Palkan saaminen BTC:ssä oli "suuri osa" siitä syystä, että tämä MMA-taistelija allekirjoitti sopimuksen Eagle FC

:n kanssa.

"Päätös oli valtava, että minulle maksetaan Bitcoinina, enkä anna minulle mitään takaiskuja", sanoi MMA-taistelija Kevin Lee allekirjoittaessaan sopimuksen Eagle FC:n kanssa.

Kevin Lee, ammattimaisena taistelulajien taistelija, on sanonut, että Bitcoin ( BTC ) oli tärkeä tekijä hänen päätöksessään tehdä sopimus uuden promootioyrityksen kanssa.

MMA-uutislehden BJ Pennin raportin mukaan Venäjällä toimiva Eagle Fighting Championship maksaa Leelle BTC:ssä osana neljän ottelun sopimusta. Taistelijan kerrotaan olleen HODLer ennen vuoden 2017 härkäjuoksua ja käytti myöhemmin osan voitosta elämiseen polvileikkausten maksamisen jälkeen.

"Päätöksessä [sopimus Eagle FC:n kanssa] oli valtava se, että minulle maksetaan Bitcoinina ja ettei siitä anneta minulle minkäänlaista takaiskua", sanoi Lee. "Se antaa minulle paljon enemmän taloudellista turvaa ja auttaa minua myös taistelemaan paremmin."

Eagle FC:tä koskevia maksuja ei julkistettu, mutta Lee on ansainnut aiemmin jopa 280 000 dollaria UFC-taistelustaan Tony Fergusonin kanssa. Joulukuun 17. päivänä annetussa haastattelussa Lee vihjasi, että Eagle FC maksaisi enemmän kuin hän teki ollessaan Ultimate Fighting Championshipin eli UFC:n kanssa sopimuksessa, mikä tarkoittaisi mahdollista voittoa 5,86 BTC tai enemmän nykyisillä hinnoilla.

Lee, joka tunnetaan myös nimellä The Motown Phenom, määrättiin äskettäin taistelukieltoon kuudeksi kuukaudeksi ja hänelle määrättiin sakko, kun hän oli saanut positiivisen Adderall-testin. Myöhemmin hänet vapautettiin UFC-sopimuksestaan, ennen kuin Eagle FC yritti lisätä hänet listaansa – hänen ensimmäisen taistelunsa yrityksen kanssa odotetaan käyvän Diego Sanchezia vastaan 11. maaliskuuta.

UFC on tutkinut digitaalisen omaisuuden etuja tekemällä kumppanuuksia krypto- ja blockchain-yritysten kanssa. Heinäkuussa organisaatio solmi 175 miljoonan dollarin sopimuksen Crypto.comin kanssa seuraaviksi kymmeneksi vuodeksi. Sopimus johti lopulta UFC-lisensoitujen nonfundible tokenien julkaisuun. Lisäksi taistelumestaruus on aiemmin tehnyt yhteistyötä blockchain-palkintosovelluksen Sociosin ja tokenisointialustan Chilizin kanssa vapauttaakseen fanitunnuksen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka krypto aikoo ravistaa sekalaisten taistelulajien maailmaa

Yksittäiset MMA-taistelijat ovat osoittaneet kiinnostusta BTC:tä ja muita rahakkeita kohtaan siitä lähtien, kun Jon Fitchistä tuli ensimmäinen ammattitaistelija, jolle maksettiin Bitcoinilla vuonna 2015. Viime vuonna entinen UFC-kevytsarjan mestari Eddie Alvarez kertoi ostaneensa BTC:tä, kun taas Ben Askrenille maksettiin mainostaa Litecoinia ( LTC ) ja tuki viimeisintä BTC:n puolittamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *