Bitcoin näkee "non-stop" -ostot vuoden lopussa, kun 10 000 BTC poistuu Coinbasesta yhdessä päivässä

Coinbase-käyttäjät näyttävät kaipaavan kolikoita, kun kauppayhtiö ennustaa BTC:n omistuksen "suuren muutoksen" tammikuussa.

Lähes 10 000 Bitcoinia ( BTC ) lähti suuresta yhdysvaltalaisesta Coinbase-pörssistä 30. joulukuuta merkkinä siitä, että sijoittajien halu on palaamassa sfääriin.

Ketjun seurantaresurssista Coinglassista saadut tiedot osoittavat, että Coinbasen ammattimainen kaupankäyntiosasto Coinbase Pro luopui 9 925 BTC:stä 24 tunnin kuluessa uudenvuodenaattoon.

Binance lisää 66 000 BTC:tä joulukuussa

Sisäänosto, joka toimii toisin kuin nousevat tai tasaiset saldot muissa suurissa pörsseissä, merkitsee näkyvää lyhyen aikavälin trendin muutosta.

Joulukuun jälkipuoliskolle on ollut ominaista, että Binancen ja OKExin kaltaiset alustat ovat nähneet lisääntyneen BTC-virrat – asia, jota kommentoijat pelkäsivät, voisi olla ennakkovaroitus myynnistä.

Vaikka tällaista BTC:n massamyyntiä ei ole vielä tapahtunut , kaikki eivät usko, että se pysyy sellaisena .

Samaan aikaan rekisteröityjen kiinalaisten käyttäjien poistuminen pörssistä Huobi Global voi käynnistää rahastojen uudelleenjärjestelyn, uudempi teoria ehdottaa.

Coinglassin mukaan Binance on noussut 840 BTC:tä perjantaista lähtien, kun taas OKEx on nähnyt 767 BTC-tuloa. Huobi on menettänyt vain 158 BTC:tä, mutta joulukuussa kokonaisuudessaan jättimäinen 14 044 BTC on jättänyt kirjansa vihjaten kiinalaisten käyttäjien pakosta.

Kuukausinäkymässä Binance voittaa helposti tulovirrat, nyt yli 66 000 BTC:tä enemmän kuin marraskuun lopussa.

Siitä huolimatta Coinbase houkutteli asiantuntijoita vuoden 2021 lähestyessä loppuaan.

"Coinbase-ostaminen on ollut melko jatkuvaa tänään", suosittu Twitter-kauppias Ryan Clark tiivisti .

Bitcoin-pörssin BTC-saldo yhteenveto 31. joulukuuta. Lähde: Coinglass

Institutionaalinen "kääntäminen" on tulossa

Tammikuun alusta lomakauden jälkeen laitosten ennustetaan nousevan uudelleen parrasvaloihin BTC:n omistuksessa.

Aiheeseen liittyvä: Ensimmäinen Yhdysvaltain Bitcoin ETF on "tyhmä" vuonna 2021, koska GBTC-alennus pysyy lähellä ennätysmatalia

Kaupankäyntiyhtiö QCP Capital ilmoitti vuoden lopun yhteenvedossa ja 2022 ennusteraportissaan "Just Crypto " sijoittajasektorin "kääntymisestä" vähittäiskaupoista institutionaaliseksi.

"Vuonna 2022 ensimmäinen asia, jonka odotamme näkevämme, on kryptoomistuksen merkittävä siirtyminen ensisijaisesti vähittäiskaupan toimijoista institutionaalisille toimijoille, ja instituutioilla on paljon suurempi osuus", se totesi.

Tällaisessa tapahtumassa suuret pelaajat eivät järkyttyisi viimeaikaisista hintakehityksistä, sillä BTC:n spot-allokaatiot ylittävät edelleen omaisuuden, kuten kryptoosakkeet, vuonna 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *