Bitcoinin institutionaalinen sisäänvirtaus saavuttaa ennätysmäärän

CoinShares raportoi, että viikoittaiset Bitcoin-virrat institutionaalisilta sijoittajilta olivat 97,5 miljoonaa dollaria viime viikolla, kun taas koko markkinat kirjasivat 150,9 miljoonaa dollaria. Tämä on Bitcoinin ennätyssumma huolimatta vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon toistaiseksi alhaisemmasta kaupankäynnistä.

CoinSharesin viikoittainen raportti osoittaa, että institutionaaliset kauppiaat ovat kiinnittäneet ennätysmäärän pääomaa Bitcoin- sijoitustuotteisiin. Viime viikolla Bitcoin kirjasi 97,5 miljoonan dollarin sisäänvirtauksen, kun taas kryptovaluuttojen kokonaismäärä oli 150,9 miljoonaa dollaria.

Altcoineista eniten virtasi Ethereum (ETH) ja Cardano (ADA), vastaavasti 17,3 miljoonaa dollaria ja 16,4 miljoonaa dollaria. Solana ja Polkadot seurasivat 9,8 miljoonalla dollarilla ja 5,2 miljoonalla dollarilla.

Suosituin sijoitus oli ProShares Bitcoin Strategyn Bitcoin ETF, joka on menestynyt erinomaisesti lanseerauksestaan lähtien. ETF lähestyy myös futuurisopimusten rajaa ja kirjasi debyyttinsä aikana 24 miljoonan osakkeen kaupankäynnin.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Bitcoin-virtauksia lokakuun lopulla vauhditti myös Bitcoiniin sidottu ETF-rahasto, joka toi markkinoille 1,47 miljardia dollaria lokakuun puolivälissä. Samaan aikaan jäljellä olevien CME-bitcoin-sopimusten määrä saavutti ennätystason 5,4 miljardia dollaria.

Institutionaalisten investointien Bitcoiniin odotetaan kasvavan, vaikka toisen vuosipuoliskon liikevaihto ei ehkä ole yhtä vahva kuin ensimmäisellä puoliskolla, tämä voi silti muuttua. Jos ProShares ETF:n suosio on osoitus, tulevan VanEckin bitcoin-ETF:n välitön lanseeraus vain lisää investointia entisestään. ETF VanEck debytoi CBOE:llä 16. marraskuuta.

Useat ETF-sovellukset odottavat myös SEC:n hyväksyntää. Jos SEC hyväksyy enemmän futuuripohjaisia ETF-rahastoja, joille ne näyttävät olevan vastaanottavaisempia, lähikuukausina voi tulla lisää virtaa. Jotkut Yhdysvaltain lainsäätäjät lobbasivat myös ETF:itä Bitcoinin edessä, mikä lisäisi merkittävästi pääoman sisäänvirtaa.

Markkinat näyttävät olevan lähellä 60 000 dollarin rajaa, ja sijoittajien keskuudessa vallitsee optimismi. Instituutiosijoitusten vahvuus iskee myös vähittäiskauppaan, joka myös vahvistuu. Lyhyen aikavälin ennuste on ainakin joidenkin analyytikoiden mielestä nouseva näistä syistä sekä yleisen teknisen kehityksen vuoksi.

Bitcoinin institutionaalinen tulva saavutti ennätyksen, joka nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *