Listalla on 5 lupaavaa DeFi-tunnusta marraskuulle

Analyysi viidestä hajautetun rahoitussektorin (DeFi) tokenista, joilla on mielenkiintoisia uutisia marraskuulle.

 • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!
 • Tutustu BeInCrypton BTC-analyysiin

Aave (AAVE)

 • Nykyinen hinta: 339,88 dollaria
 • Markkina-arvo: 4,483 miljardia dollaria
 • Markkina-arvosijoitus: #42

Aave on täysin hajautettu likviditeettiprotokolla , mikä tarkoittaa, että sen avulla käyttäjät voivat rakentaa kolmannen osapuolen sovelluksia ja palveluita sille. Pöytäkirjan osallistujilla on mahdollisuus ryhtyä lainaajiksi tai tallettajiksi. Natiivitunnus, jota käytetään ääni- ja hallintooikeuksiin, on AAVE.

5. ja 6. marraskuuta Cosmosverse- konferenssi järjestetään Lissabonissa. Ajit Tripathi , AAVE:n institutionaalisen liiketoiminnan johtaja, on yksi pääpuhujista.

AAVE on seurannut laskevaa trendilinjaa 17. elokuuta lähtien. Keskiviikkona (27.) merkki yritti murtautua tämän viivan yläpuolelle. Se ei kuitenkaan onnistunut ja loi pitkän yläsydän, jonka magnitudi oli 27%.

Tämä on merkki myyntipaineesta, koska murtoa ei voitu pitää yllä ja myyjät painoivat hintaa alas. Ennen kuin AAVE onnistuu rikkomaan tämän rajan, trendiä ei voida pitää nousevana.

AAVE-kaavio TradingView'ssa

Secret (SCRT)

 • Nykyinen hinta: 9,15 USD
 • Markkina-arvo: 1,388 miljardia dollaria
 • Markkina-arvosijoitus: #92

Secret Network on lohkoketju, jonka pääpaino on tietosuojassa. Käyttäjäsi voivat luoda sovelluksia, jotka ovat erikoistuneet yksityisyyden ylläpitämiseen. Sen alkuperäinen tunnus on SCRT. Sitä käyttämällä käyttäjät voivat alentaa verkkokustannuksia. Lisäksi omaisuuden panostajat ansaitsevat palkkioita ja voivat osallistua hallintoon liittyviin päätöksiin.

Supernova , joka on tähän mennessä kattavin suuri verkkopäivitys, julkaistaan 9. marraskuuta. SCRT saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 7. lokakuuta. Härkäliike on muuttunut täysin paraboliseksi, mikä on yleensä kestämätöntä pitkällä aikavälillä.

Lähin vastusalue löytyy 13,90 ja 14,25 dollarin väliltä. Tämä on 1,61 ulompi Fibonacci-taso (musta), kun mitataan edellistä pudotusta, ja 2,61 ulompi retracement, kun mitataan viimeisintä pudotusta (valkoinen). Näiden kahden tason yhtymäkohta lisää sen merkitystä vastustuskykyisenä alueena.

SCRT-kaavio TradingView'ssa

COTI (COTI)

 • Nykyinen hinta: 0,469 USD
 • Markkina-arvo: 414 miljoonaa dollaria
 • Markkina-arvosijoitus: #185

COTI on rahoitusteknologiaan erikoistunut blockchain-alusta. Sen tavoitteena on tarjota perinteisten maksujärjestelmien kaltaisia palveluita, mutta lohkoketjujärjestelmien turvallisuudella ja taloudellisuudella. Alusta pystyy käsittelemään yli 100 000 tapahtumaa sekunnissa.

Projektin Mainnet 2.0 otetaan kokonaan käyttöön kuun loppuun mennessä. COTI on seurannut nousutrendiä heinäkuun 20. päivästä lähtien. Tämä nosti sen kaikkien aikojen korkeimmalle 0,68 dollariin syyskuun 29. päivänä.

Vaikka token on laskenut tämän ennätyshinnan saavuttamisen jälkeen, se mahdollisesti vahvistaa 0,48 dollarin alueen ja trendiviivan tueksi (vihreä kuvake). Se olisi erittäin nouseva liike, jota yleensä seuraisi nousuliikkeen jatkaminen. Siksi niin kauan kuin se käy kauppaa tämän tason yläpuolella, trendiä pidetään nousevana.

COTI-kaavio TradingView'ssa

Yhdiste (COMP)

 • Nykyinen hinta: 309,46 dollaria
 • Markkina-arvo: 1,89 miljardia dollaria
 • Markkina-arvosijoitus: #76

Samoin kuin Aave, Compound on hajautettu lainausprotokolla. Käyttäjät voivat ansaita korkoa tallettamalla tokeneita alustan tarjoamiin pooleihin. Alkuperäistä COMP-tunnusta käytetään ensisijaisesti hallintoongelmiin.

Ripple Swell -konferenssi järjestetään 9.-10. marraskuuta. Compoundin perustaja Robert Leshner on yksi pääpuhujista. COMP-token on käynyt kauppaa laskevassa rinnakkaiskanavassa 6. heinäkuuta lähtien.

Lokakuun alusta lähtien se on pysynyt 305 dollarin tukialueen ja kanavan tukilinjan yläpuolella. Nousevien signaalien puutteesta huolimatta tämä on vahva tukitaso, joka todennäköisesti käynnistää hintarallin.

COMP-kaavio TradingView'ssa

Axie Infinity (AXS)

 • Nykyinen hinta: 122,64 dollaria
 • Markkina-arvo: 7,53 miljardia dollaria
 • Markkina-arvosijoitus: #27

Axie Infinity on lohkoketjun kehittämä taistelupeli. Se on vuoropohjainen, ja sen pelaajat voivat kerätä, päivittää, vaihtaa ja taistella ei- korjattavissa olentoja vastaan, jotka tunnetaan nimellä "Axies". Pelin hallintotunnus on AXS, ja sitä käytetään sekä hallintoäänestyksessä että panostuksessa .

NFT.NYC , ensisijainen vuotuinen non-fungible token (NFT) -tapahtuma, järjestetään 1.–4. marraskuuta. Pääpuhujana toimii Jeffrey Zirlin , yksi Axie Infinityn perustajista.

AXS on käynyt kauppaa symmetrisen kolmion sisällä siitä lähtien, kun se saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 4. lokakuuta. Vaikka symmetristä kolmiota pidetään usein neutraalina kuviona, se tapahtuu nousevan liikkeen jälkeen. Siksi katkos tämän kaaviokuvion yläpuolella olisi todennäköisin skenaario.

Lähin vastusalue on 186,50 dollaria ja toinen 227,50 dollaria. Nämä tasot löydetään projisoimalla aikaisempien härkäliikkeiden pituus.

AXS-kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin- analyysi.

List-artikkeli tuo 5 lupaavaa DeFi-merkkiä marraskuulle, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *