3 syytä, miksi Phantasma (SOUL) jahtaa uusia kaikkien aikojen huippuja

Ketjujen välinen yhteentoimivuus, uusien projektien julkaisut ja NFT-pelaamisen suosio auttavat nostamaan SOULin hintaa korkeammalle.

Ei-korjautuvat rahakkeet ja blockchain-pohjaiset peliprojektit kokivat suosion murron vuoden 2021 aikana . Tämä johtui heidän laajasta houkuttelevuudestaan, joka herätti sekä krypto-aloittelijoiden että kokeneiden salauskäyttäjien huomion. Tämä suuntaus auttoi entisestään käynnistämään blockchain-teknologian massakäyttöönoton, ja asioiden ulkonäöstä katsottuna se todennäköisesti jatkuu koko vuoden 2022 ajan.

Yksi vuonna 2022 liikkuva projekti on Phantasma (SOUL), kerroksen yksi lohkoketjuprotokolla, joka on erikoistunut SmartNFT:iden ja hajautettujen pelisovellusten luomiseen. Sen hinnat osoittavat, että se on aikeissa pyrkiä uuteen kaikkien aikojen ennätykseen.

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittavat, että sen jälkeen, kun se saavutti alimman 2,30 dollarin joulukuun 30. päivänä, SOULin hinta on noussut 61,73 % päivän korkeimmalle tasolle 3,72 dollariin tammikuun 3. päivänä, kun sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi kasvoi keskimääräisestä 3 miljoonasta 12 miljoonaan dollariin.

SOUL/USDT 1 päivän kaavio. Lähde: TradingView

Kolme syytä SOULin nousuun ovat useiden uusien protokollien lanseeraus Phantasma-verkkoon, ketjujen välisen tuen lisääminen useille verkoille sekä NFT:n ja lohkoketjupohjaisen pelaamisen yleisen suosion kasvu.

Uusia projekteja käynnistyy Phantasmassa

Yksi suurimmista Phantasma-ekosysteemin kehityksestä viimeisen parin viikon aikana on ollut useiden projektien käynnistäminen verkossa. Näitä ovat roolipelikorttipeli Blood Rune, mobiilipeli Ghost Festival ja NFT-markkinapaikka GhostMarkets.

GhostMarket NFT -markkinapaikka toteuttaa parhaillaan ensimmäistä hajautettua vaihtotarjontaansa (IDO) Flamingo Financessa, ja sen GM-tunnus on käytettävissä kuudessa eri verkossa, joita GhostMarket tukee, mutta mukaan lukien Ethereum ( ETH ), Binance Smart Chain (BSC), Phantasma, Avalanche, Polygon ja NEO N3.

Yksi Phantasman käytön tärkeimmistä vetoomuksista muihin ketjuihin verrattuna on sen kaksoismerkkijärjestelmä, jossa SOUL-merkkien haltijat voivat panostaa tokeneihinsa ansaitakseen Phantasma Energyn (KCAL). Niitä voidaan puolestaan käyttää transaktiomaksujen maksamiseen. Tämä tekee transaktioista pohjimmiltaan ilmaisia SOUL-haltijoille.

Phantasma on myös sertifioitu hiilinegatiiviseksi lohkoketjuksi, joka on auttanut herättämään positiivista huomiota. Tämä erottaa sen muista verkoista, kuten Ethereumista, jolla on tunnetusti suurempi hiilijalanjälki, koska se hyödyntää kaivostoimintaa.

Ketjujen välinen yhteentoimivuus

Toinen syy Phantasman rakentamiseen on ollut ketjujen välisen yhteentoimivuuden lisääminen useiden lohkoketjuverkkojen kanssa, mukaan lukien Ethereum, BSC ja NEO.

Muiden verkkojen yhteentoimivuuden lisäksi itse Phantasma-ketju pystyy saavuttamaan korkean suorituskyvyn. Tämä johtuu kyvystä isännöidä äärettömiä sivuketjuja, kun taas verkko kokonaisuudessaan hyötyy siitä, että alkuperäiset oraakkelit on rakennettu suoraan sen suunnittelun ytimeen.

Yhteentoimivuuden odotetaan olevan yksi kryptovaluuttaekosysteemin tärkeimmistä teemoista vuonna 2022, joten projektit, jotka ovat jo alkaneet tehdä siitä kehittämisen painopisteen, ovat todennäköisesti parempia kuin kilpailijat, jotka eivät tee sitä. Tämä kannustaa krypto-käyttäjiä tulemaan entistä mukavammaksi asioimaan useiden verkkojen välillä.

Aiheeseen liittyvä: Samsung julkistaa NFT-alustan älytelevisioille

NFT ja pelien suosio

Kolmas syy Phantasman rakentamiseen on peli- ja NFT-projektien yleinen suosio lohkoketjujen käyttöönoton lisääntyessä.

Google Trendsin tietojen mukaan kiinnostus NFT:itä kohtaan on kasvanut vuoden 2021 alusta lähtien ja saavutti huippunsa joulukuun puolivälissä, kun Phantasma esitteli uusia projekteja ja esitteli edullisia ominaisuuksiaan.

Kiinnostus NFT-hakuja kohtaan ajan myötä. Lähde: Google Trends

Sen lisäksi, että kiinnostus NFT:tä kohtaan on yleistynyt, suositut lohkoketjupohjaiset pelit, kuten Axie Infinity, ovat johtaneet pelattavien ansaitsemispelien syntymiseen kaikkialla kryptoekosysteemissä. Phantasman korkea suorituskyky ja edulliset ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pelaajille, jotka haluavat maksimoida tulonsa ja samalla minimoida transaktiokustannukset.

Koska kiinnostus pelaamista ja NFT:tä kohtaan ei osoita merkkejä katoamisesta lähitulevaisuudessa, niiden kasvun ja käyttöönoton edistämiseen keskittyvien projektien arvot voivat edelleen nousta NFT:n yleistyessä.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riskejä, joten sinun kannattaa tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *