6 kysymystä Quantum Economicsin Mati Greenspanille

Pyydämme lohkoketju- ja kryptovaluuttasektorin rakentajilta heidän ajatuksiaan alasta… ja annamme muutaman satunnaisen singin pitääksemme heidät varpaillaan!


Tällä viikolla 6 kysymystämme menevät Mati Greenspanille, kryptoanalyytikolle ja Quantum Economicsin perustajalle ja toimitusjohtajalle. Quantum Economics on kryptovaluuttaavaruuden sijoitusanalyysi- ja konsulttiyritys.

Mati on entinen eToron vanhempi markkina-analyytikko ja lisensoitu rahanhoitaja Euroopan unionissa. Hän on e-kirjan The Complete Guide to Fintech Trading and Investments toinen kirjoittaja ja neuvoo tällä hetkellä julkisesti LunarCrushia, Electroneumia ja Lunoa.


1 Onko sillä väliä, ymmärrämmekö koskaan, kuka Satoshi todella on tai oli? Miksi tai miksi ei?

Vaikka tiimimme tekee parhaillaan laajaa tutkimusta tästä, en usko, että koskaan pystyisi sanomaan lopullista tietoa, ja toivon, että kukaan ei koskaan ymmärrä sitä. Bitcoinien alkuperän mysteerissä on tietty viehätys, joka mielestäni pitää ihmiset mukana verkossa.

2 Mikä on mielestäsi suurin trendi blockchainissa seuraavan 12 kuukauden aikana?

On todella vaikea sanoa niin paljon etukäteen alalla, joka liikkuu näin nopeasti. Henkilökohtaisesti odotan innolla näkeväni lisää hyödyllisyyspohjaisia nonfungible tokeneita (NFT). Niiden käyttäminen eksklusiivisen sisällön avaamiseen, tapahtumalippuina tai osana roolipelejä, on erittäin jännittävää.

3 Mikä on ongelma, jonka uskot, että blockchainilla on mahdollisuus ratkaista, mutta sitä ei ole vielä yritetty?

Se on hauska kysymys. Sanoisin, että vapaat, oikeudenmukaiset vaalit ovat ongelma, jonka monet maat kohtaavat, enkä ole nähnyt tarpeeksi ponnistuksia lohkoketjussa tämän ratkaisemiseksi. Ehkä nyt, kun kryptoystävällisiä poliitikkoja valitaan Yhdysvalloissa, vihdoinkin näet sen tapahtuvan.

4 Kun kerrot ihmisille, että olet lohkoketjuteollisuudessa, miten he reagoivat?

Useimmat tapaamani ihmiset tietävät tämän jo, joten se ei ole enää suuri järkytys. Bitcoinin ( BTC ) ja lohkoketjun tunteminen on lisääntynyt, joten uskon, että työpaikan saaminen tällä alalla on yleistymässä. Olen aina iloinen nähdessäni ihmisten lopettavan neliötyönsä mennäkseen Bitcoinille ja tekemään parhaani auttaakseen sitä.

5 Pidätkö Bitcoinista maksuvälineenä, arvon säilyttäjänä, molempina… vai et kumpaakaan?

Kyllä, molemmat. Minulle erittäin paljon. Suurin osa tiimistäni Quantum Economicsissa pitää mieluummin Bitcoinina. Se on paljon nopeampi, helpompi ja halvempi käsitellä kansainvälisesti kuin mikään maksusovellus tai pankki. Rahaa määrittelevän trilogian kolmas osa on laskentayksikkö, johon on hieman vaikeampi tottua, mutta yhä useammat alkoivat ajatella Bitcoinin termein.

6 Mitä haluaisit nähdä tokenoituna? Milloin jos koskaan odotat tämän tapahtuvan?

Leonardo da Vincis Mona Lisa. Olen twiitannut siitä Louvre-museolle jo jonkin aikaa. Käsittääkseni se on vain ajan kysymys. Voi tosiaan tapahtua minä päivänä tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *