Bitcoin-indikaattorit osoittavat, että härän liike jatkuu

Bitcoin (BTC) on ollut nousutrendissä lauantaista (6) lähtien ja onnistui saavuttamaan uuden historiallisen hintakorkeuden tänä tiistaina (9).

Maanantaina (8.8.) Bitcoin loi nousevan kynttilänjalan, joka nosti sen uuteen ennätyshintaan. Ralli jatkui seuraavana päivänä, kunnes saavutettiin korkein $68,524. Nykyistä liikettä tukevat teknisten indikaattorien lukemat.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

MACD, joka muodostuu sekä lyhyen että pitkän aikavälin (MA) liukuvasta keskiarvosta, on nousussa ja sen histogrammi on taas positiivisella alueella.

Samoin suhteellinen voimaindeksi on nousussa ja on lähellä 70:n yläpuolella. Vaikka tämä antaisikin yliostetun lukeman, se merkitsisi silti vahvaa nousutrendiä. Nousevien liikkeiden terävimmät osat tapahtuvat yleensä, kun suhteellinen voimaindeksi on yli 70.

BTC-kaavio TradingView'ssa

nykyinen häiriö

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on rikkonut symmetrisen kolmion nousuliikkeessä, joka on jatkunut lauantaista lähtien. Tämä vahvisti, että edellinen korjaus oli päättynyt ja omaisuus oli aloittanut uuden nousutrendin.

Murto 63 500 dollarin vastusalueen yläpuolella, joka on 0,618 Fibonaccin retracement-taso ja vaakasuora vastusalue, vahvisti entisestään tämän uuden nousutrendin mahdollisuutta.

Päiväkaavion tapaan sekä suhteellinen voimaindeksi että MACD ovat nousussa, mikä tukee nykyisen nousuliikkeen jatkumista.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kahden tunnin kaaviossa näkyy ensimmäiset heikkouden merkit suhteellinen voimaindeksin laskevan eron muodossa. MACD on kuitenkin edelleen vahvassa nousussa.

Lyhyen aikavälin laskun sattuessa 66 300 dollarin alueen odotetaan toimivan tukena ja auttavan omaisuuden hintaa nousemaan uudelleen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Aaltoluku osoittaa, että Bitcoin on ensimmäisellä aallolla (oranssi) härkäliikkeestä, joka on jatkunut syyskuun 21. päivästä lähtien. Siinä kryptovaluutta on aliaaltossa viisi (musta). Tämä on tämän nousuliikkeen viides ja viimeinen osa, jonka jälkeen korjaus olisi todennäköistä.

Aiemmin rajattu symmetrinen kolmio oli luultavasti osa aaltoa neljä . Todennäköisin tavoite tämän trendin huipulle löytyy 70 400 – 71 840 dollarista. Tämä tavoitealue saadaan mittaamalla:

  • ulkoinen sisäänveto 1,61 aallossa neljä (musta)
  • 1,61 aallonpituus yksi (valkoinen)
  • 0,382 aaltojen pituus 1-3 (oranssi)

Korjaus tulee todennäköisesti sen jälkeen, kun hinta saavuttaa nämä tavoitteet.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin Indicators -artikkeli huomauttaa, että jatkuva nousuliike nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *