Bitcoin Twitter kääntyy laskuun, yhteisö vastaa numeroon

Hinnat 42 000 dollaria per Bitcoin olivat enemmän kuin tarpeeksi ammuksia tunnettujen Bitcoin-karhujen lataamiseen uudelleen.

Kun Bitcoinin ( BTC ) hinta laskee vuoden 2022 alimmilleen, Bitcoin-karhut ovat tulleet pelaamaan. BTC-avaruuden suositut nimet, kuten Sam Bankman-Fried ja John Carvalho, noudattivat varoitussanoja yhdessä yössä, kun taas kultapiikki Peter Schiff ja ikuinen pessimisti CryptoWhale halusivat potkaista kolikon sen ollessa alhaalla.

Selvitystilaa Cascade tammikuu 6 otti enemmän kuin $ 318 miljoonaa BTC kantoja, joista yli 88% oli pitkä. Hinta korjattiin noin 42 500 dollariin per BTC.

Uutiset kaivoskiellosta Kazakstanissa ja Yhdysvaltain keskuspankin päätös nostaa korkoja olivat todennäköisiä syitä kryptomarkkinoiden luottamuksen romahtamiseen.

Pitkäaikainen kullan kannattaja ja kryptoskepikko Peter Schiff twiittasi, että jos "Bitcoin rikkoo 42 000 dollaria, se on menossa 30 000 dollariin. Jos se rikkoo 30 000 dollaria, se voi kaatua 15 000 dollariin. Kaikki tämä voi tapahtua hyvin pian." Hän rohkaisi BTC:n vipuvaikutteisia sijoittajia myymään nyt välttääkseen selvitystilan halvemmalla.

CryptoWhale, itse julistautunut kryptoanalyytikko ja pysyvä karhu, jolla on yli 400 000 Twitter-seuraajaa, sanoi : "Bitcoinin arvo on alle 10 000 dollaria tänä vuonna. Älä unohda sitä." Säälimätön Bitcoin-karhu, tili on vaatinut alle 10 000 dollaria BTC:tä jo viime vuoden lokakuusta lähtien.

Aiheeseen liittyvä: Raoul Pal sanoo, että "kohtuullisen mahdollisuuden" kryptomarkkinoiden yläraja voi satakertaistua vuoteen 2030 mennessä

Bitcoin Fear & Greed -indeksi on alhaalla, jota ei ole nähty sitten 2021, jolloin yleensä kuullaan BTC OG:n huutoäänet. Tänä aamuna se kirjasi 15 pistettä tai äärimmäistä pelkoa.

Sam Bankman-Fried, FTX-kryptopörssin toimitusjohtaja, ei varsinaisesti hiljentänyt sijoittajien huolia laskusuhdanteesta. Hän suositteli , että paras asia karhumarkkinoilla on rakentaa, ennen kuin hän selventää hätäisesti, että "alas tänään ei tarkoita alaspäin huomista".

Lopuksi äskettäin lanseeratun Synonym Softwaren toimitusjohtaja John Carvalho ei vähättele sanojaan viitaten viimeaikaisiin BTC-hintojen liikkeisiin:

Kuten hän huomauttaa, BTC-markkinat voivat olla tulikaste uusille tulokkaille. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin karhut palaavat lepotilaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *