Wall Street ei ole vieläkään vakuuttunut Bitcoinin 100 000 dollarista tänä vuonna: JPMorganin tutkimus

JPMorgan Chase vaatii rauhallisuutta kryptomarkkinoilla. Äskettäin tehdyssä asiakastutkimuksessa vain 5 % uskoo Bitcoinin saavuttavan 100 000 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Yksi maailman suurimmista investointipankeista on laatinut Bitcoinin ( BTC ) hintaennusteensa vuodelle 2022.

Äskettäisessä kyselyssä JPMorgan Chase kysyi asiakkailtaan: "Missä näet Bitcoinin kaupankäynnin vuoden 2022 lopussa?" Vain 5 % sanoi nähneensä digitaalisen kolikon nousevan 100 000 dollariin, ja 9 % näki sen rikkovan aiemmat kaikkien aikojen ennätykset yli 80 000 dollariin.

Pankki on tunnettu varakkaasta asiakassalkusta. Vaikka jotkut BTC-sonnit saattavat pitää tervetulleina uutisia, että 14 % JPMorganin asiakkaista odottaa vähintään kaksinkertaista kasvua, se ei ole ilotulitus, johon kryptomarkkinat ovat tottuneet.

Kaiken kaikkiaan kysely on kuitenkin pääosin myönteinen. Suurin osa asiakkaista (55 %) näkee BTC:n kaupankäynnin 60 000 dollarin tai sitä korkeammalla tasolla vuoden lopussa, ja vain neljännes odottaa hintojen laskevan viimeaikaiselta 40 000 dollarin pohjalta .

"En ole yllättynyt Bitcoinin karhuudesta", sanoi Nikolaos Panigirtzoglou, tutkimusmuistion kirjoittaja, joka työskentelee JPMorganin Lontoon toimitusjohtajana. Hän jatkoi:

"Bitcoin-futuureihin perustuva Bitcoin-sijaintiindikaattorimme näyttää ylimyytyltä. Kolikon käypä arvo on 35 000–73 000 dollaria riippuen siitä, mitä sijoittajat olettavat sen volatiliteettisuhteesta kultaan verrattuna.

Yli 2,6 biljoonan dollarin omaisuutta hallinnoiva konserni on yhä enemmän mukana kryptoalalla, varsinkin sen jälkeen kun sen oma JPM Coin lanseerattiin vuonna 2019. Se on osa amerikkalaisten investointipankkien suurnelikköä, ja se on kouluttanut asiakkaitaan ja sijoittajiaan Bitcoinin hyvät ja huonot puolet heinäkuusta 2021 lähtien.

Aiheeseen liittyvä: Arcane Research julkaisee kryptoennusteensa vuodelle 2022

Vaikka sen kortit pysyvät lähellä sen rintaa, viime vuoden syyskuussa JPMorganin toimitusjohtaja Jamie Dimon pehmensi kantaansa Bitcoiniin. Hän kertoi, että Bitcoin voisi kymmenkertaistua viidessä vuodessa, mutta hän ei silti osta yhtään .

Se on päinvastoin kuin toiset miljardöörit Ray Dalio ja Bill Miller, jotka ehdottavat, että mikä tahansa 1–50 % on kohtuullinen BTC-allokaatio salkkuun.

Kasvava institutionaalinen hyväksyntä ja 200 000 dollaria vuodelle 2022 muilta rahastoilta, kuten Fundstrat Global Advisorsilta, herättäen kysymyksen: ovatko JPMorgan Chasen asiakkaat rahassa vai ovatko Wall Streetin johtajat ja muut varakkaat henkilöt selvästi laskussa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *