikkoraportti: Coinpass voitti FCA -hyväksynnän Blockchain.com -sivustolla juhlii 10 vuotta suurella virstanpylväällä

Suuret kryptovaluutat päättyivät kuukauteen korkealla, ja jotkut altcoinit tulivat uudelle alueelle. Tässä on muita mielenkiintoisia otsikoita, jotka olet ehkä unohtanut tällä viikolla.

El Salvadorin lainsäätäjät hyväksyvät 150 miljoonan dollarin Bitcoinin käyttöönottorahaston

El Salvadorin Bitcoin -suunnitelmat ovat nyt horisontissa, ja maa on vain muutaman päivän päässä kunnianhimoisen mutta kiistanalaisen Bitcoin -suunnitelman toteuttamisesta 7. syyskuuta. Maan suunnitelmat saivat suuren vauhdin maanantaina sen jälkeen, kun edustajainhuone hyväksyi uuden 150 miljoonan dollarin rahaston. Luottamuksen tarkoituksena on tukea Bitcoinin muuntamista dollareiksi ja kansalaisten tukkumyyntiä. Rahasto tulee 500 miljoonan dollarin talouden elvytyslainasta, jonka presidentti Bukelen johtama valtio sai aiemmin. Kun Bitcoin Adoption Fund hyväksyi 64–14 ääntä, hallitus on edelleen kiinnostunut Bitcoin -suunnitelman toteuttamisesta. Kaikki eivät kuitenkaan olleet kovin vastaanottavaisia ​​Bitcoin -idealle, ja jotkut kansalaiset vastustivat julkisesti BTC: n tekemistä hyväksyttäväksi valuutaksi. IMF äskettäin toisti sen varoituksen siitä, että yksityisesti liikkeeseen lasketut kryptovaluutat, kuten BTC, aiheuttavat merkittäviä riskejä, ja siksi toimenpide ei ole suositeltavaa. Kaikista saaduista varoituksista huolimatta El Salvador jatkaa ja suunnittelee investoivansa 23,3 miljoonaa dollaria uudesta rahastosta Chivo-pankkiautomaattijärjestelmäänsä ja käyttävänsä vielä 30 miljoonaa dollaria kouluttaakseen kansalaisia ​​valtion tukeman Chivon digitaalisen lompakon käytöstä.

BIS johtaa uutta CBDC -suunnitelmaa, johon osallistuu Australia ja kolme muuta maata

Singaporen pääkonttori Bank of International Settlements (BIS) Innovation Hub tekee yhteistyötä Malesian, Etelä-Afrikan, Singaporen ja Australian keskuspankkien kanssa kehittääkseen rajat ylittävän keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) alustan. Bank Negara Malaysia, Australian keskuspankki (RBA), Singaporen rahaviranomainen (MAS) ja Etelä -Afrikan keskuspankki julkistivat suunnitelmansa torstaina annetussa yhteisessä lausunnossa. Asianomaiset osapuolet ilmoittivat, että suunnitelman tavoitteena on edistää kansainvälisiä liiketoimia katkaisemalla Singaporessa toimiva Bank of International Settlementin (BIS) innovaatiokeskus tekee yhteistyötä Malesian, Etelä -Afrikan, Singaporen ja Australian keskuspankkien kanssa oma kansainvälisen keskuspankin (CBDC) digitaalinen valuutta -alusta. Bank Negara Malaysia, Australian keskuspankki (RBA), Singaporen rahaviranomainen (MAS) ja Reserve Bank of South Africa julkistivat suunnitelmat torstaina yhteisessä lausunnossaan. Asianomaiset osapuolet ilmoittivat, että suunnitelman tavoitteena olisi edistää kansainvälisiä liiketoimia välittäjien eliminoinnin kautta ja vähentää näin aiheutuneita kustannuksia. Keskuspankit ilmoittivat aikovansa esitellä ehdotetun alustan prototyyppejä Singaporen vuoden 2021 Fintech -festivaalilla myöhemmin tänä vuonna. He aikovat myös julkaista havaintonsa ensi vuoden alussa. Hankkeessa arvioidaan toiminta- ja hallintoprotokollia, jotka mahdollistavat infrastruktuurin jakamisen eri lainkäyttöalueilla. Michele Bullock RBA: sta kehui suunnitelmia ja pani merkille nopeuden lisäämisen, alentuneiden kustannusten ja suuremman avoimuuden mahdolliset hyödyt. BIS tutkii myös Thaimaan, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Hongkongin ja Kiinan kansainvälisiä liiketoimia.

Julkinen julkistaminen on Blockchain.comin mahdollisuus talousjohtajan mukaan

Lontoossa toimiva Blockchain.com valmistui vuosikymmenen olemassaolosta aiemmin tällä viikolla. Yhtiön talousjohtaja Macrina Kgil paljasti blogissaan maanantaina, että hän juhlii toista virstanpylvästä samana päivänä. Kgil ilmoitti, että yhtiö on käsitellyt yli 1 biljoonaa dollaria salaustapahtumissa. Hän sanoi, että yhtiö on hallinnoinut kolmanneksen kaikista Bitcoin -tapahtumista vuodesta 2012 lähtien. asiakkaan tarpeisiin ja sen välitysliiketoiminnan kasvuun, mikä on lisännyt kysyntää viimeisen puolen vuoden aikana. Talousjohtaja vihjasi myös, että salausyritys voisi julkaista listautumisannin jo vuonna 2023 puhuessaan maanantaina julkaistussa Fortune -haastattelussa. Blockchain.com liittyy muihin kryptovaluuttayhtiöihin, kuten Circle ja Kraken, jotka ovat myös osoittaneet kiinnostusta julkistamiseen pian. Yhtiön arvo ylittää 5 miljardia dollaria 300 miljoonan dollarin rahoituskierroksen jälkeen, joka saatiin päätökseen aiemmin tänä vuonna.

Ison -Britannian finanssivalvoja hyväksyy Coinpassin

Isossa-Britanniassa toimiva kryptovaluuttapörssi Coinpass paljasti keskiviikkona, että se on saanut Ison-Britannian ylin sääntelyviranomainen luvan harjoittaa liiketoimintaa maassa. Financial Conduct Authority (FCA) -hyväksyntä seurasi avustuksen tilapäistä hyväksyntää heinäkuussa. Lehdistötiedotteella Coinpassin toimitusjohtaja Jeff Hancock korosti iloa siitä, että hän on yksi ensimmäisistä Yhdistyneen kuningaskunnan kryptovaluutanvaihtoyhtiöistä, joka on rekisteröity ja hyväksynyt FCA: n. Hancock lisäsi, että yritys tuki salausvaluuttamääräyksiä ja tunnusti sen merkityksen jatkuvasti muuttuvassa salausalueessa. Viime vuoden tammikuusta lähtien Kilpailuvirasto on seurannut salausalustoja yrittäessään panna täytäntöön rahanpesun vastaista politiikkaansa. Rahoitustarkastaja vaati kaikkien digitaalista omaisuutta käsittelevien yritysten rekisteröintiä tuolloin. Siinä asetettiin vuoden määräaika, jota jatkettiin maaliskuuhun 2022. Useat kryptovaluuttayhtiöt ovat jättäneet hakemuksensa, mutta jopa 70 niistä vetäytyi, ja sen seurauksena niiden toiminta Yhdistyneessä kuningaskunnassa katsottiin laittomaksi. Kilpailuvirasto on tiukasti hyväksynyt salausyrityksiä, ja tähän mennessä vain kuusi yritystä on rekisteröity, kun taas monet muut ovat kärsivällisesti odotuslistalla.

FTX: n yhdysvaltalainen tytäryhtiö ostaa salausjohdannaisyrityksen LedgerX: n

Kryptovaluuttayritys FTX ilmoitti tiistaina päässeensä sopimukseen LedgerXin, vuonna 2013 perustetun kryptovaluuttajohdannaisten ostamisesta. Kauppaan osallistuneet numerot pysyivät salassa. Viime viikolla FTX: n toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried toisti, että kryptovaluutan tarve noudattaa sääntöjä. Hankinta kuuluu sääntelyn noudattamisen piiriin, koska ostettua johdannaisyritystä säätelee Commodity Futures Trading Commission (CFTC). LedgerX: n perustaja Zach Dexter totesi, että hankinta auttaisi luomaan paremman suhteen FTX: n ja Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten välille. FTX.US: n presidentti Brett Harrison kertoi muutoksesta, että hankinta olisi avain strategiaan tarjota kryptovaluuttajohdannaispalveluja FTX: n Yhdysvaltain asiakaskunnalle. Harrison lisäsi, että tämän askeleen ottaminen auttaisi yritystä tarjoamaan innovatiivisia tuotteita asiakkaille Yhdysvalloissa yhdistämällä teknologiavalmiudet. Bankman-Fried totesi aiemmin tänä vuonna, että vaikka salaustuotteisiin kiinnitettiin paljon sääntelyä, näin ei ollut johdannaisten kohdalla. Hän kehui kehittyviä sääntelykehyksiä, koska ne ohjaisivat mihin yrityksen resurssit sijoitetaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *