Propy rallit 227 %, kun kiinteistöjen NFT:t tulevat todeksi ja PRO-listat Coinbasessa

Listautuminen Coinbaseen ja ensimmäisen kiinteistön NFT:n tuleva myynti Yhdysvalloissa näyttävät nostavan PRO-hintaa.

Nonfungible token (NFT:t) suosio kasvoi räjähdysmäisesti vuoden 2021 aikana, kun laajempi yleisö innostui Bored Ape Yacht Clubin ja CryptoPunksin kaltaisista projekteista, mutta nämä ainutlaatuiset digitaaliset kuvat ovat vain naarmuttavia NFT-tekniikan pintaa. pystyy.

Yksi projekti, joka keskittyi laajentamaan NFT:n toimivuutta digitaalisen taidetilan ulkopuolelle, on Propy, protokolla, joka keskittyy blockchain-teknologian integroimiseen kiinteistösektorilla automatisoimalla asunnon oston sulkemisprosessi, jotta koko prosessista tulee nopeampi, yksinkertaisempi ja turvallisempi. .

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittavat, että saavuttuaan alimmilleen 1,12 dollariin 12. tammikuuta PRO:n hinta nousi 227 % ja saavutti päivän huippunsa 3,67 dollariin 14. tammikuuta, kun sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi nousi 452 %. 29,3 miljoonaa dollaria.

PRO/USDT 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Kolme syytä Propy-hinnan äkilliseen nousuun ovat tokenin listautuminen Coinbase-pörssiin, kiinteistöjen NFT:n ensimmäisen myynnin onnistunut päätökseen saattaminen ja NFT:iden kasvava potentiaali käyttää eri käyttötapauksissa.

Coinbase-kolho

PRO:n hinnan nousu 14. tammikuuta johtui suurelta osin Coinbasessa, Yhdysvaltojen suurimmassa kryptovaluuttapörssissä, listatusta tokenista.

Ennen Coinbase-listalle tuloa PRO-tunnus oli saatavilla vain rajoitetussa määrässä pörssejä, mukaan lukien Huobi Global, Bitrue ja hajautettu pörssi Uniswap.

Coinbase on volyymiltaan toiseksi suurin kryptovaluuttapörssi maailmanlaajuisesti ja pääpörssi, joka palvelee yhdysvaltalaisia sijoittajia, jotka ovat historiallisesti käyneet eniten kryptovaluuttakauppaa.

Ensimmäinen kiinteistö-NFT Yhdysvalloissa

Toinen kehitys, joka auttaa nostamaan PRO:n hintaa ja kaupankäyntivolyymiä, on ensimmäisen kiinteistö-NFT:n tuleva myynti Yhdysvalloissa.

Propyn perustajan ja toimitusjohtajan Natalia Karayanevan mukaan syy, miksi Propy valitsi Floridan ensimmäiseen yhdysvaltalaiseen kiinteistökauppaansa, sisälsi kryptoystävällisen osavaltion hallituksen, positiivisen tulevaisuuden hintojen kasvun ja demografiset tilastot, kasvavat työmarkkinat ja osavaltion 0 %:n yksilön tulot. veropolitiikkaa.

Vaikka tuleva myynti Tampassa merkitsee ensimmäistä kiinteistöjen NFT-myyntiä Yhdysvalloissa, Propy sai päätökseen kaikkien aikojen ensimmäisen NFT-myynnin vuonna 2017, kun TechCrunchin perustaja Michael Arrington myi Kiova-asuntonsa hintaan 36 Ether.

Aiheeseen liittyvä: NFT-myynti ja lohkoketjupelit jatkavat kasvuaan huolimatta viimeaikaisesta markkinoiden lamasta: Raportti

NFT:n ja lohkoketjuteknologian kasvava suosio

Toinen syy Propyn takana olevaan rakennusvauhtiin on NFT- ja blockchain-teknologian yleisen tietoisuuden kasvu.

Lupaus integroida NFT:t sellaisiin asioihin kuin talokirjat ja yrityssopimukset on ollut keskustelunaiheena jo vuosia, ja viime vuoden räjähdysmäinen NFT-kiinnostus ja kaupankäyntivolyymit nostivat yleisön tietoisuuden siihen pisteeseen, jossa konsepti voi saada lisää vetovoimaa.

NFT-teknologian hyödyllisyyden lisäksi globaalin rahoitusjärjestelmän yhä vaikeampi tila saa sijoittajat etsimään turvallisia paikkoja omaisuutensa säilyttämiseen, jolle kiinteistöt ovat jo pitkään olleet haluttu turvasatama.

Nyt kiinteistöjen osto- ja omistusprosessi on tulossa 2000-luvulle lohkoketjuteknologian ja NFT:n integroinnin myötä, koska välittäjien vaikutus vähenee, mikä auttaa alentamaan koko prosessin kustannuksia.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riskejä, joten sinun kannattaa tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *