BTC, ETH, XRP, OKB, GRT, LIT ja ZIL – Analyysi 20. syyskuuta

Analyysi seitsemästä kryptovaluutasta, joilla oli viimeaikaisia huippuja, kuten Bitcoin (BTC), joka saavutti uuden ennätyshinnan, ja OKB (OKB), joka nousi 50% kahden viime päivän aikana.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

BTC

Bitcoin (BTC) on noussut kiihtyvällä vauhdilla sen jälkeen, kun se rikkoi 57 200 dollarin alueen viime torstaina (14).

Purkaus oli tärkeä, koska tämä oli viimeinen vastustusalue ennen uutta historiallista huippua. Lisäksi se oli 0.786 Fibonaccin retracement -taso. Alueen odotetaan nyt toimivan tukena hintojen laskussa.

Vaikka lasku voi tapahtua lyhyellä aikavälillä, BTC onnistui saavuttamaan uuden ennätyshinnan tänä keskiviikkona (20).

BTC -kaavio TradingView'ssa

ETH

Ethereum (ETH) on ollut laskusuunnassa 21. syyskuuta lähtien. Toistaiseksi omaisuus on noussut 47,50% tuosta päivämäärästä.

Tunnus on hyvin lähellä toukokuun huippujen luomaa 3 960 dollarin vastustasoa. ETH ei onnistunut rikkomaan tätä hintaluokkaa viime lauantaina (16), mutta tekee uuden katkaisuyrityksen. BTC: n tapaan omaisuuden odotetaan saavuttavan uuden historiallisen huippunsa pian.

ETH -kaavio TradingView'ssa

XRP

XRP (XRP) on seurannut laskusuuntaista linjaa 8. syyskuuta lähtien. Vaikka tämä on merkki laskuista, tunnus muutti suuntauksen 21. syyskuuta ja katkaisi linjan 9. lokakuuta. Tämä osoitti, että edellinen laskeva liike oli päättynyt.

Myöhemmin omaisuus ei ylittänyt 0,618 Fibonaccin retracement -tasoa 1,20 dollarissa. Laskusta huolimatta XRP onnistui löytämään tukea tasojen yhtymäkohdan yläpuolelle. Tukea luovat 1,08 dollarin vaakasuora alue ja edellä mainittu trendiviiva, joiden pitäisi nyt toimia tukena.

Tällä hetkellä XRP siirtyy kohti 1,20 dollarin vastustusaluetta. Tämän tason ylittävä purkaus voi laukaista nousevan liikkeen kiihtymisen.

XRP -kaavio TradingView'ssa

OK B.

OKB (OKB) on ollut nousutrendissä sen jälkeen, kun se palautui 10 dollarin tukialueelta 26. syyskuuta. Tämä loi erittäin pitkän pohjan, joka on vahva merkki ostopaineesta.

Nouseva liike kiihtyi 13. lokakuuta, kun merkki loi isomman yläosan. Sittemmin OKB on noussut 50%.

Keskiviikkona OKB katkaisi laskusuuntaisen linjan vahvistaen, että edellinen laskeva liike on päättynyt. Se yrittää parhaillaan siirtyä 24 dollarin vaakasuuntaisen vastusalueen yläpuolelle, mikä nopeuttaisi huomattavasti sen nousua, koska sitä vastustusta ei ole.

OKB -kaavio TradingView'ssa

GRT

1. lokakuuta GRT rikkoi laskusuuntaisen linjan. Tämä oli merkki siitä, että edellinen alaspäin suuntautuva liike oli päättynyt.

Myöhemmin 0,76 dollarin vaakasuoran alueen ylittävä tauko perjantaina vahvisti tämän mahdollisuuden edelleen. Lisäksi alueesta on tullut tukea, kuten tiistaina nähty pomppiminen (vihreä kuvake) osoittaa.

GRT on tällä hetkellä siirtymässä kohti 0,90 dollarin vastustusaluetta, jonka luo 0.618 Fibonaccin retracement -taso. Tämä on taso, joka toimii yleisimmin vastarintana. Jos se onnistuu siirtymään sen yläpuolelle, seuraava vastus on syyskuun huipulla lähellä 1,05 dollaria.

GRT -kaavio TradingView'ssa

LIT

Lition (LIT) on noussut 29. syyskuuta lähtien. Lokakuun 4. päivänä se siirtyi 3,65 dollarin vaaka -alueen yläpuolelle ja palasi vahvistamaan sen tukena 12. lokakuuta (vihreä kuvake). Sen jälkeen tunnus on noussut nopeasti.

Se yrittää parhaillaan murtaa laskusuuntaista linjaa, joka on ollut voimassa 15. elokuuta. Jos onnistuu, vastusta ei enää ole ennen kuin 6 dollaria.

LIT -kaavio TradingView'ssa

ZIL

Ziliqa (ZIL) on ollut nousutrendissä sen jälkeen, kun se rikkoi laskevan kiilan 1. lokakuuta. Purkautumisen jälkeen merkki ei kuitenkaan ylittänyt kahdesti 0,102 USD: n vastustusaluetta. Siitä lähtien omaisuuden hinta on laskenut.

Kuitenkin ZIL nousi jälleen saavutettuaan 0.618 Fibonaccin retracement -tason ja on noussut siitä lähtien. Jos se onnistuu siirtymään $ 0,102 -alueen yläpuolelle, nouseva liike voi kiihtyä, koska vastustuskykyä ei ole enää $ 0.135 asti.

ZIL -kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin -analyysi.

Artikkeli BTC, ETH, XRP, OKB, GRT, LIT ja ZIL – 20. syyskuuta Arvostelu nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *