Secretum dApp: seuraava viestien yksisarvinen Solanassa

Viestisovelluksia on kaikkialla – yli 3,1 miljardia ihmistä ympäri maailmaa käyttää niitä ja lähettää yli 140 miljardia viestiä joka päivä.

Niiden yleisyys, koko ja arvo, jonka ne tarjoavat käyttäjille, muuttuvat usein stratosfäärin markkina-arvoiksi:

  • Whatsapp ostettiin ennennäkemättömällä 19 miljardilla dollarilla vuonna 2014 sen jälkeen, kun se lanseerattiin vain viisi vuotta aiemmin. Hankintahetkellä Facebook maksoi 42 dollaria WhatsApp-käyttäjää kohden.
  • Pavel Durovin vuonna 2013 käynnistämällä Telegramilla on nykyään yli 500 miljoonaa käyttäjää, ja se hylkäsi äskettäin sijoitustarjouksen , jonka arvo on 30 miljardia dollaria .
  • Skype, yksi ensimmäisistä VoIP-palveluista, myytiin Microsoftille 8,5 miljardilla dollarilla vuonna 2011.

Mobiiliviestintäsovellusten kasvu ei osoita pysähtymisen merkkejä: mobiiliviestintäsovellusten käyttäjien määrän odotetaan kasvavan yli 10 % vuoteen 2025 mennessä ja 300 miljoonalla ihmisellä.

Vaikka kasvu on ollut ilmiömäistä, se on tuonut esiin joukon toistaiseksi tuntemattomia vaaroja matkapuhelimen käyttäjien yksityisyydelle, taloudelle ja henkilökohtaiselle turvallisuudelle:

Tietojen jakamisrikkomukset – EU:n tietosuojavalvontaviranomainen määräsi WhatsAppille 255 miljoonan euron sakot tietojen käsittelystä ja jakamisesta syyskuussa 2021.

Kybervarkaus – Kyberrikolliset ovat käyttäneet Telegramin chat-skriptityökaluja hakkeroidakseen muiden käyttäjien pankkitilitietoja.

Yksityisten tietojen varkaus – 533 miljoonan Facebook Messenger -käyttäjän yksityiset tiedot vuotivat verkkoon huhtikuussa 2021.

Vakoiluohjelmat – Hakkerit ovat onnistuneet lisäämään vakoiluohjelmia WhatsApp-käyttäjien puhelimiin, jolloin he voivat kuunnella yksityisiä keskusteluja .

Kiristys – WhatsApp-käyttäjiä on varoitettu, että vaikka he poistaisivatkin viestejä, hakkerit voivat palauttaa ne ja käyttää niitä kiristykseen .

Perinteiset matkapuhelinoperaattorit eivät myöskään ole enää turvallisia. Syniverse, jota käyttävät muun muassa T-Mobile ja Vodafone, paljasti, että hakkerit ovat käyttäneet sen tietokannasta miljardeja tekstiviestejä vuodesta 2016 lähtien .

Tiedonsiirron kiihtyvän kasvun myötä käyttäjätietojen ja viestinnän yksityisyys on yhä suuremmassa vaarassa. Maailma etsii epätoivoisesti turvallista viestintäratkaisua hakkereita, kyberrikollisia ja valtion puuttumista vastaan. Hyödyntämällä uusinta blockchain-teknologiaa, joukko visionäärisiä teknologian kehittäjiä kehitti lopulta Secretumin.

Secretum: Blockchainin käyttäminen viestintä- ja kaupankäynnin vallankumouksen käynnistämiseen

Secretum on maailman ensimmäinen ja ainoa täysin hajautettu, salattu ja turvallinen viestintäsovellus (dAPP), joka on rakennettu Solana-lohkoketjuun . Huippuluokan suunnittelunsa ansiosta sen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluuttavaroilla yhtä helposti kuin tekstiviestien lähettäminen. Edut käyttäjille ovat merkittäviä:

  • Kaikki viestit on täysin salattu ja tallennettu Secretum-verkon vahvistettuihin solmuihin – mikä tarkoittaa, että hakkerit eivät voi käyttää niitä kuten pilvipohjaiset viestintäpalvelut, kuten Whatsapp.
  • Turvallisin ja anonyymein kirjautumisprosessi, jossa tarvitaan vain käyttäjän kryptolompakkoosoite – ei enää riskiä yksityisten tietojen vuotamisesta.
  • Ota käyttöön ja palkitse alkuperäisellä SER-tunnuksella käyttäjille, jotka lähettävät viestejä ja tarjoavat uusia solmuja Secretum-verkon laajentamiseksi.
  • Helppo, intuitiivinen ja puhtaasti P2P-kaupankäyntiliittymä kryptovaluuttojen ja ei-fungible tokenien (NFT) lähettämiseen ja vastaanottamiseen.
  • Ennätykselliset maksut ja lähes välittömät kaupat Solanan 50 000 tapahtuman sekuntikapasiteetin ja vain 0,00025 dollarin keskimääräisen tapahtumakohtaisen hinnan ansiosta.

Yhdistämällä ylivoimainen viestintäsovellus edistyneeseen P2P-kryptovaluuttakauppaan, Secretumin strategia on kunnianhimoinen mutta yksinkertainen: sinusta tulee kryptovaluuttojen aikakauden suosikkiviestintäsovellus.

Secretum: kryptovaluuttojen ja viestien muuttaminen blockchain-yksisarviksi

Secretumin blockchain-viestintäinnovaatio muuttaa viestintäpeliä, ja sen P2P over-the-counter (OTC) -kaupankäyntiominaisuudet tuovat ainutlaatuisia etuja kryptovaluuttaomaisuuden omistajille:

Välitön likviditeetti – kauppiaat voivat ottaa suoraan yhteyttä toisiinsa ja löytää piilovaluuttaa kryptovaluuttamarkkinoilta, mikä parantaa toteutusta.

NFT-kauppa – NFT:t kukoistavat, ja liikevaihto nousi 10,7 miljardiin dollariin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä, mikä on vaikuttava 700 %:n kasvu edelliseen neljännekseen verrattuna:

Secretum auttaa kohtaamaan NFT:n ostajat ja myyjät antamalla heille mahdollisuuden ottaa yhteyttä toisiinsa lompakkoosoitteensa kautta – turvallisesti, suoraan ja markkinoiden alhaisin hinnoin.

Paremmat kauppahinnat – Lompakosta seinään -kaupalla Secretum vakauttaa hintoja ja markkinavirtaa eliminoiden "valaskaupan" ja sen negatiivisen vaikutuksen hintoihin.

Secretum on tulossa markkinoille kryptovaluuttojen käyttöönoton myötä, ja lompakoiden määrä saavuttaa yli 220 miljoonan ennätyksen:

Kun yhä useammat ihmiset alkavat omistaa kryptovaluuttalompakkoja, he voivat käyttää Secretumia saumattomasti kaikkiin viestintätarpeisiinsa – lähinnä viestintäsovellusmarkkinoiden sulautumiseen kryptovaluuttaan. Hyödyntämällä ainutlaatuisia viestintä- ja vaihtoominaisuuksiaan Secretum todella positioi itsensä palvelemaan yli 3 miljardin käyttäjän markkinoita.

Maailmanlaajuisesti käytetyksi viestintäsovellukseksi tulemisen etu on merkittävä – asiantuntijat arvioivat, että WhatsApp tuotti Facebookille 5–10 miljardia dollaria vuonna 2020. Secretumin vision saavuttaminen turvallisesta ja käyttäjäystävällisestä viestintä- ja kaupankäyntiratkaisusta kaikille tarjoaisi siis enemmän kuin kohtuullinen mahdollisuus tulla maailman seuraavaksi viestintäyksisarviseksi.

Artikkeli Secretum dApp: The Next Message Unicorn on Solana nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *