Kiinan kryptokielto ei uhkaa paikallista teollisuuden mediaa, lähteiden mukaan

Kiinan kryptomedian kerrotaan pitävän matalaa profiilia verkkosivuillaan ja keskittyvän kasvaviin yhteisöihin Twitterissä ja Telegramissa.

Vaikka jotkin suuret kiinalaiset kryptovaluuttoihin liittyvät julkaisut näyttävät sulkeutuvan, monet ovat edelleen paikallisten uutistoimistojen ylläpitämiä, jotka ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan, kuten Twitteriin.

Kiinan viimeisin salauskielto ei vaikuttaisi merkittävästi paikallisiin kryptomedialähteisiin, koska on olemassa useita tapoja levittää alan tietoa, sanoo yhden Kiinan suurimmista kryptojulkaisuista.

Nimettömänä pysymistä pyytänyt johtaja kertoi Cointelegraphille keskiviikkona, että useat paikalliset kryptosivustot ovat siirtäneet yhteisönsä muihin mediakanaviin, kuten Twitteriin ja Telegramiin, sen jälkeen, kun hallitus määräsi syyskuussa uuden kryptauskiellon .

"He yrittävät jakaa siellä enemmän tietoa ja pitämään sivuillaan matalaa", henkilö sanoi ja lisäsi: "Voimme saada kaiken haluamamme tiedon Twitteristä."

"Twitteriin ja Telegramiin tuli lisää kiinalaisia, joista osa on myös korkealaatuista", toinen salausmedian sisäpiiriläinen, joka halusi myös pysyä nimettömänä, kertoi Cointelegraphille.

He huomauttivat, että Kiinan keskuspankki julisti kaiken "virtuaalivaluuttaan liittyvän liiketoiminnan" laittomaksi, mikä sai jotkin pilvipalveluntarjoajat leikkaamaan palveluja verkkosivustoille, kuten BlockBeats ja Odaily. Mutta tämä ei estänyt heitä julkaisemasta alan uutisia, kun he jatkoivat toimintaansa uusien verkkotunnusten kautta ja siirtyivät Twitteriin ja Telegramiin lähettämiseen.

Median sisäpiiriläisen mukaan nämä verkkosivustot estettiin, koska ne sijaitsevat Pekingissä. "Media Pekingin ulkopuolella ei ole estetty", henkilö sanoi. Viimeisin salauskielto ei ilmeisesti vaikuttanut joihinkin kryptojulkaisuihin, kuten Jinse, Panews ja 8btc.

Kiinalainen kryptomedian johtaja korosti, että kryptomaailman on määrä olla hajautettu, ja totesi:

”Kiinan kryptoteollisuudessa on aina toivoa. Meillä on edelleen tietolähteitä ja saamme jatkuvasti lisää käyttäjiä, evankelistoja, kehittäjiä ja muita. Ei ole mitään syytä huoleen. Kaikki tapahtuu parhain päin."

Aiheeseen liittyvä: Kiinan keskuspankki ehdottaa metaverse- ja NFT:n seurantaa

Yksi kiinalainen kryptopuoli, suuri alan lähde ChainNews, poistui verkkoyhteydestä marraskuussa.

Cointelegraphin lähteiden mukaan ChainNews päätti sulkea palvelut kuun lopussa. Julkaisun viimeiseen viestiin sen sanoma, kanava on päivätty marraskuu 25. verkkosivuilla oli yli 1,5 miljoonaa käyntiä viime kuussa, mukaan saatujen tietojen SimilarWeb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *