MicroStrategyn tuottama Gold Price ja Bitcoin Graph

Bitcoinin ostanut miljardööri uskoo, että jos hän olisi ostanut kultaa, hän olisi maksanut kalliisti

MicroStrategy on julkisesti noteerattu yritys, joka on ostanut eniten Bitcoinia maailmassa, ja sen toimitusjohtaja, miljardööri Michael Saylor uskoo, että jos hän olisi ostanut kultaa, hän olisi maksanut kalliisti. Siitä lähtien kun aloitit ostamisen Bitcoin, tämä yritys, joka toimii useissa maissa – jopa Brasiliassa – teki selväksi, että se sijoittaisi digitaalisen valuutan omaisuuteensa arvon säilyttämisen muoto dollaria vastaan. Aluksi muutto oli normaalia, kun MicroStrategy osti useita Bitcoineja ja ilmoitti olevansa yksi ensimmäisistä julkisesti noteerattuista yrityksistä, jotka tekivät tämän muutoksen. Saylor osti kuitenkin kryptovaluutan useammin, kerää yli 100 000 Bitcoineja tänään, myönteisessä kokemuksessa. Bitcoinin hallussa olevista julkisista yrityksistä MicroStrategy jopa ylittää Teslan, Elon Muskin omistaman yrityksen, joka myös sijoittaa digitaaliseen valuuttaan.

Miljardööri Michael Saylor ei kadu Bitcoinin ostamista arvona

Perinteisesti, kun ajatellaan arvon säilyttämistä, kulta voi olla yksi ensimmäisistä omaisuuksista, jotka tulevat mieleen, koska ihmiset ovat halunneet ostaa tätä jalometallia vuosisatojen ajan, jotka haluavat suojella ostovoimaansa erityisesti kriisiaikoina. Vuodesta 2020 lähtien, kun työtarjous on vähentynyt ja maailmantalous on pysähtynyt, markkinoille on noussut uusi kriisi, jossa keskuselimet ryntävät pelastamaan pankkeja ja yrityksiä. Voit tehdä tämän aloittamalla rahan tulostamisen haitallisella tavalla. Tämän äärimmäisen huolestuttavan skenaarion vuoksi monet ihmiset etsivät omaisuutta, joka tarjoaa hyvän suojan omaisuudelleen. Tämän pelon jakavat myös miljardöörit ympäri maailmaa, joilla on rahaa menetettäviksi, jos he tekevät väärän sijoituksen markkinoille.

Michael Saylor on luottavainen strategiaansa ja luottaa paljon Bitcoiniin

Toisin kuin monet miljardöörit, Michael Saylorilla, joka osti Bitcoinin eikä kultaa, ei ole mitään pelättävää oman pääoman kanssa.
Hänen mielestään digitaalisen valuutan hankinta osoittautui tyydyttäväksi nykyisen kriisin aikana. Hänen mukaansa ei riitä vain ymmärtää ongelman olemassaolo; On myös tarpeen etsiä oikea ratkaisu sen ratkaisemiseksi.

”Jos olisin valinnut kullan Bitcoinin edelle viime vuonna, se olisi ollut monen miljardin dollarin virhe. On turhaa diagnosoida ongelmaa, jos et valitse oikeaa ratkaisua. ”

Puheessaan Saylor jakoi jopa kullan Bitcoin -vertailukaavioon, jonka hänen yrityksensä, MicroStrategy, on tuottanut. Siinä esitetyt tiedot osoittavat sen kulta menetti 80% tuoton verrattuna Bitcoiniin viime vuonna ja heikkeni 98% viimeisen viiden vuoden aikana. Vain 12 kuukaudessa Bitcoin nousi edelleen 376% markkinoilla, kun taas kulta putosi lähes 6%. Kriitikot pelkäävät mahdollisen hintavaihtelun vuoksi, että jalometalli havaitsee edelleen hieman parannusta tässä suhteessa. Kuitenkin, kun analysoidaan Sharpe -suhdetta – indeksiä, joka mittaa omaisuuden suorituskykyä riskin mukauttamisen jälkeen, Bitcoin on edelleen paljon kultaa parempi.
MicroStrategyn tuottama Gold Price ja Bitcoin GraphBitcoinin ja kullan hintakaavio, jonka on tuottanut MicroStrategy
Kun hän näki Michael Saylorin kommentin Twitterissä, yksi Meksikon rikkaimmista miehistä, miljardööri Ricardo Salinas oli samaa mieltä siitä, että Bitcoin on parempi ja vähemmän riskialtis kuin kultaosoittaa, että rikkaat ihmiset ovat tietoisia digitaalisen valuutan mahdollisuuksista.

“Olen täysin samaa mieltä!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *