Wall Street Wolf, Cardano ja lupaavat kryptot ovat viikon kohokohtia

Jordan Belfort, legendaarinen entinen yhdysvaltalainen pörssivälittäjä, joka tunnetaan nimellä Wall Streetin susi, on vastustanut kryptovaluuttameemiä väittäen jopa, että niiden tekijöiden pitäisi olla vankilassa.

Meemikolikoista puhuttaessa Shiba Inu (SHIB) kiinnittää edelleen huomiota ja uutisia sen ekosysteemistä paljastetaan. Toinen todisteena oleva kryptovaluutta on Cardano (ADA), vaikka hinnat olisivat laskeneet. Lopuksi panospooleissa käytetty Santos-fanimerkki ja joulukuun lupaavimmat kryptovaluutat täydentävät listan tämän viikon kryptomaailman tärkeimmistä kohokohdista.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Pitäisikö kryptovaluuttojen meemien luojia tutkia?

shiba inu

Jordan Belfortille vastaus on kyllä. Tällä viikolla annetussa haastattelussa nykyinen kirjoittaja ja puhuja sanoi, että meemikolikoilla ei ole legitiimiyttä ja että niiden tekijät tulisi tutkia ja pidättää .

Entinen välittäjä, joka sai lempinimensä Wall Streetin susiksi bisneksen ja sijoitusten vuoksi, sanoi myös, että näillä varoilla ei ole käyttöä ja että vaikka jotkut käyttäjät saavat suuren tuoton, useimmat ihmiset menettävät rahaa sijoittamalla näihin varoihin.

Huolimatta vaikeuksista oikeus- ja rahoitusalan sääntelyviranomaisten kanssa ja jopa pidätetyksi tulemisesta 1990-luvulla, Wall Streetin susi kommentoi, että kryptomarkkinoiden sääntely tekisi hyvää sellaisille omaisuuserille kuin Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH). Hänen mukaansa tämä antaisi tälle omaisuudelle enemmän legitiimiyttä meemikolikoihin verrattuna.

Shiba Inu tähtää pelimarkkinoille

shib

Shiba Inu on edelleen tärkein erottuva meemi kryptovaluutoissa. Tällä viikolla ilmoitettiin Activision Blizzardin entisen teknologiajohtajan palkkaamisesta, joka on liittynyt valuuttaekosysteemistä vastaavaan tiimiin NFT-pelien luomisessa.

Huolimatta omaisuuden kärsimyksestä tämän viikon jatkuvista laskuista, luvut osoittavat, että lähes 70 prosentilla sijoittajista on edelleen voittoa toiminnassaan . Lopuksi on syytä huomata, että SHIB oli toiseksi puhutuin krypto Twitterissä marraskuussa, ja sen ohitti vain BTC.

ADA putoaa, mutta Cardano jatkaa kasvuaan

ADA, Cardanon alkuperäinen merkki, pysyy laskussa. Tämän myötä kryptovaluutan lähettiläs nousi julkisuuteen tavoitteenaan rauhoittaa sijoittajia suhteessa tokeniin, joka CoinGeckon mukaan on jo devalvoitunut yli 50 % historiallisesta maksimistaan.

Hintojen laskusta huolimatta kryptovaluuttojen lohkoketju jatkaa kasvuaan. Verkossa olevien osoitteiden lukumäärässä havaittiin 200 %:n kasvu. Toinen huomiomme kiinnittänyt seikka oli käyttäjä, joka päätti antaa pojalleen nimeksi Cardano , jota projektin luoja Charles Hoskinson kommentoi.

Santos-fanimerkkiä aletaan käyttää uima-altaissa

Binance on Santos Futebol Cluben uusin sponsori. Seurauksena joukkueen fanimerkki sai entistä enemmän kansainvälistä näkyvyyttä, kun se listattiin pörssiin, joka tarjoaa edelleen aktiivisia viljelymahdollisuuksia. Lisäksi PancakeSwapissa (CAKE) lanseerattiin omaisuuspanospoolit , jotka tarjoavat hyvää tuottoa omistajilleen.

Joulukuun lupaavimmat kryptovaluutat

bitcoin

Kryptomarkkinat kokivat jyrkän laskun tänä lauantaina (4), ja lähes 2 miljardia dollaria realisoitiin viime tuntien aikana. Vaikka useimmat kryptovaluutat ovat laskussa, viidellä DeFi-projektilla on suuria uutisia ja päivityksiä joulukuulle, mikä saattaa nostaa niiden hintoja jälleen.

Wall Streetin artikkeli Lobo, Cardano ja lupaavat kryptot ovat viikon kohokohtia nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *