Maailman suurimmasta Bitcoin-rahastosta voi tulla ETF heinäkuussa, kun GBTC lähestyy 40 miljardia dollaria AUM

Arkistointi GBTC:n muuntamiseksi on nyt "täydellinen ajoitus", yhtiön ETF:n johtaja väittää, mutta alan yleinen vahvuus on edelleen huolenaihe.

Grayscale voisi käynnistää Bitcoinin ( BTC ) pörssilistalla olevan rahastonsa (ETF) heti heinäkuussa 2022, yksi sen johtajista on sanonut.

MarketWatchin järjestämässä virtuaalitapahtumassa 27. lokakuuta puhuessaan ETF-rahastojen harmaasävyinen johtaja David LaValle antoi yhdeksän kuukauden aikajanan Yhdysvaltain sääntelijöiden hyväksymiselle.

Harmaasävy: Nyt on aika hakea ETF:ää

Grayscale, joka ylläpitää maailmanlaajuisesti suurinta Bitcoin-sijoitustuotetta, Grayscale Bitcoin Trustia (GBTC), toisti tässä kuussa olevansa "sitoutunut" muuttamaan sen ETF:ksi.

LaVallen mukaan ajankohta hakemuksen jättämiselle tällä viikolla oli ihanteellinen.

"Ajattelimme, että oli täydellinen aika jättää hakemuksemme", hän sanoi.

"Nyt kun Bitcoin-futuurituotteet jäivät hieman SEC:n ulkopuolelle, ne olisivat avoimia tarkastelemaan spot-pohjaisten tuotteiden ilmoituksia."

ETF-sovellukset vaativat pitkän 240 päivän analyysijakson Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean kanssa, mikä avaa mahdollisuudet hyväksyntään heinäkuuhun mennessä.

Lokakuussa neljä ETF:ää sai vihreää valoa, jotka kaikki perustuvat Bitcoin-futuureihin spotin sijaan, mitä harmaasävy ja muut haluavat muuttaa.

GBTC:llä oli torstaina 38,8 miljardia dollaria hallinnoitavia varoja (AUM), ja kaikkien harmaasävyrahastojen kokonaismäärä on nyt 53,1 miljardia dollaria.

GBTC-omistukset vs. BTC/USD-kaavio. Lähde: Bybt

Hayes: ETF-markkinat tarvitsevat "tuoretta pääomaa"

Kuten Cointelegraph raportoi , toiveet ovat korkealla, että spot-ETF:t saavat toimia marraskuusta lähtien futuuripohjaisten tuotteiden tuoreen kritiikin keskellä.

Aiheeseen liittyvä: GBTC toimitti paremman tuoton kuin Bitcoin ETF:t viime viikolla

Arthur Hayes, entinen johdannaiskaupankäyntijättiläisen BitMEXin johtaja, esitti tällä viikolla räikeämmän näkemyksen koko ekosysteemistä.

"On jo olemassa pseudo-ETF, jonka AUM on yli 40 miljardia dollaria, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Se ei ole teknisesti ETF, mutta se nosti omaisuutta siitä huolimatta. Siksi ei vaadita AUM:n siirtoa yhdestä seurantatuotteesta toiseen, vaan uutta pääomaa järjestelmään", hän kirjoitti blogikirjoituksessaan .

"Kun GBTC lisätään Yhdysvalloissa listattujen seurantatuotteiden joukkoon, tuleeko vähittäiskauppiailta ja instituutioilta todella uutta nettokysyntää, jotka eivät ole vielä investoineet tilaan? Pelkään, että kerronta institutionaalisista ja yksityissijoittajista, jotka auttavat AUM:a kompleksiin, saattavat olla väärässä paikassa, kuten ne, jotka haluavat olla mukana suurelta osin jo ovat.

Markkinoilla on ollut vuosia aikaa hinnoitella mahdollinen ETF:n lanseeraus, ja SEC on hylännyt tämän useita kertoja, ja jokainen on siirtänyt Bitcoinin hintaa ajan myötä yhä vähemmän.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riskejä, sinun kannattaa tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *