AMC saa hyperaktiivisen salauksen, toimitusjohtaja sanoo, että se voi laskea oman kolikon

AMC: n pomo sanoi, että on monia syitä, miksi yritys voisi laskea oman kryptovaluutan.

Amerikkalainen monikansallinen viihdejätti AMC on innoissaan lohkoketjusta ja yhtiön toimitusjohtaja pohtii julkisesti oman kryptovaluutan liikkeeseenlaskua.

CNC: n haastattelussa 20. lokakuuta AMC: n toimitusjohtaja Adam Aron keskusteli yrityksen salaustavoitteista. Tarkkoja yksityiskohtia ei ollut, mutta yrityksen pomo teki paljastavia kommentteja.

"Olemme tehneet paljon melua viime kuukausina siitä, että saamme hyperaktiivisen kryptovaluutan."

Sitten hän pohti mahdollisuutta, että AMC laskee liikkeelle oman kolikonsa, toteamalla: "On monia syitä, miksi AMC voisi olla menestyvä kryptovaluutan liikkeeseenlaskija ja salausvaluutan lunastaja." Hän lisäsi, että tämä oli vain yksi puoli tusinaa ideaa, joita yritys parhaillaan työstää.

AMC on hyvin tulevaisuuteen suuntautuva digitaalisten resurssien suhteen. Elokuussa yritys ilmoitti aikovansa ottaa käyttöön infrastruktuurin, joka hyväksyy Bitcoin -maksut elokuvalipuista tämän vuoden loppuun mennessä.

Seuraavassa kuussa teatterijättiläinen laajensi näitä salausmaksuvaihtoehtoja sisällyttämällä Ethereumin, Litecoinin ja Bitcoin Cashin . Tuolloin Aron kommentoi, että elokuvan katsojat olivat halukkaita käyttämään salausta maksutapana lippuilleen ja myönnytyksilleen AMC -teattereissa.

Lokakuun alussa AMC lisäsi Dogecoinin salausmaksuvaihtoehtojen luetteloon Aronin luoman Twitter -kyselyn jälkeen, jonka tuloksena 68% äänesti DOGE: sta yli 140 000 osallistujalta.

Lokakuun 6. päivänä yhtiö julkisti digitaaliset lahjakortit, jotka voidaan ostaa salauksella ja lunastaa liput ja AMC-e-korttiostokset.

Aiheeseen liittyviä: AMC Theatres esittelee salausmaksut sähköisistä lahjakorttiostoista

Tunnusten liikkeeseenlasku pörssiyhtiöille Yhdysvalloissa ei ehkä ole helppo tehtävä, ja sääntelyn esteet on voitettava jatkuvasti. Sosiaalisen median jättiläinen Facebook löytää tämän vaikealla tavalla, kun sen kryptovaluuttojen liikkeeseenlaskusuunnitelmiin kohdistuva valvonta jatkuu.

AMC nousi kuuluisuuteen vauhdikasijoittajien keskuudessa aiemmin tänä vuonna, kun osakekurssit nousivat sen jälkeen, kun niistä tuli vähittäiskauppiaiden suosima meemiosake Redditin surullisella WallStreetBets -foorumilla. Kirjoittamishetkellä AMC: n osakkeet olivat 40,86 dollarin kurssilla, mikä on hieman vähemmän kuin viikolla, mutta nousi 6,2% lokakuun alusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *