"Uusi Egypti": Fantastic Shows Pyramids Paradise Bitcoinilla

“Uusi Egypti”: Fantastic Shows Pyramids Paradise Bitcoinilla

Fantástico palasi jälleen Cabo Frioon osoittaakseen, että julkinen ministeriö, liittovaltion poliisi ja CVM tutkivat kymmenen yritystä, mukaan lukien alueen suurin Gas Consultoria. Tämä on toinen raportti sunnuntai -illan ohjelmasta, jolla on korkeimmat arviot aiheesta kahdessa peräkkäisessä painoksessa. Huomiomme kiinnitti Wesley Pessanon tapaus, joka ammuttiin kuolleena viime kuussa ajaessaan ylellisellä ajoneuvolla Järvien alueella. Tämä äärimmäisen väkivallan jakso paljasti alueen ongelman, ja ainakin 10 yritystä oli tunnistettu rahoituspyramideiksi, mikä vaikutti Fantásticoon. Kilpailijat asiakkaiden houkuttelemisessa yrittäisivät jopa tappaa kilpailevia “kauppiaita” ja “liikemiehiä”, ehdottaa poliisin hyväksymää tutkintalinjaa. Alueella ,. Yritys, joka kiinnittää eniten viranomaisten huomiota, on Gas Consultoria, Glaidson Acacio Dos Santosin ja hänen venezuelalaisen vaimonsa Mirelis Yoseline Diaz Zerpan alaisuudessa, jotka on lueteltu yhteistyökumppaneina liittovaltion veroviraston rekisterissä.

Fantástico palaa puhumaan Cabo Frion tilanteesta ja Gas Consultoriaa koskevasta tutkimuksesta

Fantásticon mukaan Cabo Frio sai lempinimen ”Uusi Egypti” ja voi jo olla pyramidien paratiisi. Koska useat alueen yritykset toimivat rahoituspyramidien kaltaisia ​​suunnitelmia, ongelma vain kasvaa. Viime sunnuntaina (22) Fantástico osoitti, että sillä oli pääsy julkisen ministeriön Gas Consultoriaa koskevan tutkinnan asiakirjoihin, mikä paljasti, että yritystä on kuullut jopa syyttäjät. Puheessaan Glaidson Acacio sanoi, että hänen yrityksensä ei toimi kryptovaluuttojen alalla, vaan ainoastaan ​​tekoälyn, tietotekniikan, robottilaskennan ja ohjelmistotuotannon avulla. Huhtikuussa 2021 yli 7 miljoonaa dollaria takavarikoitiin helikopterilla Búziosissa, rahaa, joka kuului Gas Consultorialle, Fantástico sanoi. Siten myös liittovaltion poliisi tutkii Glaidsonia avoimesti. Lisäksi Brasilian arvopaperikomissio (CVM) on jo antanut lausuntonsa, jonka mukaan yhtiöllä on todisteita siitä, että sillä on rahoituspyramidijärjestelmä. Toisessa tutkimuksessa tutkitaan Gas Consultorian toimia, jotka voivat olla rikos kansantaloutta vastaan. On syytä huomata, että Gas Consultorialla ei ole verkkosivustoja tai sosiaalisia verkostoja, jotka voisivat esitellä itsensä asiakkaille. Raportti yritti jopa ottaa yhteyttä Glaidsoniin yrityksen rekisterissä olevien puhelimien kautta, mutta ei onnistunut. Lausunnossaan yhtiö päätti väittää, että Gas, Glaidsonin yritys, toimii vain teknologiakonsultoinnin alalla, ei hyväksy lainvastaisuuksia ja on viranomaisten ja kaikkien saatavissa selvennykseksi.

Rikosreitti paikallisviranomaisten nähtävyydessä

Kaikilla näillä ongelmilla Cabo Frion ja Região dos Lagosin salausvaluuttamarkkinat ovat paikallisten viranomaisten aseen alla. He perustivat työryhmän tutkimaan jo vastaanotettuja valituksia. Mahdolliset vallankaappaukset ovat kuitenkin jo alkaneet lopettaa toimintansa alueella sijoittajien ja poliisitutkimusten voimakkaalla paineella. Heinäkuun alussa aseellinen ryhmä protestoi Bitcoin -yritystä vastaan ​​Cabo Friossa, Black Wariorissa, joka lopetti toimintansa kaupungissa tämän jakson jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *