Rio de Janeiron siviilipoliisin valtiosihteeristö murhaa vankilan

Kolme muuta ihmistä pidätettiin Pullback -kuninkaan murhasta

Rio de Janeiron siviilipoliisi jatkaa tapauksen tutkintaa murhata kauppias Wesley Pessano, joka tunnetaan nimellä “vetäytymiskuningas”Sijoittajilta yrityksiltä, ​​jotka työskentelevät kiinteätuottoisilla yrityksillä, joihin liittyy Cabo Frion kryptovaluuttojen kuva. Tämän paikallisen väestön järkyttäneen raa’an rikoksen jälkeen Rio de Janeiron Lagosin alueesta tuli viranomaisten kohde, koska valtava määrä yrityksiä tarjosi investointeja ilman lupaa. Elokuun viimeisenä kuukautena tilanne paheni ja johtajat alkoivat lopettaa useita vallankaappauksia, Fantásticon raportit olivat avoimia.

Huolestuttava tilanne Cabo Friossa

Kaiken kaikkiaan alueen väkivalta kiinnitti huomiota jo joidenkin murhayritysten jälkeen mahdollisten vallankaappausten johtajia vastaan. Hälytyksen vahvistamiseksi hyökkäys äskettäin tapahtui Black Warrior (BW) -johtajaa vastaan. Kun hän lähti kotoa, hänet ammuttiin moottoripyörällä aseistetuilla miehillä – mutta hän ei loukkaantunut, koska hänen ajoneuvonsa oli panssaroitu.

Rio de Janeiron siviilipoliisi pidätti vielä kolme ihmistä epäiltyn King of Pullbackin murhan vuoksi

Silminnäkijöiden mukaan nuori Wesley Pessano ammuttiin elokuun alussa, kun hän ajoi tietä matkalla hiustenleikkauslaitokseen. Porschen sisällä hän päätyi kuolemaan muutamassa tunnissa hyökkäyksen jälkeen. Rion siviilipoliisi tutkii tapausta edelleen, ja hän pidätti vielä kolme ihmistä, koska he olivat liittyneet tähän julmaan murhaan väitettyä “Pullbackin kuningasta” vastaan. Poliisitoimissa, jotka kohdistuvat neljään ihmiseen, kolme heistä on jo otettu kiinni ja vain pääjohtaja on vapaana. Viime torstaina (2) pidätettiin vielä kolme, sama määrä pidätyksiä tehtiin elokuun viimeisen kuukauden aikana – mukaan lukien ampumisen kirjoittaja. Rio de Janeiron siviilipoliisi ilmoitti lausunnossaan, että uudet pidätykset olivat mahdollisia ensimmäisten ansiosta, koska vangit tekivät yhteistyötä tapauksen parissa.

”Ensimmäisten pidätysten jälkeen saatujen tietojen perusteella työryhmän suorittaman tutkimustyön lisäksi oli mahdollista tunnistaa muita asianosaisia. Tänä torstaina kohteina ovat mies, joka johti teloittajaa rikoksen ajankohtana, saattueen valmistamiseen käytetyn ajoneuvon omistaja murhapäivänä ja epäilty, jota lähestyi samaa autoa ajava liittovaltion moottoritiepoliisi. omistajalle. Ryhmän tärkein artikulaattori pysyy pakolaisena oikeudenmukaisuudesta. ”

Myös rikoksessa käytetty ajoneuvo on takavarikoitu, ja poliisi suorittaa edelleen etsintöjä pakolaista vastaan. Lisäksi nyt, kun hän kuuntelee uusia vankeja, hänellä voi olla enemmän tietoa, joka johtaa tapauksen päättämiseen.

Bitcoin -kuvaa käyttävät pyramidijärjestelmät hämmentävät sääntelyviranomaisia ​​ja sijoittajia

Tämä barbaarinen rikos liitti Bitcoinin kuvaan rikoksista ja jopa painosti viranomaisia ​​pyytämään valuutan sääntelyä maassa. Esimerkiksi liittovaltion varajäsen pyysi jopa selityksiä liittovaltion poliisille näiden rikosten selittämiseksi. On huomionarvoista, että monet näistä yrityksistä käyttivät vain digitaalisen valuutan kuvaa, jota ei edes annettu järjestelmien sijoittajille – toisin sanoen he sekoittivat sääntelyviranomaisia ​​ja sijoittajia Bitcoinin todellisesta toiminnasta.

Varo huijauksia

Nämä järjestelyt Lagosin alueella ovat työryhmän kohteita, jotka koostuvat São Pedro da Aldeian (125. DP), Cabo Frion (126. DP), Armação de Búziosin (127. DP) ja Iguaban poliisiasemien edustajista. Suuri (129. DP) ja neljäs DP. Nämä agentit tutkivat väkivaltaisuuksia, joihin liittyy vääriä investointeja ja joita pidetään Brasiliassa harjoitettavana.
Rio de Janeiron siviilipoliisin valtiosihteeristö murhaa vankilanRio de Janeiron siviilipoliisin valtiosihteeri/Julkistaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *