Ethereum-lompakoiden määrä rikkoi uuden ennätyksen

Glassnoden tiedot osoittavat, että ETH-osoitteita ylitti 71 miljoonaa.

Ethereumia (ETH) sisältävien salkkujen määrä nousi 71 364 788 miljoonaan, ja tämä kasvu jatkuu Glassnoden mukaan vauhdilla.

Nollasta poikkeavien ETH-osoitteiden määrä saavutti uuden ennätyksen lähes päivää ennen uudenvuodenaattoa, 29. joulukuuta, kertoo Bitcoinin ketjun sisäisiä mittareita ja valuuttavirtoja valvovan palvelun data.

Tämä liike tapahtui myös joulukuussa 2020, jolloin Ethereum-lompakoiden määrä rekisteröi uuden ennätyksen, 51 491 730. Sittemmin kasvu on ollut 38 prosenttia. Tuolloin Glassnode selitti rallin terveiden markkinoiden vauhdittaman institutionaalisten sijoittajien ja hajautetun rahoitussektorin (DeFi) nousun.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

NFT:n suosio vaikutti Ethereumin kasvuun

Kasvava kiinnostus ja buumi non- fungible token (NFT) -markkinoita kohtaan vuonna 2021 saattoi vaikuttaa näihin lukuihin, koska suuri osa näistä rahakkeista syntyy Ethereum-verkostossa, mikä houkuttelee yhä enemmän uteliaita, harrastajia ja asiantuntijoita.

NFT:n suosio oli vuonna 202 niin suuri, että termi valittiin Collins-sanakirjassa vuoden sanaksi ja ennusteet ovat näillä markkinoilla optimistisimmat.

Taiteilija Mango Dogwood ennustaa, että vuoteen 2022 mennessä rahakkeet ovat massakäyttöön, oikeudenmukaisempi maailma sisällöntuottajille ja enemmän maailmanlaajuisia brändejä liittyy taisteluun.

Vuodet 2020 ja 2021 toivat non-fungible tokens (NFT) suosittuun mielikuvitukseen. Tämä on synnyttänyt suuren määrän luovia ongelmanratkaisijoita. Tässä tilassa asuivat aiemmin ihmiset, joilla oli taloudellinen ja teknologinen painopiste Blockchain-tilassa, Mango muistelee.

"NFT:t ovat selvästi seuraava askel globaalin talousmallin kryptoaktiivisten aineiden uudelleenmäärittelyssä. Tähän asti NFT:t ymmärrettiin alun perin tarkoittavan "taidetta" ja "keräilyesineitä".

UniWhales DAO:n projektijohtaja Matt Aaron, joka luo hajautettua rahoitusanalytiikkaa (DeFi) ja tutkimustyökaluja, sanoi:

"NFT:llä on ollut valtava rooli uusien lompakoiden ja käyttäjien lisäämisessä Ethereum-ekosysteemiin. Suurimman osan vuodesta OpenSean liiketoimet kuluttivat enemmän kaasua kuin mikään muu dApp.

Nollasta poikkeavien ETH-osoitteiden määrä on kasvanut vuodesta 2017, kun taas nollasta poikkeavat BTC-osoitteet ovat vähentyneet vuosien varrella.

Artikkeli Number of Ethereum lompakot rikkoo uuden ennätyksen nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *