Tapaa FYD, hajautettu, freelance -ekosysteemi sukupolvelle Z ja vuosituhansille

FYD on freelancereiden, yritysten ja kryptovaluuttaharrastajien verkkoyhteisö, jonka tehtävänä on rakentaa ja vaalia hajautettua ja demokraattista jättimäistä taloutta. Mitä hyötyä hajauttamisesta on keikkataloudessa ja mikä rooli FYD: llä on siellä? Käsittelemme näitä kysymyksiä pian.

Mutta ensin huomautamme nopeasti, että tämä ei ole alustan kehittämä FYD- tai FYDcoin -arvostelu. Se on pikemminkin yleiskatsaus siitä, mitä foorumi lupaa edustaa, miten se pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet ja taloudellisesta kannustimesta, joka liittyy laajempaan FYD -ekosysteemiin.

Aloitetaan pikaisella katsauksella siitä, missä globaali keikkatalous on nykyään ja miten lohkoketjulla on rooli auttamassa sitä kypsymään.

Tausta

Maailman keikkatalouden odotetaan kasvavan 17% vuodessa 455 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä Mastercardin tutkimuksen mukaan. Huomaa, että tämä tutkimus tehtiin jo ennen covid-19-pandemian alkua. On siis todennäköistä, että ennustettu määrä voi kasvaa edelleen kriisin ja taatun saarton vuoksi, joka on johtanut moniin työpaikkojen vähentämiseen ja yleiseen talouskriisiin.

Piirin ulkopuolella oleville keikkatalous käsittää periaatteessa kaikki digitaaliset alustat, jotka yhdistävät freelancerit asiakkaisiin palvelujen tarjoamiseksi tai omaisuuden jakamiseksi.

Valmistajan hinta

Tähän asti keikkataloutta ovat hallinneet vain muutamat keskitetyt alustat, jotka hallitsevat suurinta osaa freelance -markkinoista. Tämä monopoli yhdessä keskitetyn toimintarakenteen ja voitonjaon typerysten kanssa jätti autonomisen yhteisön etsimään parempaa ja avoimempaa vaihtoehtoa.

Näin ollen oli vain ajan kysymys, ennen kuin hajautettu vaihtoehto, joka käyttää lohkoketjutekniikkaa, syntyi haastamaan status quo.

FYD on uusi vaihtoehto, joka haastaa vallitsevan tilanteen. Se on yksi ensimmäisistä hajautetuista alustoista, joka lupaa oikeudenmukaiset, avoimet ja demokraattiset markkinat freelancerille.

FYD lupaa häiritä keikataloutta

FYD on ylpeä siitä, että on nuori, mutta kukoistava freelancereiden ja salausharrastajien verkkoyhteisö, jolla on yhteinen tavoite hajautetun talouden ja keikkaekosysteemin rakentamisesta. Sitoutunut käyttämään lohkoketjuteknologiaa, hajautettuja sovelluksia ja kryptovaluuttoja itsenäisten markkinoiden toiminnan määrittämiseksi uudelleen. Alusta, lohkoketju ja yhteisö, FYD on ollut olemassa lähes 2 ja puoli vuotta.

FYD: n takana oleva tiimi viittasi kategorisesti BeInCryptoon, joka toisin kuin monet kryptovaluuttaprojektit, ei koskaan suorittanut ICO: ta tai ennakkotilaa FYDcoinia.

"Valuutta vaihdettiin ensimmäisestä päivästä lähtien ilman ICO: ta tai IEO: ta", joukkue korosti.

Suosittujen perinteisten online -freelance -kauppapaikkojen (lue: keskitetty) lisäksi FYD toivottaa tervetulleeksi myös freelancereita lähes kaikilta elämänaloilta, mukaan lukien web -suunnittelijat, kirjanpitäjät, konsultit, ohjelmoijat, animaattorit, kirjoittajat ja verkkosisällön tuottajat.

Katsotaan nyt, mikä erottaa nämä kaksi.

FYD vs. keskitetyt freelance -markkinat

Keskitetyillä freelance -markkinapaikoilla on pohjimmiltaan säilytyspalvelu freelancerien ja asiakkaiden välillä. Nämä alustat takaavat freelancerille, että heille maksetaan, kun he täyttävät asiakkaan ehdot, mutta tällöin he veloittavat ison maksun – joskus jopa 20% tai jopa enemmän.

Myös freelancerin ja asiakkaan välisen kiistan sattuessa näitä keskitettyjä alustoja tarkastellaan tyypillisesti asiakaspuolelta, koska he pitävät niitä tärkeimpänä tulonlähteenä.

Lohkoketjutekniikan ja sen sivuliikkeiden, kuten älykkäiden sopimusten, ansiosta FYD on immuuni näille ongelmille, joita freelancerit ovat kohdanneet koko ajan.

FYD: n lupaavin piirre on, että käyttäjät voivat työskennellä vertaisverkossa ilman, että heidän on maksettava kolmansien osapuolten maksuja. He voivat pitää 100% voitoistaan alustalla tai nostaa voitot omalle lompakolleen saadakseen passiivisia tuloja rahapelien kautta.

Älykkäiden sopimusten käyttö puolestaan sallii freelancereiden ja asiakkaiden yhdistää ja vaihtaa palveluita ilman luottamusta. Välittäjän puolueellisille tuomioille ei ole tilaa tai mahdollisuutta.

FYDcoin (FYD)

FYD -ekosysteemin ytimessä on alustan alkuperäinen digitaalinen resurssi FYDcoin (FYD). Se on myös luontaisesti deflatiivinen arvopaperi, kuten Bitcoin, siinä mielessä, että sen tarjonta on rajallinen. FYDcoineja on vain 650 miljoonaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun liikkeeseen tulevien uusien kolikoiden tarjonta vähenee vähitellen ja lopulta kuivuu, FYDcoinin hinta jatkaa nousuaan. Tämä tietysti edellyttää, että kysyntä pysyy vakaana.

FYDcoinin puolittamisen on määrä tapahtua joka vuosi, toisin kuin Bitcoinin puolittamisen, joka tapahtuu kerran neljässä vuodessa. Jos et ole varma, millaista on puolittaa tapahtumille, katso BeInCrypto yksityiskohtaisen oppaan siitä Bitcoin puolittaa yleiskatsaus.

Kuka tahansa voi kaivaa tai lyödä FYDcoinia. Itse asiassa voit purkaa sen käyttämällä mitä tahansa tavallista kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta – kalliita laitteistoja ei tarvita.

Tämä tekee olennaisesti massiivisen FYDcoin -kaivostoiminnan saataville, mikä auttaa hajauttamaan verkkoa entisestään. Ja koska kaivosprosessi ei vaadi paljon resursseja, se vaatii paljon vähemmän energiaa verkon suojaamiseksi.

Voit pitää varastosi FYD -lompakossasi suojataksesi verkkoa (ja ansaitaksesi korkoa vastineeksi) tai vaihtaaksesi sen Bitcoiniksi kryptovaluuttapörsseissä, kuten Hotbit ja Crex24.

Vaihtoehtoisesti voit ansaita FYDcoinia myös FYD-markkinoilla tarjoamalla pieniä työpaikkoja tai itsenäisiä ammatinharjoittajan palveluja.

Passiiviset tulot FYDcoin -panostuksella

Kun pidät aktiivisen saldon FYD -lompakossasi ja vakaa Internet -yhteys, sinulla on mahdollisuus ansaita FYDcoin -lohkopalkintoja. Mitä suurempi saldo lompakossasi on, sitä suuremmat mahdollisuutesi ansaita palkkio.

Voit tuettu FYDcoin jollakin kannettavaan tietokoneeseen tai pöytäkoneeseen. Jos pidät 400 000 FYDcoinin varastoa, sinulla on mahdollisuus isännöidä palvelinta, joka sisältää kopion FYD -lohkoketjusta. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden ansaita vielä enemmän palkintoja verrattuna esimerkiksi masternoden panostamiseen .

FYDcoinin edut

  • Nopeat tapahtumat: FYDcoin-vertaistransaktiot tapahtuvat muutamassa sekunnissa, toisin kuin keskimääräinen BTC-tapahtuma, joka voi kestää useita minuutteja.
  • Alhaiset transaktiomaksut: FYDcoin -transaktiomaksut ovat lähes nollaa, toisin kuin Bitcoin tai muut suositut kryptovaluutat.
  • Passiiviset tulot: Voit ansaita jopa 10% passiivisista tuloista panostamalla FYDcoinin tai isännöimällä masternodea omalla palvelimellasi ansaitaksesi 15%.
  • Vaihdettavissa: FYDcoin on listattu useissa välipohjaisissa salauspörsseissä, joissa voit vaihtaa sen Bitcoiniksi.

lopulliset ajatukset

Joten kuten näette, FYD -ekosysteemillä on todella potentiaalia, jos se voi täyttää lupaukset hajautettujen, oikeudenmukaisten, avoimien ja taloudellisesti palkitsevien itsenäisten markkinoiden rakentamisesta.

Ymmärrämme, että tämä artikkeli ohitti FYD -ekosysteemin tekniset näkökohdat. Mutta kuten alussa mainitsimme, tavoitteena oli esitellä yleiskatsaus FYD: stä alustana ja sen tavoitteena keikkatalouden hajauttaminen.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan FYD: hen, Hotbit.io luetteloi FYDcoinin lokakuun 2021 lopussa, jolloin voit vaihtaa Bitcoinin FYD: ksi ja päinvastoin. Haluat ehkä pitää silmällä Twitter -mainosta tarkan päivämäärän ja kellonajan. Hotbitin lisäksi löydät täältä muita markkinoita .

Lupaamme seurata tarkasti FYD: tä, kun alusta kypsyy, ja sillä välin voimme myös palata yksityiskohtaiseen katsaukseen hahmotellaksemme havaintomme. Siihen asti käy FYD: n virallisilla verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja ja säännöllisiä päivityksiä.

Artikkeli Meet FYD, hajautettu ja freelance -ekosysteemi sukupolvelle Z ja vuosituhansille, nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *