Ava Labs ja sähköajoneuvojen valmistaja Togg rakentavat älykkäitä sopimuspohjaisia liikkuvuuspalveluita

Kumppanuuden tavoitteena on nopeuttaa Toggin Use-Case Mobility -aloitetta, jossa tuotetaan autoja, joissa on enemmän toimintoja perinteisiin sähköautoihin verrattuna.

Turkkilainen elektronisten ajoneuvojen (EV) valmistaja Togg on ilmoittanut tekevänsä strategisen kumppanuuden Ava Labsin kanssa älykkäiden sopimuspohjaisten palvelujen suunnittelussa ja rakentamisessa, joilla pyritään parantamaan autonomista liikkuvuutta.

Toggin yhteistyö Ava Labsin kanssa, joka on avalanche-julkisen lohkoketjun tukemiseen ja kehittämiseen sitoutunut tiimi, paljastettiin CES 2022 -tapahtumassa Las Vegasissa. Kuten Cointelegraph Turkey raportoi, kumppanuuden tavoitteena on nopeuttaa Toggin Use-Case Mobility -aloitetta , joka yhdistää erilaisia teknologioita ja kuljetusratkaisuja tuottaakseen autoja, joissa on enemmän toimintoja perinteisiin sähköautoihin verrattuna.

Virallisen ilmoituksen mukaan Togg on tutkinut lohkoketjun ja siihen liittyvien teknologioiden käyttötapauksia sähköautoissa yli vuoden ajan. Ava Labsin kumppanuuden kanssa Togg aikoo lisätä esineiden internetin (IoT) ja koneen välisen (M2M) viestintää laajentaakseen ja nopeuttaakseen sähköautojen kykyjä.

Togg ottaa käyttöön älykkäitä sopimuksia ja lohkoketjuteknologiaa, jonka avulla käyttäjät voivat noutaa varatun skootterin tai taksin samalla kun he lataavat sähköautojaan, mikä mahdollistaa saumattoman liikkumisen. Toggin toimitusjohtaja Gürcan Karakaş sanoi:

"Yhteistyömme Ava Labsin kanssa perustuu Toggin käyttäjien kokemuksen viemiseen uudelle tasolle ja mennään autojen lisäksi kumppaneille, käyttäjille ja muille kuin Toggin käyttäjille kaikkialla liikkuvuusekosysteemissä hyötymään tästä alustasta."

Lisäksi Ava Labsin kumppanuus antaa Toggille mahdollisuuden tallentaa ajoneuvojen huolto- ja varaosia koskevia tietoja Avalanche-lohkoketjun yli, mikä on perusta luotettavalle käytetyn tavaran markkinoille.

Aiheeseen liittyvä: Dogecoin nousi 25 % sen jälkeen, kun Elon Musk on vahvistanut Teslan hyväksyvän DOGEn tavaroiksi

Joulukuussa Dogecoinin ( DOGE ) hinta nousi 25 % pian sen jälkeen, kun Tesla ja SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk ilmoittivat suunnitelmistaan hyväksyä DOGE Teslan tuotteille.

Kuten Cointelegraph raportoi, Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittivat, että DOGE/USD nousi yli 25 % ja siitä tuli ainoa suuri kryptovaluutta, joka tuotti voittoa päivän aikana.

DOGE/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bittrex). Lähde: TradingView

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *