Binancen toimitusjohtaja vastustaa Elon Muskia Dogecoin-asioiden esille tuomisesta

Maailman rikkain mies pakottaa Binancen käsittelemään joitain digitaaliseen suosikkivaluuttaansa liittyviä ongelmia.

Twitteristä on tullut areena toiselle kryptovaluuttoihin liittyvälle taistelulle, koska Binancella on jatkuvia ongelmia Dogecoinin ( DOGE ) nostoissa.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk, yksi maailman suurimmista Dogecoin-faneista, otti tiistaina Twitteriin esiin kysymyksiä, jotka liittyvät DOGE-nostoihin Binancessa. Tagging Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao , Musk kirjoitti: "Mitä Doge-asiakkaillesi tapahtuu? Kuulostaa hämärältä."

Binancen virallisen Twitter-tilin vastaaminen kesti noin 30 minuuttia, väittäen , ettei ongelmassa ole mitään hämärää, ja viitaten tuoreeseen ongelmaan liittyvään Twitter-päivitykseen. "Perussyy on tekninen ongelma äskettäisen päivitysprosessin aikana, joka aiheutti vanhojen tapahtumien uudelleenlähetyksen 1 674 käyttäjälle", Binance sanoi.

Ongelman seurauksena jotkut Binancen käyttäjät ovat saaneet vanhoja tapahtumia, kun taas jotkut eivät voineet nostaa Dogecoinejaan. "Olemme ystävällisesti pyytäneet vanhat tapahtumat vastaanottajia palauttamaan ne, mutta tiedämme, että valituilla käyttäjillä on vaikeuksia päästä käsiksi joihinkin lompakoihin.

Yritys jatkoi, että ongelma ilmeni yksinomaan Binancessa, koska alustalla on "erilainen tekninen lompakkoasetus DOGElle". Ongelman korjaamiseksi Binancen on rakennettava lompakko kokonaan uudelleen, mikä voi kestää "toisen viikon", yritys huomautti.

Koska Teslan toimitusjohtaja ei ilmeisesti ollut tyytyväinen Binancen vastaukseen, hän jatkoi pörssin kimppuun hyökkäämistä toteamalla: "Binancea käyttäviä doge-pitäjiä tulee suojata virheiltä, jotka eivät ole heidän syytään." Musk lainasi myös Dogecoin Developersin viestiketjua, jossa selitetään, että ongelma alkoi "vähän yli vuosi sitten".

Binancen toimitusjohtaja Zhao liittyi myöhemmin ketjuun ja totesi, että ongelma liittyy "uusimpaan Doge-lompakkoon". "Olemme yhteydessä kehittäjiin", hän lisäsi.

Aiheeseen liittyvä: Kryptoa on mahdotonta tuhota, sanoo Teslan toimitusjohtaja Elon Musk

Zhao myös ampui takaisin Muskiin viitaten The Guardian -lehteen, jonka mukaan Teslan ohjelmisto koki häiriön lokakuussa, mikä johti noin 12 000 ajoneuvon turvallisuusvedosta Yhdysvalloissa. Teslan oli lopulta peruutettava ajoneuvojen FSD-päivitys korjatakseen ongelman.

"Mitä täällä tapahtui?" Zhao kirjoitti, ilmeisesti matkimalla Muskin kommenttia YK:n Maailman elintarvikeohjelman johtajalle David Beasleylle heidän Twitter- argumentissaan 6 miljardin dollarin lahjoituksesta maailman nälänhädän ratkaisemiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *