Binance asettaa peruutusajan ja reagoi nopeasti uusiin hälytyksiin

Binance asettaa peruutusajan ja reagoi nopeasti uusiin hälytyksiin

Syyskuu alkoi varmasti kuumana maailman suurimmalle välitysyritykselle, jonka mukaan Singapore otti Binance.com -sivuston sijoittajien tarkkailulistalle viimeisenä päivänä 1. Päivä myöhemmin oli aika Etelä-Afrikka ilmoittaa, että Binance Groupin pitäisi lopettaa toimintansa maassa, koska sivustolla ei ole lupaa toimia. Ja antaakseni sinulle käsityksen, jopa Telegram -ryhmä olisi suljettava, koska välitys tarjosi laittomasti osto- ja myyntisuosituksia. Binance puolestaan ​​reagoi nopeasti kahden varovaisuuden antaneisiin varoituksiin maissa ja määrätty peruutuspäivä yhdessä niistä.

Singaporessa Binance asettaa asiakkailleen paikallisen valuutan nostoille määräajan

Binance Singaporen asiakkaat ovat saaneet viime päivinä uutisia välittäjän äskettäisestä listautumisesta paikallisen sääntelyviranomaisen tarkkailulistalle. Menemättä liikaa yksityiskohtiin Singaporen rahaviranomainen (MAS) antoi viime keskiviikkona (1) varoituksen välittäjälle Binancelle (1) saatuaan tietoja sen toiminnasta maassa. Tämä uusi suositus yhdeltä Aasian maalta painosti enemmän alueen välittäjää, joka oli äskettäin nähnyt Malesian määräävän väestönsä vetämään valuuttaa kyseiseltä alustalta.

Maailman suurin pörssi on kasvavan paineen alla

Binance reagoi nopeasti Singaporen suosituksiin ja Asiakkailla on kotiutuksia 10. syyskuuta asti Singaporen dollareissa (SGD). Mikä pahempaa, kaikki valuuttakaupat ja ostokset poistetaan tämän kuukauden 10. päivänä. Lisäksi välittäjän sovellukset Google Playsta ja Apple Storesta poistetaan maasta, mikä yrittää estää paikallisia ihmisiä pääsemästä välittäjän palveluihin.

“Koska Binance arvioi jatkuvasti tuote- ja palvelutarjontaansa paikallisten määräysten mukaisiksi, suljemme seuraavat tuotteet ja tarjoukset Singaporessa perjantaina 10.9.2021.”

Binancen toimitusjohtaja kommentoi myös, että Binance.com lähtee maasta, mutta Binance.sg: n pitäisi toimia edelleen koska se on riippumaton organisaatio ja odottaa paikallisten määräysten hyväksymistä.

“Selvyyden vuoksi Binance (http://Binance.com) ei toimi Singaporessa ja poistaa SGD -parit jne. Binance Singapore (http://Binance.sg), riippumaton yksikkö, toimii SG: ssä poikkeuksen nojalla ja tarkastelee samalla PSA -lupahakemusta. ”

Binance Africa vastasi paikallishallinnon syytöksiin

Toinen maa, joka antoi varoituksen Binancea vastaan, oli Etelä -Afrikka, johon välittäjä vastasi Twitter -profiilissaan. Sisään Huomautus, välittäjä sanoi olevansa tietoinen FSCA: n ilmoituksesta, mutta se ei toimi Binance Groupin kanssa Seychellien saarilla.

“Olemme tietoisia Etelä -Afrikan FSCA: n 3. syyskuuta julkaisemasta ilmoituksesta ja voimme vahvistaa, että http://Binance.com ei tarjoa taloudellista neuvontaa tai välityspalveluja. Lisäksi meillä ei ole Seychellien yhteisöä nimeltä “Binance Group”. “

Siten Afrikan maan varoitus välittäjän toiminnasta on saattanut olla hämmentävä, sillä paikalliset huijarit käyttävät yrityksen imagoa kerätäkseen rahaa epäuskoisilta ihmisiltä. Useiden maiden viimeaikaisten tapausten jälkeen Binancen nopeat vastaukset osoittavat, että välittäjä analysoi asetusta ketterästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *