Bitcoin (BTC) näyttää elpymisen merkkejä viikonlopun aikana

Bitcoin (BTC) saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 8.-14. marraskuuta, mutta ei pystynyt ylläpitämään nousuliikettään ja putosi jälleen pian sen jälkeen. Kohteen hinta osoitti kuitenkin elpymisen merkkejä viikonlopun aikana.

Viikkokaavio osoittaa, että alkuperäisestä nousuliikkeestä huolimatta Bitcoin on luonut viikoittaisen kynttilän, jossa on pitkä ylempi sulake (punainen kuvake). Tätä pidetään yleisesti laskevana signaalina lisääntyneen myyntivoiman vuoksi.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

BTC käy kuitenkin edelleen 59 500 dollarin alueen yläpuolella, mikä on toukokuun härkäliikkeen huippu. Alue toimi vastarintana viimeisessä nousuliikkeessä ja sen pitäisi nyt toimia tukena.

Viikkokaavion tekniset indikaattorit ovat nousussa. Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on positiivinen ja nouseva. Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo liikkuu nopeammin kuin pitkän aikavälin keskiarvo, jota pidetään noususignaalina.

RSI, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, on yli 50 ja on nousussa. Tätä pidetään myös nousevana merkkinä, ja se tapahtuu yleensä äkillisten liikkeiden aikana. Siksi, vaikka hintatapahtuma on epäselvä, viikoittaisten aikajaksojen teknisten indikaattoreiden lukemat ovat nousevia.

BTC-kaavio TradingView'ssa

nykyinen syksy

Päivittäinen kaavio osoittaa, että Bitcoinin hinta on laskenut viime keskiviikosta (10), jolloin se saavutti uuden ennätyshinnan , 69 000 dollaria.

Laskevaa liikettä edelsi laskevat (siniset) erot sekä RSI:ssä että MACD:ssä. Nämä laskevat erot ilmenevät, kun hinnan nousuun ei liity ostovoiman kasvua, ja ne voivat usein tapahtua ennen laskutrendin kääntymistä. Ero oli erittäin selvä, mikä lisäsi sen merkitystä entisestään.

Fibonacci-tasoja käytettäessä lähin tuki löytyy 57 854 dollarista. Tämä hinta on lyhyen aikavälin (valkoinen) 0,382 retracement -taso.

Tuki on vahvempi välillä US$53 700 – US$ 54,350, jonka luovat lyhyen aikavälin 0,5 retracement -taso ja pitkän aikavälin (musta) 0,382 taso. Joten jos Bitcoin palaa tälle alueelle, se olisi todennäköinen paikka nousta uudelleen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että BTC tuskin pysyy 63 500 dollarin vaakasuuntaisen tukialueen yläpuolella, mikä myös osuu nousutrendin kanssa.

Tukitasojen yhtymän vuoksi linjan/alueen katkeaminen olisi iso laskeva signaali, joka voisi johtaa paljon alhaisempiin hintoihin.

BTC-kaavio TradingView'ssa

30 minuutin kaaviossa resistanssi on 66 660 dollaria. Tämä on 0,618 Fibonacci-retracement-taso. Ellei Bitcoin ylitä tätä tasoa, korjausta ei voida pitää valmiina.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Käynnissä on kaksi mahdollista potentiaalisen aallon laskentaa, jotka molemmat viittaavat uuteen laskuliikenteeseen lähitulevaisuudessa.

Ensimmäinen viittaa siihen, että Bitcoin on suorittanut viiden aallon härkäliikkeen ensimmäisen aallon (oranssi) ja korjaa parhaillaan aallon toista. Subaaltojen määrä näkyy oranssina.

Ensimmäinen mahdollinen tavoite toisen aallon lopussa on 57 750 dollaria ja toissijainen tavoite 54 300 dollaria.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Toinen luku viittaa siihen, että BTC on tällä hetkellä aallolla 2 (oranssi) ja on ollut tällä aallolla lokakuun 20. päivän huipuista lähtien. Tässä tapauksessa liike on osa epäsäännöllistä tasaista korjausta .

Tämä on eräänlainen korjaus, jossa C (musta) aalto ei voi liikkua A (musta) aallon alaosan alapuolelle. Siksi se sisältyy yleensä nousevaan rinnakkaiskanavaan. Siinä tapauksessa Bitcoin voi pudota vain 60 000 dollariin ennen kuin se nousee uudelleen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli osoittaa elpymisen merkkejä viikonlopun aikana, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *