BNB nousu tasoittaa tietä BSC -tunnuksille

Analyysi Binance Coinista (BNB) ja kahdesta muusta sen ekosysteemin tunnuksesta, PancakeSwap (CAKE) ja 1inch (1INCH).

KAKKU

CAKE on vetäytynyt 25. elokuuta lähtien, jolloin 26,85 dollarin vastustusalue hylkäsi sen. Tämä on 0,5 Fibonaccin retracement -taso ja toimii yleensä vastarintana härkähyppyjen jälkeen.

Myöhemmin merkki löysi tukea 0,5 Fibonaccin retracement -tasolla $ 18 (valkoinen), joka toimi samalla tavalla kuin vastus.

Tunnus käy kauppaa edelleen tukitasojen yläpuolella ja tekniset indikaattorit ovat neutraaleja.

Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvien keskiarvojen yhdistelmällä luotu MACD on oikealla rivillä 0. Tämä tarkoittaa, että lyhyen ja pitkän aikavälin trendit liikkuvat samaa vauhtia.

Vastaavasti RSI antaa lukeman 50. RSI on vauhti -indikaattori, jonka lukemat ovat 0 ja 100. 50 -viiva on keskipiste ja neutraali trendisignaali.

Lähde: TradingView

Lyhyen aikavälin 4 tunnin kaavio osoittaa, että CAKE seuraa alaspäin suuntautuvaa linjaa. Niin kauan kuin näin on, lyhyen aikavälin harha pysyy negatiivisena.

Se tekee kuitenkin parhaillaan neljättä pakoyritystään. Linja heikkenee jokaisen kanssa, joten purkautuminen olisi todennäköistä. Jos se tapahtuu, lähin vastus olisi 22,9 dollaria.

Ei kuitenkaan ole selviä merkkejä trendin suunnan vahvistamiseksi.

Kohokohdat

  • CAKE seuraa lyhytaikaista alaspäin suuntautuvaa vastuslinjaa.
  • Merkki käy kauppaa yli pitkäaikaisen tuen 18 dollarilla.

BNB

BNB kasvaa yhdessä nousevan tukilinjan kanssa 23. toukokuuta. Nousu nosti 518,9 dollarin arvoa 26. elokuuta.

Kuitenkin 0.618 Fibonaccin retracement -taso (punainen ympyrä) hylkäsi tunnuksen $ 51. Tämä on yleinen Fibonacci -vastustaso ja aiheuttaa trendin väliaikaisen kääntymisen.

Alaspäin suuntautuva liike jatkui, kunnes BNB palasi takaisin tukilinjaan 26. syyskuuta (vihreä kuvake). Tämä ralli vahvisti edelleen nousevan tukilinjan validointia ja lisäsi sen merkitystä.

Lisäksi tekniset indikaattorit ovat nousevia. MACD on positiivinen ja nouseva, mikä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin trendi on nopeampi kuin pitkän aikavälin trendi. Myös RSI on yli 50, mikä on merkki nousevasta vauhdista.

Lyhyen aikavälin kuuden tunnin kaavio osoittaa, että BNB on jo murtunut alaspäin suuntautuvasta vastuslinjasta. Tämä on päivittäisten lukujen mukaista. Siksi 511 dollarin vastustusalueen yläpuolella voi tapahtua murtautuminen.

Kohokohdat

  • BNB seuraa pitkän aikavälin ylöspäin suuntautuvaa linjaa.
  • Tunnus on poistunut lyhytaikaisesta alaspäin suuntautuvasta vastuslinjasta.

1 TUUMA

1INCH on vetäytynyt alaspäin kiilalla 9. syyskuuta lähtien. Kiilaa pidetään nousevana kuviona, mikä tarkoittaa, että hinnan odotetaan nousevan siitä useimmissa tapauksissa.

Ei ole yllättävää, että 1 tuuma räjähti 1. lokakuuta ja nousi 3,37 dollariin (punainen kuvake). Hylkääminen vahvisti 3,37 dollarin alueen vastarintaa, koska se toimi korkeammalla 16. syyskuuta.

Sitten pudotus vei sen 2,70 dollarin alimmalle tasolle, missä se pomppasi (vihreä kuvake). Hyppy vahvisti 2,77 dollarin alueen tukena, koska se oli jo toiminut vastarintana 22. ja 27. syyskuuta.

Siksi, kunnes tunnus poistuu tai putoaa vastustuksesta tai tuesta, trendin suunta on epäselvä.

Kohokohdat

  • 1 tuuma tuli alas laskevasta kiilasta.
  • Tukea ja vastustusta on 2,77 ja 3,77 dollaria.

Tutustu uusimpaan Bitcoin -arvosteluun.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

BNB: n Alta -artikkeli tasoittaa tietä BSC -merkkien lisääntymiselle, joka nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *