Tether loi 3 miljardia USDT kahdessa viikossa

Tether on lyönyt yli kolme miljardia USDT viimeisen kahden viikon aikana, viimeksi miljardi dollaria lohkoketjussa TRON 4. joulukuuta. USDT:n nykyinen tarjonta on tällä hetkellä noin 76 miljardia.

Lieka on keksinyt lisäksi $ 1 miljardin stablecoin USDT on TRON blockchain mukaan on tapahtumatiedot . Lyönti tapahtui 4. joulukuuta 2021, vuosi, jolloin syntyi monia miljardeja USDT.

Lähde: FT

Kolikko on tehty aikana, jolloin markkinaharrastajat kritisoivat edelleen Tetheriä sen oletetusta käteisvarojen puutteesta varojensa täysimääräiseen takaamiseen. Raportit osoittavat, että vain 2,9 % Tetherin USDT-tarjonnasta on dollarivarantojen takana.

Tether lyötiin kolme miljardia USDT marraskuun ensimmäisellä viikolla, ja uusin rahapaja arvioi nykyisen varastonsa noin 76 miljardiin USDT. Tetherin tarjonta on yli kaksinkertainen USD Coinin (USDC) tarjontaan verrattuna, joka on noin 39 miljardia dollaria.

Huoli USDT-tarjouksen tukemisesta juontaa juurensa vuosien taakse ja on saanut kritiikkiä sekä krypto-yhteisöltä että lainsäätäjiltä. Tether tuki voimakkaasti heidän päätöksiään ja ryhtyi toimiin tullakseen avoimemmiksi.

Mutta koska stabiileista kolikoista on tulossa yksi tärkeimmistä huolenaiheista poliittisille päättäjille ympäri maailmaa, Tetherin on tehtävä paljon voittaakseen ne. Varastot ovat tärkein keskustelunaihe, kun vakaat kolikot tulevat säännellymmiksi – ja se on kysymys milloin, ei jos. CFTC on jo määrännyt hänelle 41 miljoonan dollarin sakot.

Hindenburg Research on myös käynnistänyt ohjelman nimeltä Hindenburg Tether Bounty Program, joka tarjoaa jopa miljoonan dollarin palkkioita Tether-varausten yksityiskohdista.

Tetherin valvonta on edelleen korkea avoimuusyrityksistä huolimatta

Tetherin tuki on ollut sijoittajien valvonnan kohteena useiden vuosien ajan, ja vasta viimeisen 12 kuukauden aikana se on pyrkinyt konkreettisemmin hälventämään huolenaiheita. Viime kuukausina yhtiö on ryhtynyt toimiin varmistaakseen, ettei se ole suututtanut sääntelyviranomaisia.

Yhtiön toiminta kiinnittää kuitenkin myös lainsäätäjien huomion. Yhdysvaltain senaatin pankkikomitean puheenjohtaja Sherrod Brown lähetti kirjeen Tetherin toimitusjohtajalle Jean-Louis van der Veldelle hieman yli viikko sitten. Puheenjohtaja odottaa Tetherin vastanneen joulukuun 3. päivään mennessä stablecoinia koskeviin huolenaiheisiin, vaikka lisätietoja ei ole paljastunut.

Vastauksena lainsäätäjien analyyseihin Tether sanoi, että se pyrkii tekemään yhteistyötä maailmanlaajuisten lainsäätäjien kanssa työstääkseen stablecoiniin liittyviä kysymyksiä. Tämä ei ollut yllättävää, kun otetaan huomioon Tetherin markkina-asema ja kiistanalainen historia.

Myös muut stablecoin-projektit ovat alkaneet ottaa käyttöön läpinäkyvyys- ja vastuullisuustoimenpiteitä. USDC-lähetystoiminnan harjoittaja Circle ilmoitti ryhtyvänsä tällaisiin toimiin aiemmin tänä vuonna antamassaan ilmoituksessa. SEC on myös haastanut Circlen haasteeseen, ja Circle sanoo tekevänsä täysimääräistä yhteistyötä asiassa.

Tether-artikkeli, joka loi 3 miljardia dollaria USDT:ssä kahdessa viikossa, nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *