Bitsosta tulee São Paulo FC

:n virallinen sponsori

Kuten ilmoitettiin tänä perjantaina (7), Bitso on São Paulo Futebol Cluben uusin virallinen sponsori.

Bitso, jota pidetään yhtenä Latinalaisen Amerikan suurimmista transaktiovolyymeistä, otti uuden askeleen Brasilian markkinoilla ryhtymällä São Paulo FC:n viralliseksi sponsoriksi. Seuraavien kolmen vuoden ajan yrityksen logo leimataan joukkueen viralliseen univormuun.

Uusi sopimus on osa Bitson strategista visiota Brasilian suhteen. Vuoden 2020 lopussa pörssi sai yli 300 miljoonan R$ sijoituksen päästäkseen paikallisille markkinoille ja lanseerasi oman sovelluksensa kauppaan maassa viime vuoden kesäkuussa.

Lisäksi Meksikossa, Argentiinassa ja Kolumbiassa toimiva yritys on järjestänyt useita koulutustilaisuuksia uusille brasilialaisille käyttäjille, joiden yhtenä puhujana on ollut Fernando Ulrich.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Mukaan Beatriz Oliveira, johtaja markkinointijohtaja vaihtoa Latinalaisessa Amerikassa uusien kumppanuus São Paulo FC ”alkaa Bitso tuki Brasilian urheilu linjassa kasvutavoitteisiin Brasiliassa, kun pyrimme osoittamaan, että salaus markkinoilla on luotettava, turvallista ja yksinkertaista."

Lippujen osto Bitson kautta

Sen lisäksi, että Bitso on leimannut brändinsä, se aikoo kumppanuuden kautta tarjota kryptomarkkinoihin liittyviä etuja São Paulo FC:n faneille.

Osa seuran stadionista, Morumbi, johon mahtuu 18 tuhatta fania, on tarkoitettu vaihtokäyttäjille. Molemmat laitokset toimivat niin, että lippuja tällä alueella voidaan ostaa kryptovaluutoilla.

Kumppanuus voi mennä vielä pidemmälle, jos se riippuu seuran faneista. Eräs fani pyysi Bitsoa hankkimaan Soteldon, venezuelalaisen hyökkääjän, jota on spekuloitu trikolorilla. Vastauksena pörssin virallinen profiili kysyi, kuinka monta Bitcoinia tähän tarvitaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kumppanuus, jonka São Paulo FC on allekirjoittanut kryptomarkkinoilla. Lokakuussaklubi ilmoitti fanimerkkinsä julkaisemisesta . Socios.comista tuli sen lisäksi, että se asetti omaisuuden saataville, joukkueen sponsoriksi.

Brasilialaiseen jalkapalloon liittyen Corinthians ja Santos ovat myös solmineet kumppanuuksia suurten vaihtojen kanssa viime kuukausina. Vaikka São Paulon klubia sponsoroi Bitcoin Market, Vila-joukkueen univormussa on Binance-logo, joka jopa lanseerasi faneilleen fanimerkin.

Bitso-artikkelista tulee São Paulo FC:n virallinen sponsori, ja se nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *