Ethereum (ETH) ylittää 4 740 dollaria ja saavuttaa uuden ennätyksen

Ethereum (ETH) saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen tänä maanantaiaamuna (8), kun se oli noussut yli 10 % viimeisen seitsemän päivän aikana.

Ethereum, markkina-arvoltaan maailman toiseksi suurin kryptovaluutta, saavutti uuden hintaennätyksen, 4 744 dollaria TradingView'n mukaan.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Omaisuus on tällä hetkellä kaupan yli aiemman kaikkien aikojen ennätyksensä , joka oli 4 400 dollaria 29. lokakuuta. ETH on noussut 540 % vuoden alusta ohittaen jopa Bitcoinin (BTC), joka vahvistui 125 % samana ajanjaksona.

ETH-kaavio TradingView'ssa

Suosittu analyytikko "LilMoonLambo" kommentoi Twitterissä:

"Eth:n dollarin ostaminen 4 600 dollarilla vuonna 2021 on kuin BTC:n ostaminen 4 600 dollarilla vuonna 2017."

Ethereumin markkina-arvo on nyt 560 miljardia dollaria, korkeampi kuin JPMorgan Chasen, mutta pienempi kuin 576 miljardin dollarin kiinalaisen teknologiajätin Tencentin markkina-arvo.

Tarkasteltaessa tätä, vain 11 kuukautta sitten, joulukuussa 2020, tämä summa vastasi koko kryptovaluutan markkina-arvoa. Tämä summa saavutti myös kaikkien aikojen ennätyksen, 3 biljoonaa dollaria CoinGeckon mukaan .

Tämä nostaa yhteenlasketut kryptomarkkinat lähes neljännekseen koko kullan markkina-arvosta, joka on CompaniesMarketCapin mukaan 11,5 biljoonaa dollaria.

Ethereum-verkko nousussa

Myös Ethereum Networkin (ETH) hajautusnopeus saavutti uuden ennätyksen ketjun analytiikkatoimittajan Glassnoden mukaan . Tämä on ensimmäinen kerta, kun nopeus saavuttaa 1 EH/s, kun se on noussut aiemmasta ennätyksestä 876 TH/s 2. marraskuuta. ETH:n louhintavaikeusaste on myös tällä hetkellä korkeimmillaan.

Glassnode raportoi myös, että Ethereum jatkaa vaihtojen keskittämistä. Noin 6,4 miljardia dollaria ETH:ta virtasi pörssiin, kun taas 8 miljardia dollaria poistettiin, mikä johti 1,6 miljardin dollarin nettotappioon pelkästään viime viikolla.

Avoin kiinnostus Ethereumin futuurisopimuksia kohtaan saavutti Bitfinexin kaikkien aikojen ennätyksen, 2 miljardia dollaria, Glassnoden mukaan.

Myös transaktiomaksut ovat olleet viime aikoina erittäin korkeita, vaikka ne ovatkin pudonneet keskimäärin noin 40 dollariin BitInfoChartsin mukaan.

maksujen polttaminen

Korkeammat verkkonopeudet tarkoittavat, että EIP-1559:n elokuun alussa käyttöönotetun mekanismin avulla poltetaan enemmän ETH:ta. Uasound.Moneyn mukaan lähes 800 000 ETH:ta on poltettu viimeisen kolmen kuukauden aikana. Nykyhinnoin tämän summan arvioidaan olevan noin 3,7 miljardia dollaria.

Kaiken Beacon Chainin ETH-osuuden arvo on ennätyskorkealla 38,7 miljardilla dollarilla. Beaconcha.inin mukaan Ethereum 2.0 -lohkoketjussa on 8,18 miljoonaa ETH:ta estetty ja se ansaitsee korkoa.

Ethereum (ETH) -artikkeli ylittää 4 740 dollaria ja osuu uuteen ennätykseen, joka nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *