Foundry USA:sta tulee toiseksi suurin Bitcoin-kaivosallas Kiinan kiellon vuoksi

New Yorkissa toimiva Foundry USA antoi 15,42 prosentin osuuden verkon hajautusnopeudesta ja on vain 4 000 PH/s AntPoolia jäljessä.

New Yorkissa toimiva kryptolouhintapalvelujen tarjoaja Foundry USA ottaa johtoaseman ja on maailman toiseksi suurin Bitcoin ( BTC ) -kaivospooli saatuaan 15,42 %:n osuuden verkosta.

Tietoja kohteesta BTC.com osoittaa, että digitaalinen Valuutan konsernin omistamista Foundry USA seisoo takana altaan johtaja AntPool hash määrä vain 4000 PH / s, mikä osaltaan 17,76% verkon osakkeen kirjoitettaessa.

Amerikkalaisten yksiköiden osallistumisen kasvu johtuu Kiinan äskettäin asettamasta laajasta kryptokaupan ja kaivostoiminnan kiellosta. Kielto pakotti paikallisten Bitcoin-kaivostyöntekijöiden laajamittaisen muuttamisen, jotka nyt asuvat kryptoystävällisillä lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Venäjä ja Kazakstan .

Hajautusprosenttijakauman viidestä parhaasta kaivospoolista Foundry USA veloittaa korkeimmat keskimääräiset transaktiomaksut 0,09418116 BTC (lähes 5 500 dollaria) lohkoa kohden. Amerikkalaiset yritykset ovat myös lisänneet Kiinan löysyyttä kryptopankkiautomaattien jakelussa.

Coin ATM Radar -tiedot osoittavat, että Georgiassa sijaitseva Bitcoin Depot on ohittanut kiinalaiset kollegansa ja noussut maailman suurimmaksi krypto-pankkiautomaatin operaattoriksi. Mielenkiintoista kyllä, suurin osa kryptoautomaattien operaattoreista on amerikkalaisten yritysten johtamia, mikä on selvempi suuntaus Kiinan ennakoivan kryptotoiminnan kiellon jälkeen.

Huolimatta selvästä aikeestaan pyrkiä sisäiseen keskuspankin digitaaliseen valuuttaan (CBDC), Kiinan kommunistinen puolue on myös kysynyt yleistä mielipidettä Bitcoinin louhintakiellosta 21. lokakuuta, mikä on herättänyt keskusteluja hallituksen kielteisen kannan muuttamisesta. Bitcoinin ja kryptovaluutan louhintatoiminta.

Statistan tiedot kuitenkin vahvistavat, että Kiinan osuus Bitcoinin louhintahajamäärästä on ollut tasaisessa laskussa syyskuusta 2019 lähtien. Kaksi vuosikymmentä sitten Kiina edusti yli 75 prosenttia Bitcoinin kaivosten hash-osuudesta, joka huhtikuuhun 2021 mennessä laski 46 prosenttiin ennen kieltoa. kryptovaluutat.

Aiheeseen liittyvä: Yhdysvaltain lainsäätäjät esittelevät lain "korjatakseen" infrastruktuurilain mukaisen kryptoraportointivaatimuksen

Kun Yhdysvallat lähestyy Bitcoinin yleistä käyttöönottoa, sääntelijät etsivät selvyyttä Bidenin hallinnon uusiin raportointivaatimuksiin liittyen .

Tasavallan ja demokraattipuolueen jäsenet ovat vedonneet eri yhteyksissä muuttaakseen kryptoveron raportointiuudistuksia sekä vaatineet sanan "välittäjä" määrittelemistä uudelleen kryptotransaktioissa.

Vuodesta 2024 alkaen kahden osapuolen infrastruktuurilaki vaatii suuren yleisön ilmoittamaan Internal Revenue Servicelle yli 10 000 dollarin arvoiset digitaalisen omaisuuden liiketoimet. Lakiehdotuksessa pidetään tällä hetkellä välittäjinä kaivostyöläisiä ja validaattoreita, laitteisto- ja ohjelmistokehittäjiä sekä protokollien kehittäjiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *