Robinhoodin osakkeet putoavat 70 % ja kryptokauppa romahtaa

Robinhoodin (HOOD) osakkeet ovat pudonneet 70 % viimeisen neljän kuukauden aikana. Yhtiö kärsi mainehyökkäyksistä ja liikevaihdon laskusta kolmannella neljänneksellä, mikä saattaa olla devalvoinnin takana.

Robinhood (Hood) osakkeet suljettu alaspäin $ 25,94 marraskuu 30, alas lähes 70% elokuusta 2021. elokuun alussa, kaluston arvo oli hieman yli $ 70 romahtaminen on suuri isku kaupan sovelluksen, joka on käynyt läpi tiukan vuosi.

Lähitulevaisuus näyttää vaikealta yritykselle, joka pyrkii parantamaan mainetta. Pelkästään viimeisen kuukauden aikana Robinhood on kokenut onnettomuuksien eskaloitumisen, tietoturvaloukkauksen ja kryptoaktiivisten aineiden kaupankäynnin tulojen laskun, kuten talousraportissa paljastetaan.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Mitä tulee siihen, miksi arvostuksessa on niin suuri pudotus, osittainen syy voi olla meemikolikoiden häipyminen. Vuoden 2021 toisella neljänneksellä Robinhoodin liikevaihto johtui Dogecoin-kuumeesta (DOGE). Näiden transaktioiden osuus oli yli 60 % kryptovaluutan tuottamasta 233 miljoonasta dollarista kyseisellä vuosineljänneksellä.

Merkittävämpi syy siihen, miksi Robinhoodin osakkeet ovat saattaneet laskea, on kryptoaktiivisen liikevaihdon huomattava lasku vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. Exchange raportoi vain 51 miljoonan dollarin kryptovaluuttatulot, kaukana toisen kolmanneksen 233 miljoonasta dollarista.

Yhtiö on ennakoinut listautumisannin alkavan heinäkuun 2021 loppuun ja ryhtyy toimiin mahdollisten rikkomusten torjumiseksi. Hän palkkasi myös entisen harmaasävyjen noudattamispäällikön auttamaan sääntelyssä.

Millainen uusi vuosi tulee olemaan Robinhoodille?

Robinhoodin tulevaisuuden näkymät eivät myöskään ole erityisen ruusuiset. Yritys saattaa ottaa käänteen ja löytää uutta voimaa uusien tuotteiden myötä, mutta joitain esteitä on näköpiirissä.

SEC on yksi näistä esteistä, koska se tarkistaa nyt tilauskohtaista (PFOF) -kieltoa. Viranomainenmääräsi Robinhoodille 65 miljoonan dollarin sakot joulukuussa 2020 PFOF-mallin mukaisten piilomaksujen veloittamisesta. Robinhood saa suurimman osan tuloistaan jälkimmäisestä, koska sillä on nollapalkkio-liiketoimintamalli.

Robinhood toivoo, että uudet ominaisuudet auttavat houkuttelemaan käyttäjiä ja lisäämään tuloja. Rahoitusyhtiö lanseerasi toistuvan kryptoaktiivisen sijoitusominaisuuden syyskuussa 2021 ja työstää muita myöhemmin julkaistavia ominaisuuksia.

Robinhood-osakkeet putosivat 70 % ja kryptokaupan romahdus nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *