Bitcoin (BTC) jatkaa laskuaan myyntipaineen kasvaessa

Bitcoin (BTC) putosi huomattavasti tiistaina (16) ja on murtautumassa ulos lyhytaikaisesta korjaavasta kuviosta, mikä voi entisestään tehostaa nykyistä laskuliikettä.

Bitcoin on ollut laskutrendissä 10. marraskuuta lähtien saavutettuaan kaikkien aikojen ennätyksen , 69 000 dollaria. Laskevaa liikettä edelsi laskevat erot MACD:ssä ja RSI:ssä. Nämä erot ovat signaaleja, jotka usein käynnistävät laskutrendin kääntymisen.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Omaisuus on jo saavuttanut ensimmäisen tukialueen 57 850 dollarilla. Tämä on lyhyen aikavälin 0,382 Fibonacci-retracement-taso.

Kuitenkin vahvempi tukitaso löytyy 53 700 ja 54 350 dollarin välillä, ja sen luovat pitkän aikavälin 0,382 (musta) retracement-taso ja lyhyen aikavälin 0,5 retracement-taso.

BTC-kaavio TradingView'ssa

mahdollinen häiriö

Kuuden tunnin kaavio osoittaa Bitcoinin murtuvan nousevan rinnakkaiskanavan alapuolelle. Lisäksi häneltä puuttuu myös 59 800 dollarin tukialue.

Aiemmin BTC oli poikennut tämän alueen alapuolelta 27. lokakuuta (punainen ympyrä) ennen sen palauttamista. Se on kuitenkin nyt jälleen hajoamassa. Jos se menettää tämän tukituen, omaisuus putoaa todennäköisesti aiemmin määritellylle 53 700 – 54 350 dollarin tukialueelle.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Vaikka on olemassa lyhytaikaisia noususignaaleja, kuten kahden tunnin kaavion suhteellinen voimaindeksi nouseva ero, Bitcoinin on palattava kanavan tukilinjaan palatakseen mahdollisesti nousevaan trendiin.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Aaltoluku osoittaa, että Bitcoin on ABC-korjaavan rakenteen aallolla C (musta). Tyypillisesti tämä aalto on viimeinen aalto, joka suorittaa korjauksen. Sen jälkeen olisi odotettavissa liikettä ylöspäin.

Tällä hetkellä A- ja C-aaltojen suhde on 1:1, mikä on yleisin näissä korjauksissa. Jatkuvasta häiriöstä johtuen on kuitenkin mahdollista, että aallonpituus kehittyy 1:1,61:een, joka on toiseksi yleisin kuvio. Tämä toisi kryptovaluutan hinnan lähemmäksi aiemmin esitettyä noin 54 350 dollarin tukea.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Viiden minuutin kaavio osoittaa, että tiistain lasku näyttää erittäin korjaavalta (korostettu punaisella), mahdollisesti osana toista lyhytaikaista ABC-korjauskehystä. Tämä tarkoittaa, että se ei ole uuden laskutrendin alku, vaan korjaava lasku, joka johtaa hintojen nousuun.

Lyhyen aikavälin nousumomentti olisi todennäköisesti ennen laskua kohti edellä mainittuja tukitasoja.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli jatkaa laskuaan, koska kasvava myyjäpaine nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *