Onko marraskuu altcoinien kuukausi?

Äskettäiset Bitcoinin hintatoimet (BTC) tarjoavat edellytykset mahdolliselle altseasonille, ajanjaksolle, jolloin altcoinit nousevat markkinoille marraskuussa.

On mahdollista varmistaa indikaattoreiden ja teknisen analyysin avulla hypoteesi tulevasta altseasonista. Altcoinien täysi pääoma rikkoo historiallisen huippunsa ja sen fraktaali vastaa 2017-2018 härkämarkkinoiden analogista rakennetta.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Lisäksi Bitcoin-dominanssi on laskemassa, ja monet suuret altcoinit ovat poistumassa usean kuukauden konsolidaatiostaan tai ylittävät ennätyshintansa.

Altcoinien markkina-arvo lähes räjähdysmäisesti

Altcoinien kokonaismarkkina-arvokaavio (TOTAL2) on lähellä ennätyskorkeutta, 1,49 biljoonaa dollaria, asetettuna 12. toukokuuta 2021 (keltainen viiva). Toinen kerta, kun tämä taso saavutettiin melkein 7. syyskuuta. Lisäksi kaavio näyttää noudattavan nousutrendiä (sinistä) linjaa, joka on ollut voimassa heinäkuun 20. päivän 608 miljardin dollarin alimman osuman jälkeen.

TOTAL2-kaavio TradingView'ssa

Kryptovaluuttakauppias @Parabolic_Matt huomautti Twitterissä, että viikoittaiset tekniset indikaattorit näyttävät myös nousevilta. Kaaviosta on mielestäsi muodostunut nouseva kolmio. Se muistuttaa myös kupin ja kahvan kuviota, ja sen tekninen tavoite on 2,63 biljoonaa dollaria. Markkina-arvosta mitattuna tämä olisi 58 % nousu.

TOTAL2-kaavio TradingView'ssa

Lisäksi viikoittainen suhteellinen voimaindeksi on juuri rikkoutunut pitkän aikavälin laskutrendiviivan (punainen ympyrä) yläpuolelle, joka oli voimassa 15. helmikuuta 2021 lähtien. Tämä on myös nouseva signaali, joka tarjoaa mahdollisuuden vahvaan altseasoniin seuraavien viikkojen aikana. @Parabolic_Matt päättää:

”Altcoinien markkina-arvo näyttää siltä, että se RÄJÄHDÄ! (…) Marraskuu saattaa tuoda #ALTSESONIN. ”

Toisen argumentin altcoin-kauden puolesta tarjoaa Twitterissä toinen kryptomarkkinoiden analyytikko @TechDev_52 . Kahden viikon aikana hän vertasi vuosien 2017–2018 markkina-arvojen kokonaisfraktaaleja nykyiseen.

Hänen mielestään rakenteissa on yhtäläisyyksiä, minkä vahvistaa 2 viikon suhteellinen voimaindeksi. Hänen mukaansa altcoinin pääoman suhteellinen voimaindeksi seuraa 3-vaiheista nousevaa markkinamallia. Kaksi ensimmäistä huippua (punainen ja sininen) saavutettiin aiemmin tänä vuonna, kun taas viimeinen (keltainen) on edessä ja sen pitäisi tapahtua vuoden 2022 alussa. Analyytikon mukaan tämä voi johtaa altcoinien kapitalisoitumiseen arvoihin Yhdysvaltain talo 5-7 biljoonaa dollaria.

Lähde: Twitter

Laskeutuuko Bitcoinin dominointi?

Toinen tapa etsiä argumentteja mahdolliselle alkukaudelle on tarkastella Bitcoinin dominanssikaaviota (BTCD). On mahdollista havaita 20 %:n nousu BTCD:ssä syyskuun 10. ja lokakuun 19. päivän välisenä aikana. BTC:n valta-asema on kuitenkin sittemmin laskenut.

BTCD-kaavio TradingView'ssa

Lisäksi BTCD ei onnistunut muodostamaan korkeampaa huippua kuin 30. heinäkuuta 2021 saavutettu 49 % (punaiset ympyrät). Tämä on laskeva signaali, joka voi viitata BTCD:n laskun jatkumiseen, joka on jatkunut vuoden 2021 alusta lähtien. Pitkän aikavälin tuki löytyy 39,5 % ja 35,5 % tasolta.

Kryptomarkkinoiden kommentaattori Kevin Svenson teki äskettäin YouTubessa ylimääräisen BTCD-analyysin Bitcoinin hinnoittelusta. Hän korosti kolmea hetkeä vuonna 2021, jotka aloittivat BTCD:n laskun. Joka kerta ne korreloitiin BTC-hintojen konsolidoitumiseen vahvan rallin jälkeen.

Alla olevassa kaaviossa näemme BTC-hintahuiput (vihreät nuolet) ja sitä seuranneen konsolidoinnin (punaiset ympyrät). Tämän toistuvan prosessin alku tapahtui 14. tammikuuta, 31. maaliskuuta ja 10. elokuuta. Samaan aikaan BTCD:n alemmalla kaaviolla näemme, että nämä hetket alkoivat jyrkästi laskea (punaiset nuolet).

BTCD-kaavio TradingView'ssa

Tämänhetkinen markkinatilanne on hyvin samanlainen kuin kaikki aikaisemmat kaudet. Bitcoin on suorittanut nousevan liikkeen, asettanut uuden ennätyshinnan 67 000 dollariin ja on tällä hetkellä konsolidoitumassa. Sitä vastoin omaisuuserien määräävä asema alkoi laskea. Jos se jatkuu, se johtaa varmasti altcoin-kauteen.

Pitkän aikavälin konsolidoinnin loppu

Viimeinen argumentti tulevan altseasonin puolesta on suosituimpien altcoinien listat. Monet ovat juuri poistuneet pidemmän aikavälin konsolidaatiosta ja vahvistaneet aiemman vastustuksen tueksi. Toiset taas ovat jo saavuttaneet uudet ennätyshinnat.

Altcoin-markkinoiden tilan päätekijä on Ethereum (ETH). Markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta on juuri rikkonut historiallisen huippunsa, 4 384 dollaria, saavutettuaan 12. toukokuuta 2021 (keltainen viiva) ja jatkaa nousuaan.

ETH-kaavio TradingView'ssa

Samanlaisia tilanteita nähdään muissa omaisuuserissä, kuten Polkadot (DOT) ja Solana (SOL). Samaan aikaan 20 parasta kryptovaluuttaa, kuten Binance Coin (BNB), Polygon (MATIC) ja Chainlink (LINK), ovat murtautumassa ulos pitkän aikavälin konsolidaatiomalleista.

Esimerkiksi LINK murtui 29 – 30 dollarin vastusalueen yläpuolelle ja samalla sulkeutui pitkän aikavälin laskutrendin (sininen) yläpuolella. Kun nämä tasot on validoitu tueksi, altcoin on valmis jatkamaan nousutrendiä ja yrittämään murtaa erittäin tärkeän 35 dollarin alueen.Jos onnistuu, sillä ei ole montaa vastustasoa ennen ennätyshintaa 53 dollaria.

LINK-kaavio TradingView'ssa

Tuleeko marraskuun artikkeli altcoinien kuukaudeksi? nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *