Bitcoin (BTC) putoaa ja menettää 56 tuhannen dollarin tuen

Aloitettuaan nousuliikkeen torstaina (25.) Bitcoin (BTC) laski huomattavasti seuraavana päivänä ja on palannut viikoittaiselle pohjalle.

19. marraskuuta lähtien Bitcoin on leijunut 56 500 dollarin tuen yläpuolella. Tämä on vaakasuora tukialue ja 0,382 Fibonacci-retracement-taso. Torstaina tekniset indikaattorit alkoivat näyttää nousevia merkkejä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

15 peräkkäisen alaspäin suuntautuvan momenttipalkin jälkeen MACD on vihdoin luonut käänteen (vihreä kuvake). Tämä oli merkki siitä, että lyhyen aikavälin trendi on vähitellen vahvistumassa.

Lisäksi suhteellinen voimaindeksi synnytti nousevan eron (vihreä viiva). Tämä on tilanne, jossa hinnan laskuun ei liity markkinoiden myyntivoiman samanlaista kasvua.

BTC kuitenkin käänsi suuntauksensa tänä perjantaina (26) ja on luomassa laskevaa kynttilänjalkaa (punainen kuvake). Tämä on eräänlainen kynttilänjalka, jossa kaikki härän liikkeet edellisestä päivästä poistetaan seuraavana päivänä.

Päivittäiseen kynttilänjalkaan on vielä yli 15 tuntia matkaa, mutta sen alku näyttää äärimmäisen laskevalta. Jos rikkoutuminen tapahtuisi, seuraava tukialue olisi 53 250 dollaria.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin Short Term Drive

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on seurannut laskevaa trendiviivaa marraskuun 19. päivästä lähtien, mikä on merkki kryptovaluutan korjauksesta.

Lisäksi BTC loi alemman huipun viime lauantaihin (20) verrattuna. Tätä pidetään laskevana signaalina, koska omaisuus ei riittänyt saavuttamaan aiempia huippujaan.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kahden tunnin kaavio osoittaa, että BTC käy kauppaa symmetrisen kolmion sisällä ja on hyvin lähellä tukilinjaansa, joka osuu yhteen 56 500 dollarin vaakasuuntaisen tukialueen kanssa. Siksi tämän linjan katkeaminen nopeuttaisi putoamista.

BTC-kaavio TradingView'ssa

aaltojen määrä

Aaltojen määrä viittaa siihen, että Bitcoin on ABC-korjausrakenteen aallolla C (punainen). Tämä tarkoittaa, että korjauksen jälkeen nousuliikkeen odotetaan jatkuvan.

Subaaltojen määrä näkyy vaaleanpunaisena. Se osoittaa, että BTC on korjauksen aallolla viisi, joka on viimeinen vaihe.

Fibonacci-tasoilla on huomattava yhtymäkohta välillä 53 250 – 53 800 dollaria, jonka ovat luoneet:

  • Subaallon pituus yksi (vaaleanpunainen)
  • Alaaallon neljä ulkoinen sisäänveto (valkoinen)
  • Aallonpituus A (punainen)

Nämä tasot vastaavat myös ensimmäisessä jaksossa kuvatun pitkän aikavälin tukea. Siksi Bitcoinin odotetaan saavuttavan pohjan tällä alueella ennen kuin suuntaus kääntyy.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli putoaa ja menettää 56 000 dollarin tuen, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *