New York saa oman krypton pormestarin puheen jälkeen

CityCoins ilmoitti käynnistävänsä NYCCoinin New Yorkin uuden kryptovaluuttaystävälliseksi pidetyn pormestarin kommenttien jälkeen.

Ilmoituksen mukaan NYCCoinin, New Yorkin krypton louhintaaktivointi on suunniteltu 10. marraskuuta. CityCoins sanoi, että louhinta voisi alkaa "niin kun 20 riippumatonta salkkua ilmoittaa aktivoinnista sopimuksen täytäntöönpanon jälkeen".

Yhtiö lisäsi, että NYCCoin aktivoidaan vain louhinnan kautta ilman ICO:ta, ennakkomyyntiä tai preminea. CityCoins kertoi valinneensa New Yorkin kaupungin uuden pormestarin Eric Adamsin kommenttien vuoksi.

"Äänestimme, minkä kaupungin pitäisi olla seuraava", sanoi Patrick Stanley, CityCoinsin yhteisön johtaja. Vaikka Austin oli myös harkinnassa, "yhteisö päätti valita New Yorkin" Adamsin viime viikon puheen jälkeen.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

"Olemme iloisia voidessamme toivottaa kaupungin tervetulleeksi Web3:n maailmanlaajuiseen kotiin", Adams twiittasi vastauksena.

New Yorkin pormestari krypton puolesta

Voitettuaan vaalinsa Adams erottui kryptovaluuttoja koskevista keskusteluista vetoamalla suunnitelmiin tehdä kaupungista " crypto-ystävällisempi ". Ensin Adams sanoi, että hän tarkastelee "mikä jarruttaa Bitcoinin ja kryptovaluuttojen kasvua" New Yorkissa osana suurempaa pyrkimystä tulla "liiketoimintaystävälliseksi" kaupungiksi.

Adams mainitsi sitten Miamin pormestari Francis Suarezin menestyksestä MiamiCoinin kanssa ja lisäsi, että hän halusi kolikon New Yorkiin. MiamiCoin on ansainnut kaupungille 21 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun CityCoins julkaisi merkin elokuussa.

Ystävällisen kilpailun hengessä Adams sanoi hyväksyvänsä kolmen ensimmäisen kuukauden palkkansa BTC:ssä sen jälkeen, kun Miamin pormestari sanoi saavansa kuukauden palkan kryptovaluuttana. Koska Adams havaitsi, ettei ollut suoraa tapaa saada sitä tällä tavalla, hän sanoi, että newyorkilaisten olisi ensisijaisen tärkeää saada palkkansa kryptoina.

Lopuksi Adams korosti "nuorten kanavan rakentamista, joka voi täyttää nämä työpaikat ja ymmärtää uutta teknologiaa". Hän lisäsi, että näiden työpaikkojen pitäisi edistää työmarkkinoiden tasa-arvoa ja sanoi, että "meillä ei voi olla yksipuolista kaupunkia, jossa [vain] tietyt ryhmät ja alueet voivat hyvin." Myöhemmin hän lisäsi, että hänen mielestään kryptovaluuttoja pitäisi opettaa kouluissa .

New Yorkin artikkeli saa oman kryptonsa sen jälkeen, kun Mayorin puhe nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *