SEC: n puheenjohtaja Gary Gensler on itse asiassa Bitcoin-kannattaja, Volt Equityn toimitusjohtaja väittää

Volt sai äskettäin hyväksynnän ETF: lle, joka sisältää eri kryptoihin liittyvien yritysten osakkeita.

Volt Equityn perustaja uskoo, että Yhdysvaltain sääntelyviranomaisilla on kohtuullinen syy olla hidas hyväksymään puhdasta Bitcoiniin ( BTC ) liittyvää pörssilistattua rahastoa (ETF).

Volt Equityn toimitusjohtaja ja perustaja Tad Park ilmaisi tukensa Yhdysvaltain arvopaperipörssikomitealle, koska sääntelyviranomainen ei halunnut hyväksyä ETF: ää, joka seuraa Bitcoinia suoraan.

Tiistaina Fox Business -haastattelussa Park väitti, että SEC: n puheenjohtaja Gary Gensler "todellakin on Bitcoinia kannattava", mutta on myös "hieman väärinymmärretty" hänen näkemyksensä suhteen Yhdysvaltojen salauksen sääntelyssä.

Park viittasi erityisesti SEC: n sijoittajansuojaan liittyviin huolenaiheisiin, nimittäin siihen, että salausvarastojen tarjoajat eivät ole vielä vakuuttaneet komissiolle, että he voivat todella varmistaa asianmukaisen omaisuussuojan:

"Voin sanoa" minulla on kultainen ETF tai Bitcoin ETF ", mutta varastoin kullan kellariini. Salliko SEC sen? Luultavasti ei. Ellei yritykset pysty osoittamaan, että he voivat säilyttää sen ja todella käsitellä monia Genslerin nimenomaisesti mainitsemia asioita, se ei toimi. ”

Toimitusjohtaja lisäsi, että "ainakin puolet" SEC: n nykyisistä salaus ETF -sovelluksista "eivät ole edes päteviä", koska "ne eivät käsittele Gary Genslerin sanomaa".

Park korosti, että Volt Equityn salaus ETF ei tarjoa suoraa altistumista Bitcoinille, vaan seuraa suuria Bitcoin-korrelaatioon liittyviä yrityksiä, kuten MicroStrategy, Tesla, Twitter, Square ja Bitcoin-kaivosyritykset, kuten Bitfarms.

”Yritämme saada selville, mitä ihmiset todella etsivät, mikä korreloi Bitcoinin hintaliikkeeseen. Nämä yritykset keskittyvät todella Bitcoiniin ja saavat suurimman osan tuloistaan ja tuloistaan Bitcoinista. On järkevää, että niillä on taipumus liikkua Bitcoinin hinnan mukana ”, Park totesi.

Aiheeseen liittyviä: Bitcoin -futuurien ETF todennäköisesti viivästyy vuoteen 2022, sanoo tutkimusyhtiö CFRA

1. lokakuuta hyväksytty Volt Equityn Volt Crypto Industry Revolution ja Tech ETF seuraa ”Bitcoin Industry Revolution Companies” -luetteloa yrityksistä, joilla on suurin osa nettovarallisuudestaan Bitcoinissa tai jotka saavat suurimman osan tuloistaan Bitcoinin louhinnasta, lainaamisesta tai liiketoimista .

SEC ei ole vielä hyväksynyt puhdasta Bitcoin ETF: ää. SEC jatkoi 1. lokakuuta neljän Bitcoin ETF: n määräaikaa , mukaan lukien Global X Bitcoin Trust, Valkyrie XBTO Bitcoin Futures Fund, WisdomTree Bitcoin Trust ja Kryptoin Bitcoin ETF. Elokuussa Gensler ehdotti, että sääntelyviranomainen voisi olla avoin Bitcoin -futuurien ETF -rahastojen hyväksymiselle .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *