Shiba Inu hyväksytään nyt maksuna ranskalaisessa bistrossa Pariisissa

Ravintola on ilmoittanut äkillisestä kävijämäärän noususta SHIB:n lisäämisen jälkeen maksutavaksi.

Le Bistrot d'Eleonore et Maxence, Pariisissa, Ranskassa sijaitseva ravintola liittyy kasvavaan valtavirran yritysten listaan lisätäkseen Shiba Inun (SHIB) maksutavaksi.

Tieto paljastui paikallisen asukkaan ja kryptosijoittajan Natheno Davyn jakamasta videosta, joka osoittaa, että ravintolan pääsisäänkäynnillä oli kaksi uutta "Shiba Inu hyväksytty täällä" -tarraa aivan muiden perinteisten maksutapojen yläpuolella.

Cointelegraphille puhuessaan Davy sanoi, että hän otti yhteyttä ravintolan henkilökunnan jäseneen vahvistaakseen SHIB:n lisäämisen maksutavaksi ennen videon ottamista:

"Juuri sillä hetkellä neljän miehen ryhmä maksoi lounaslaskunsa Shiba Inulla. Se oli taikuutta!”

Davy vieraili myöhemmin ravintolassa ystäviensä kanssa ja maksoi 250 euron (noin 290 dollaria) buffetin SHIB:n kanssa. Kun video levisi sosiaalisessa mediassa, ravintola vahvisti äkillisen kävelijän piikin "kiitoksena työstäni".

– Ravintolasta on nyt tullut alueen paras. Paikalliset odottavat, että ravintola-aalto alkaa hyväksyä kryptovaluuttoja maksuvälineenä.

Kokeneena sijoittajana Davy paljasti, että Shiba Inu on ollut hänen paras sijoitus koko uransa ajan. ”Rakastan kryptovaluuttaa, erityisesti SHIB:tä. Kryptolla on voima muuttaa kaiken."

Shiba Inun yleistyminen on suoraa seurausta meneillään olevasta härkäjuoksusta , joka houkuttelee edelleen tukea uusilta sijoittajilta. Kirjoitushetkellä SHIB ohitti Dogecoinin ( DOGE ) ja tuli yhdeksänneksi suurimmaksi tokeniksi markkina-arvolla mitattuna.

Aiheeseen liittyvä: Joku osti 3 400 dollarin arvosta SHIB:iä viime elokuussa. Sen arvo on nyt 1,55 miljardia dollaria

Osa-aikainen kryptosijoittaja sai 94 278 239,8 % voiton 3 400 dollarin sijoituksesta Shiba Inuun.

Kuten Cointelegraph raportoi, anonyymi henkilö osti SHIB:n 44 kertaa elokuun 2020 jälkeen ja keräsi prosessissa 70 200 003 107 594 SHIB:tä, jonka arvo on nyt 5,63 miljardia dollaria.

Samaan aikaan SHIB:n härkäjuoksulla on ollut negatiivinen vaikutus Dogecoinin hintaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *