NEAR putoaa 40 % saavutettuaan ennätyshinnan – Kryptovaluuttaanalyysi

Analyysi seitsemän kryptovaluutan hintaliikkeestä, mukaan lukien Near Protocol (NEAR), joka saavutti uuden historiallisen ennätyksen tänä keskiviikkona (15).

BTC

Bitcoin (BTC) on käynyt kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla marraskuun 10. päivästä lähtien. Joulukuun 4. päivänä omaisuus ilmeisesti hajosi tuon kanavan alapuolelle ja saavutti 42 000 dollarin arvon.

Sen hinta on kuitenkin sittemmin noussut huomattavasti ja on tällä hetkellä tämän kanavan kärjessä.

Mikäli murtautuminen tapahtuu, lähin vastus löytyisi 55 500 ja 58 700 dollarin väliltä.

btc
BTC-kaavio TradingView'ssa

ETH

Kuten BTC, Ethereum (ETH) on käynyt kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla marraskuun 10. päivästä lähtien. Se kuitenkin katkesi tämän kaavan alapuolelle maanantaina (13).

Tällä hetkellä resurssi näyttää olevan vahvistamassa kanavan tukilinjaa vastuksena. Lisäksi ETH kohtaa vaakasuuntaisen vastuksen 3 900 dollarin alueella (punainen kuvake). Ennen kuin nämä tasot ovat palautuneet, trendiä ei voida pitää nousevana.

eth
ETH-kaavio TradingView'ssa

XRP

XRP (XRP) käy myös kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla. Token on kuitenkin tehnyt tätä syyskuun 6. päivästä lähtien. Viime aikoina sen hinta nousi jälleen osuttuaan kanavan tukilinjaan 4. joulukuuta. Rakenne on siis edelleen ehjä.

XRP ei kuitenkaan ole vielä aloittanut minkäänlaista nousuliikettä ja on edelleen kanavan pohjalla. Jotta katkeaminen olisi todennäköisempää, resurssin on palautettava kanavan keskiosa.

Xrp
XRP-kaavio TradingView'ssa

LÄHELLÄ

Near Protocol (NEAR) on seurannut laskevaa trendiviivaa lokakuun 26. päivästä lähtien. Keskiviikkona token aloitti nopean nousuliikkeen ja rikkoi tämän linjan saavuttaen uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 17,50 dollaria.

Sen hinta kuitenkin putosi myöhemmin ja loi pitkän ylemmän sulakkeen, jonka suuruus oli 41%. Näitä sydämensydämiä pidetään painesignaaleina. NEAR on nyt takaisin laskutrendiviivansa alapuolella, mikä tekee edellisestä purkamisesta virheellisen.

lähellä
NEAR-kaavio TrackingView'ssa

EGLD

Elrond (EGLD) on ollut laskutrendissä sen jälkeen, kun se saavutti ennätyshinnan 544 dollaria 23. marraskuuta. Viime lauantaina (11.1.) se putosi nousutrendin alapuolelle.

Vaikka se on alkanut nousevan liikkeen viimeisen 24 tunnin aikana, token kohtaa voimakasta vastusta tällä trendilinjalla ja $285 alueella.Tämä on erityisen tärkeä vastusalue, koska se toimi aiemmin Everytimen suurimpana vastuksena.

Ennen kuin EGLD onnistuu palauttamaan tämän tason, trendiä ei voida pitää nousevana. Jos laskuliike jatkuu, lähin tuki löytyy 80 dollarista.

Egld
EGLD-kaavio TradingView'ssa

AVAX

Avalanche (AVAX) on myös laskutrendissä, koska se saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 21. marraskuuta. Toistaiseksi sen hinta on laskenut 38,30 %.

Hinta kuitenkin hyppäsi kolme kertaa (vihreä kuvake) 77,50 dollarin alueella. Tämä on ratkaiseva alue, sillä se toimi aiemmin vastarintana ja nyt se toimii tukena. Niin kauan kuin AVAX käy kauppaa tämän tason yläpuolella, nouseva rakenne pysyy ennallaan.

Avax
AVAX-kaavio TradingView'ssa

KAKKU

PancakeSwap (CAKE) on käynyt kauppaa laskukanavalla 26. elokuuta lähtien. Joulukuun 4. päivänä sen hinta laski alimmilleen 10 dollariin ja nousi jälleen.

Hyppy oli ratkaiseva, koska se vahvisti tukitasojen yhtymäkohdan, sekä 11,20 dollarin vaaka-alueen että kanavalinjan.

Joten se on alue, joka todennäköisesti alkaa hypätä. CAKEn on otettava takaisin tämän kanavan keskikohta lisätäkseen katkeamisen todennäköisyyttä.

kakku
CAKE-kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin- analyysi

NEAR-artikkeli putoaa 40 % saavutettuaan ennätyshinnan – kryptovaluutta- analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *