Ihmiset haluavat ostaa R $ 150 Bitcoinista 7. syyskuuta

Ihmiset haluavat ostaa R $ 150 Bitcoinista 7. syyskuuta

Sosiaalisissa verkostoissa nousi huhuja siitä, että jotkut ihmiset, Bitcoin -yhteisön seuraajat, aikovat ostaa noin 150 dollaria digitaalista valuuttaa 7. syyskuuta. Tämä päivämäärä merkitsee Brasilian itsenäisyyspäivää, jolloin vuonna 1822 oli kuuluisa “Grito do Ipiranga”. Virstanpylväs tapahtui, kun prinssi Regent, Dom Pedro II, puhui kuuluisan lauseen “Itsenäisyys tai kuolema” vapauttaen brasilialaiset sitoumuksistaan ​​Portugaliin. Mutta Brasilian lisäksi toinen naapurimaan väestö juhlii myös vapaudenhuutoa: päivänä 7. syyskuuta 2021 El Salvadorin Bitcoin -laki alkaa toimimaan sen jälkeen, kun se on hyväksytty paikallisessa kongressissa viime kuukausina.

Ymmärrä niiden ihmisten liike, jotka haluavat ostaa 150 dollaria R Bitcoinista 7. syyskuuta

Monet ihmiset kuvittelevat, että Bitcoinin ostaminen vaatii paljon rahaa, koska jokainen digitaalisen valuutan yksikkö maksaa noin 260 000 dollaria. Kuitenkin, koska se on jaettu murto -osiin. Joillakin alustoilla on mahdollista ostaa Bitcoin vain 1,00 dollarilla. Toisin sanoen digitaaliseen valuuttaan siirtymiselle ei ole esteitä. Tässä mielessä jotkut Redditin suurimpaan Bitcoin -yhteisöön kerääntyneet ihmiset ovat lähettäneet rohkean ehdotuksen koota yhteen a anonyymi ostajavoima valuutta 7. syyskuuta, jonka pitäisi hankkia 30,00 US dollaria BTC: ssä.

“Ostammeko me kaikki 30 dollaria Bitcoineina tiistaina?”

Jos liike toteutuu, vain Reddit -yhteisö, jossa on 3,3 miljoonaa jäsentä, liike markkinoilla voi näyttää suuria hankintoja päivittäin, sen lisäksi, mitä on jo rekisteröity päivittäin. Sovittuaan hankinta -aika ehdotuksen laatija muistutti, että laki tulee voimaan kello 15 El Salvadorin aikaa – kello 19 Brasilian aikaa. Joidenkin ihmisten jännitys ensimmäisestä kansakunnasta, joka otti käyttöön Bitcoinin – El Salvadorin – virallisena valuuttanaan, on saanut jotkut yhteisön jäsenet aloittamaan lähtölaskennan tärkeään hetkeen, jota on odotettu El Salvadorin kansalliskongressin jälkeen.

Ostoehdotuksen tekijä väitti, että hänen eleensä ei ole manipulointi, vaan tuki

Käyttäjän jälkeen u/thadiusb Julkaise ehdotuksensa Redditissä, jotkut ihmiset syyttivät häntä halusta manipuloida Bitcoinin hintaa ihmisten avulla. Käyttäjä puolusti itseään ja totesi, että se ei ole suunnitelma, jota hän suunnittelee, vaan julkinen tuki ensimmäiselle kansalle, joka tekee digitaalisesta valuutasta laillisen maksuvälineen.

– Tarkoitin sitä pikemminkin tuen eleenä kuin pumpuna. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kansakunta omaksuu Bitcoinin. Tämä on tärkeä hetki Bitcoinissa. Näytämme El Salvadorille niille, jotka vielä epäilevät sitä, että Bitcoinilla on arvoa heille. Ja jokaiselle. Bitcoin on merkittävä. ”

Fanit ja jopa El Salvadorin presidentti Nayib Bukele, jota kutsutaan vapauden valuutaksi, Bitcoin tekee 7. syyskuuta ensimmäisen maailmanlaajuisen adoptioliikkeensa maassa. Huolimatta joidenkin ihmisten aikomuksesta ostaa kryptovaluutta määrättynä päivänä, on syytä huomata, että ei ole mitään takeita siitä, että tämä on onnistunut spekulatiivinen liike. Joten jos aiot omaksua idean, muista se voi tuoda riskejä tapaus tehty ilman tutkimusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *