Cosmos (ATOM) lähellä uusia huippu-viikon parhaita kryptovaluuttoja

Tässä artikkelissa tarkastellaan seitsemän altcoinin liikettä, jotka kasvoivat eniten viime viikolla, erityisesti joulukuun 31. ja tammikuun 7. päivän välillä.

Viikon parhaat kryptovaluutat olivat:

  • Kosmos (ATOM): 39,10 %
  • Harmony (ONE): 34,76 %
  • Fantom (FTM): 24,49 %
  • Ketjulinkki (LINKKI): 22,06 %
  • Ravencoin (RVN): 19,71 %
  • Internet-tietokone (ICP): 12,45 %
  • Vuosi.rahoitus (YFI): 8,26 %
  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

ATOMI

ATOM poistui alaspäin suuntautuvasta vastuslinjasta 4. tammikuuta. Sitä seuranneen pienen laskun jälkeen hän on jatkanut nousuliikettä ja yrittää päästä ulos 44,5 dollarin vastusalueelta. Tämä on viimeinen vastusalue ennen uutta historiallista huippua.

Näyttää todennäköiseltä, että ATOM jatkaa kasvuaan ja saavuttaa lopulta uuden kaikkien aikojen ennätyksen.

Jos näin tapahtuisi, lähin vastusalue olisi 59,77 dollaria, joka on luotu ulkoisen Fibonacci 1.61 -retracement-tason avulla.

atomi
Lähde: TradingView

YKSI

Kuten ATOM, ONE poistui alaspäin suuntautuvasta vastuslinjasta 2. tammikuuta. Hän vahvisti sen uudelleen tueksi kaksi päivää myöhemmin (vihreä kuvake) ja aloitti sitten uuden nousuliikkeen.

Token yrittää tällä hetkellä murtautua ulos 0,32 dollarin vaakavastusalueelta. Jos onnistuu, sen odotetaan kasvavan kohti historiallista huippua 0,38 dollaria.

yksi
Lähde: TradingView

FTM

FTM poistui myös laskuvastuksen linjasta tammikuun 1. päivänä. Ainoastaan toisin kuin ATOM ja ONE, se ei vahvistanut linjaa uudelleen tueksi, vaan jatkoi kasvuaan, kunnes se saavutti korkeimman 3,16 dollarin tammikuun 5. päivänä.

Tunnus putosi myöhemmin ja vahvisti 2,6 dollarin alueen tueksi (vihreä kuvake).

Jos tämä nousu jatkuu ja FTM saavuttaa uuden kaikkien aikojen ennätyksen, seuraava vastusalue on 4,90 dollaria, joka on luotu Fibonacci 1,61 -ulkoisen retracement-tason avulla.

ftm
Lähde: TradingView

LINK on laskenut marraskuun 10. päivästä lähtien (punainen kuvake), kun se vahvisti nousevan rinnakkaisen kanavan vastusviivan. Pudotus jatkui 14. joulukuuta asti huipentuen 15,3 dollarin alimmalle tasolle (vihreä kuvake). Seuraava hyppy käytti validoimaan saman kanavan tukilinjan.

Tällä hetkellä LINK käy kauppaa hyvin lähellä standardin keskikohtaa. Tulevaisuuden trendin suunta määräytyy, jos se onnistuu palauttamaan keskiviivan (vihreä ympyrä) tai putoamaan tukilinjalle vielä kerran.

Linkki
Lähde: TradingView

RVN

Tammikuun 4. päivänä RVN rikkoi alaspäin suuntautuvan vastuslinjan, joka oli ollut voimassa 11. elokuuta lähtien. Tämä vahvisti, että lyhytaikainen korjaus oli valmis.

Myöhemmin merkki vahvisti rivin tueksi (vihreä kuvake) ja on kasvanut siitä lähtien. Joulukuun 4. päivän alimmillaan mitattuna token on noussut 80 %.

Päävastusalue on 0,156 dollaria, joka on luotu elokuun huipuilla. Siirtyminen tämän tason yläpuolelle nopeuttaisi kasvua huomattavasti.

Rvn
Lähde: TradingView

ICP

Joulukuussa (vihreä ympyrä) ICP:n väitetään rikkoneen 29,50 dollarin horisontaalista tukialuetta. Alue on ollut asennettuna heinäkuusta lähtien.

Token kuitenkin palasi tasapainoon ja aloitti nousuliikkeen 1. tammikuuta tehden pakoyrityksen 5. päivänä.

Tästä huolimatta ICP hylättiin alaspäin suuntautuvalla vastusviivalla. Jos se räjähtää, lähimmät vastukset olisivat 46,5 ja 54,2 dollarin välillä.

icp
Lähde: TradingView

YFI

Kuten ICP, YFI rikkoi 27 500 dollarin horisontaalisen tukialueen 4. joulukuuta. Valuutta aloitti kuitenkin nousuliikkeen ja sai alueen takaisin 17. joulukuuta.

Tällä hetkellä se käy kauppaa 27 500 ja 42 300 dollarin välillä. Siirtyminen vastusalueen yläpuolelle voi nopeuttaa kasvua.

Yfi
TradingView- lähde

Katso päivän Bitcoin- analyysi.

Cosmos (ATOM) -artikkeli uuden maksimin vieressä – viikon parhaat kryptovaluutat nähtiin ensimmäistä kertaa BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *