Bitcoin saavuttaa täydellisen elpymisen 58,5 000 dollariin, kun krypto-selvitysten ylitys on 875 miljoonaa dollaria

Eräs analyytikko kiittää kuukausittaisen tuen onnistunutta uusintatestiä, mutta hermostuneisuus lisääntyy 11 prosentin päivittäisten menetysten vuoksi.

Bitcoin ( BTC ) toipui yli 60 000 dollaria 16. marraskuuta sen jälkeen, kun vika nousi lähes 58 500 dollariin.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Päivittäiset likvidaatiot lähes miljardi dollaria

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot seurasivat BTC/USD:n nousua, kun se käänsi tappiot, jotka yhdessä vaiheessa ylittivät 11 %.

Yön ylijäämän kiihtymisen jälkeen ostajatuki näytti kuitenkin palaavan – mutta vasta 24 tunnin krypto-selvitysten saavuttaessa 875 miljoonaa dollaria.

Krypto-selvityskaavio. Lähde: Coinglass

58 400 dollaria, sillä välin kirjeenvaihto Cointelegraphin avustajan Michaël van de Poppen linjan kanssa hiekassa estääkseen lisäkorjauksia.

"Jos aiomme pudota alle, se tulee olemaan tuskallista ja sitten saamme nopean korjauksen aina takaisin alhaiselle 50 000 dollarin alueelle, jossa aiomme testata joitain alempia tasoja." hän varoitti viimeisimmässä YouTube-päivityksessään .

Van de Poppe oli päivän harvinainen varovainen ääni, ja useat analyytikot ja markkinatoimijat olivat edelleen enemmän kuin tyytyväisiä nykyiseen hintakehitykseen.

Twitter-tili TechDev totesi, että jopa 61 500 dollarilla Bitcoinin suhteellinen voimaindeksi (RSI) päivittäisillä aikajaksoilla oli palautunut samalle tasolle, jossa se oli, kun BTC/USD vaihtoi 40 000 dollaria.

"BTC testaa onnistuneesti uudelleen 58 700 dollaria tukena. Täydellinen palautus", Rekt Capital lisäsi .

Erillinen Twitter-postaus vertaili markkinoiden oletettavasti voimakkaampaa reaktiota päivän tapahtumiin kuin viime kuukausina nähtyihin syvempiin korjauksiin.

"Kaksoiskupla" -vertailut palaavat

Charles Edwards, toimitusjohtaja varainhoitaja Capriole puolestaan huomautti tai "hyvin nouseva" lukemia hänen uusi tarjonta delta metrinen.

Tarjonnan delta on ero lyhytaikaisten ja pitkäaikaisten haltijoiden hallussa olevan BTC-tarjonnan välillä. Nyt se tulostaa harvinaisen nousuputken, ja se maalaa samanlaisen kuvan kuin käyttäytyminen vuodelta 2013 – vuonna 2013, joka oli kuuluisa Bitcoinin kaksoiskuplasta tai " kaksoiskuplasta ".

"Bitcoin Supply Delta näyttää erittäin nousevalta. Suurin osa tämän päivän vastaavista lukemista seurasi suurta hinnannousua", Edwards sanoi.

"Arvon, profiilin ja hintatoiminnan osalta kaikkein samankaltaisin lukema nykypäivään on vuoden 2013 kaksoiskupla."

Bitcoinin tarjonnan delta-annotoitu kaavio. Lähde: Charles Edwards/ Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *