Eminem ostaa hänen kaltaisensa NFT Bored Apen yli 464 000 dollarilla

Amerikkalainen räppäri Eminem antautui myös NFT-markkinoille viime vuonna lanseeraamalla oman kokoelmansa, ja nyt hänellä on samanlainen Bored Ape.

Nyt laulaja Eminem on ostanut non-fungible tokenin (NFT) Bored Ape Yacht Clubin (BAYC) -kokoelmasta hintaan 123,45 ETH, mikä vastaa yli 464 000 dollaria nykyisellä hinnalla. NFT:t BAYC ovat osa yhtä tämän päivän halutuimmista kokoelmista tässä universumissa.

Uusi lisäys on NFT "EminApe", ja se kuvaa Eminemin ikonista kyllästynyttä apinahahmoa, jolla on khaki sotilaallinen lippalakki ja kultainen ketjukaulakoru, joita hän käyttää usein tosielämässä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Räppäri jopa päivitti valokuvan henkilökohtaisella Twitter-tilillään NFT "EminApella", jonka myy BAYC:n jäsen, joka tunnetaan yhteisössä nimellä GeeGazza. Marraskuussa 2021 GeeGazza jopa twiittasi: "Uskon edelleen, että Eminemin on määrä ostaa minun @BoredApeYC jonakin päivänä."

GeeGAzza käytti tilaisuutta hyväkseen kiittää amerikkalaista laulajaa, ja pyysi häntä kirjoittamaan kappaleen räppärin seuraavaan singleän, joka ei sanonut kyllä tai ei.

Eminem NFT-markkinoilla

Amerikkalainen omistaa nyt 15 NFT:tä OpenSeassa, mukaan lukien kokoelman lempinimeltään " Shady Holdings". Dappradar.comin tilastojen mukaan Slim Shady laskee 166 NFT:tä 32 kokoelmasta.

Räppäri liittyy useisiin muihin julkkiksiin, mukaan lukien NBA-pelaaja Stephen Curry, talk-show-juontaja Jimmy Fallon ja räppäri Snoop Dog, joka omistaa muutaman NFT:n, kuten Bored Apesin, CryptoPunksin ja yhdysvaltalaisen 3,9 miljoonan dollarin taideteoksen XCOPYlta, lisäksi on julkaissut oman kokoelmansa. vuonna 2021: Decentral Eyes Dogg NFT:t sen lisäksi, että rakennetaan Snoopverse metaverse-alustalle The Sandbox.

Snoop Dogin NFT Collection on stereoskooppinen 3D-kollaasi, jossa on 10 eri muotokuvaa räppäristä eri vaiheissa hänen elämänsä aikana, ja sitä tukee alkuperäinen Dog-ääniraita, joka on saanut inspiraationsa metaversumista. Snoop Dogg käyttää myös hänen NFT BAYC kuvan hänen Twitter-tilille.

Twitter sijoittaa kryptomarkkinoille

Twitter testaa Bitcoinin (BTC) tippumismoottoriaan Android-laitteissa, kertoo teknologian ja sosiaalisen verkostoitumisen tutkija Jane Manchun Wong.

Twitterin integraatio Lightning Bitcoin -lompakoihin ei ole mitään uutta. Elokuussa sosiaalisen verkoston silloinen toimitusjohtaja Jack Dorsey oli jo ilmoittanut suunnitelmistaan integroida tämä ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa arvoja kryptovaluutoissa.

Syyskuun lopulla tippausominaisuus lisättiin iOS-laitteiden käyttäjille . Se käyttää kolmannen osapuolen maksupalveluita, kuten Strikea, lähettämään summat, ja Twitter ei toimi välittäjänä tapahtumien välillä. Näin sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja lähettääksesi BTC-vinkkejä sosiaalisessa verkostossa.

Artikkeli Eminem ostaa siltä näyttävän NFT Bored Apen yli 464 000 dollarilla nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *