Fan Controlled Football kerää 40 miljoonaa dollaria Bored Apesin ja Gutter Catsin sarjan laajentamiseksi

"Yksi tehokkaimmista asioista, mitä tokenisaatio tekee, on vapauttaa fanien energiaa konkreettisiin arvo- ja merkitysmuotoihin. Näemme tämän vaikutuksen NFT:issä ja myös sosiaalisissa tokeneissa", sanoi Animoca Brandsin toinen perustaja Yat Siu.

Vaihtoehtoinen urheiluorganisaatio Fan Controlled Football (FCF) on kerännyt 40 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoitusta krypto- ja blockchain-peliyrityksiltä tukeakseen liigan laajentumissuunnitelmia, mukaan lukien neljä uutta joukkuetta ja NFT-projekti.

FCF:n perustivat vuonna 2017 Sohrob Farudi, Patrick Dees, Ray Austin ja Grant Cohen, ja se isännöi debyyttikautensa kuplaympäristössä Atlantassa viime vuoden pandemian keskellä. FCF sisältää amerikkalaisen jalkapallon sisäversion seitsemän vs. seitsemän pelaajan muodossa, ja pelit suoratoistaa Twitchissä.

Liigan ainutlaatuinen piirre on se, että joukkueita hallitsevat niiden fanit, joilla on äänioikeus kaikkeen aina pelaajien hankinnasta, pelin sisäisistä peleistä, brändäyksestä ja joukkueen valinnasta. Tulevalla kaudella NFT:t ovat avainroolissa puolet joukkueista äänestämässä.

40 miljoonan dollarin A-sarjan rahoituskierrosta johtivat NFT ja kryptoyritykset Animoca Brands ja Delphi Digital. Varoja käytetään liigan laajentamiseen neljästä kahdeksaan joukkueeseen kaudelle 2022 sekä NFT-pelien käynnistämiseen "The Ballerz Collection".

Kaikki neljä uutta joukkuetta ovat NFT-projekteihin sidoksissa olevien henkilöiden omistamia. Bored Apes- ja Gutter Cats -tiimit ovat viimeisimmät, jotka julkistetaan Knights of Degenin ja Team 80KI:n paljastumisen jälkeen (joiden omistaa DJ ja NFT:n kannattaja Steve Aoki). ) lokakuussa.

FCF julkaisee 8 888 Ballerz NFT -avataria jokaiselle uudelle joukkueelle, joita fanit voivat napsauttaa ja saada äänioikeudet joukkueelleen. NFT:t eroavat harvinaisuudeltaan ja arvoltaan, ja kalliimmat merkit tarjoavat enemmän etuja, kuten paremman äänivallan, eksklusiivisen sisällön ja peliliput.

Kaikki olemassa olevat Bored Ape Yacht Clubin tai Gutter Catin NFT:n ostajat saavat myös 50 % alennuksen Ballerz NFT -ostoksista, jos he ostavat kyseisiä joukkueita vastaavia tokeneita. NFT:t putoavat tämän kuun lopulla, ja julkinen lyönnin hinta per merkki on 0,1776 eetteriä (ETH) tai noin 580 dollaria.

Neljä uutta FCF-joukkuetta: fcf.io

Puhuessaan Cointelegraphin kanssa Animoca Brandsin puheenjohtaja ja perustaja Yat Siu korosti, että fanit voivat antaa faneille mahdollisuuden osallistua suoraan suosikkilajeihinsa:

"Yksi tehokkaimmista asioista, mitä tokenisaatio tekee, on fanien energian vapauttaminen konkreettisiin arvo- ja merkitysmuotoihin. Näemme tämän vaikutuksen NFT:ssä ja myös sosiaalisissa tokeneissa."

"Fan Controlled Football on evoluutio, jossa peli on fanien käsissä alusta alkaen ja lohkoketjuteknologian käyttöönotto antaa sille syvemmän merkityksen ja tarkoituksen kaikille FCF:ää pelaaville faneille", hän lisäsi.

Aiheeseen liittyvä: Kolminkertaisesta NBA-mestaruudesta Andre Iguodalasta tulee viimeisin kryptopalkan saanut urheilija

FCF:n perustaja Farudi totesi Forbesin haastattelussa 12. tammikuuta, että organisaatio "kokeilee" muotoaan ja jatkaa niin selvittääkseen, mikä toimii parhaiten faneille ja liigalle.

”Emme tiedä tarkalleen, mikä toimii ja mikä ei. Mutta meillä ei ole pelaajaliittoa. Meillä ei ole 30 omistajaa, jotka sanovat meille ei. Meillä on yksi agenda. Agendamme on menestyä. Aiomme kokeilla n:nnen asteen asti selvittääksemme, mikä toimii ja mistä fanit rakastavat", hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *