Bitcoin (BTC) nousee jälleen saavutettuaan 60 tuhatta dollaria

Bitcoin (BTC) yrittää edelleen murtautua 63 530 dollarin vastusalueen läpi. Tämä johtaisi todennäköisesti omaisuuden saavuttamiseen uuteen historialliseen korkeaan hintaan.

Bitcoin putosi huomattavasti keskiviikon (3) varhaisina tunteina tehden alimmilleen 60 382 dollaria. Hän kuitenkin toipui pian sen jälkeen ja loi pitkän pohjasydän (musta nuoli). Tätä pidetään merkkinä ostopaineesta, koska alhaisempia hintoja ei voitu pitää yllä. Tätä liikettä voidaan pitää nousevana signaalina.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Tekniset indikaattorit tarjoavat vaihtelevia lukemia. MACD, joka on luotu lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvalla keskiarvolla, on luonut 14 peräkkäistä alempaa histogrammipalkkia (musta ympyrä). Tämä osoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo on vähitellen hidastumassa.

Kuitenkin suhteellinen voimaindeksi, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, pomppii ilmeisesti yli 50:n jatkuvan laskun jälkeen. Tämä on merkki siitä, että trendi on edelleen nousussa. Siksi, vaikka hintaliike päiväkaaviossa on nousujohteinen, tekniset indikaattorit ovat ristiriitaisia.

BTC-kaavio TradingView'ssa

tulevia liikkeitä

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on rikkonut laskevan rinnakkaiskanavan ja vahvistanut sen sitten tueksi. Tämä osoitti, että historiallisen ennätyksen jälkeen voimassa ollut korjausvaihe on saatu päätökseen.

Siitä lähtien BTC on seurannut nousevaa (katkoviivaa). Keskiviikon pomppiminen osui yhteen tämän tukilinjan (vihreä kuvake) ja 0,618 Fibonacci-retracement -tason kanssa 61 270 dollarilla (musta).

Päävastusalue on 63 530 dollaria. Tämä on vaakasuora vastusalue ja 0,618 (valkoinen) Fibonacci-retracement-taso. Tauko tämän tason yläpuolella todennäköisesti nostaisi hintaa nopeasti.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Aaltoluku viittaa siihen, että Bitcoin on aliaaltossa viisi (musta) aallosta yksi (oranssi). Tämä tarkoittaa, että omaisuuden hinta todennäköisesti nousee vielä kerran ennen kuin se korjataan lyhyellä aikavälillä.

Paikallisen topon tavoite on lähes 73 000 dollaria. Tämä kohde löydetään käyttämällä 1,61:n ulkoista sisäänvetoa aliaallolla neljä (musta) ja aaltojen 1-3 projektiota (valkoinen).

BTC-kaavio TradingView'ssa

Toinen mahdollisuus viittaa siihen, että BTC on 1-2/1-2 aaltomuodossa. Tässä tapauksessa se on tällä hetkellä kolmannella aallolla, mikä tarkoittaisi, että härän liike voisi kiihtyä nopeasti. Tässä mahdollisuudessa kryptovaluutta voi saavuttaa uuden historiallisen huipun ennen uutta korjaavaa vaihetta.

Molemmat vaihtoehdot osoittavat, että Bitcoin nousee todennäköisesti uuteen ennätyshintaan ja pysyy pidemmän aikavälin nousutrendissä.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli nousee takaisin saavutettuaan 60 000 dollaria, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *