Empiricus sanoo sen "alkaen" "ERÄ" (sic) kryptovaluutoista

Mies haastoi Empiricuksen oikeuteen saatuaan “ilmaisen kryptovaluuttaerän”

Mies osti Empiricukselta kurssin, joka lupasi ”paljon salausvaluuttaa”, ja koska hän ei saanut lupaamaansa, haastoi yrityksen São Paulon tuomioistuimeen. Kantaja väittää prosessissaan tehneensä sopimuksen rahoitusmarkkinoiden analyysitalon kanssa, ns.Eksponentiaaliset kolikot“. Allekirjoittaessaan sopimuksen elokuussa 2019 hänen pitäisi saada säännöllistä sisältöä kryptovaluutoista LINKissä olevan ilmaistarjouksen lisäksi. Kryptovaluuttabonus lähetetään sijoittajalle 2 280,00 R $: n maksun jälkeen, mikä auttaisi häntä suojautumaan markkinoiden heikkenemiseltä. “eliminoi riski menettää omat rahat toiminnalla“. Chainlinkin noteeraus kryptovaluuttamarkkinoilla tänä torstaina (19) on 137,00 dollaria, joten 12 yksikköä vastaa 1 644,00 dollaria.
Empiricus sanoo sen "alkaen" "ERÄ" (sic) kryptovaluutoistaEmpiricus sanoo antavansa “LOT” (sic) kryptovaluuttoja

Mies haastoi Empiricuksen oikeuteen, koska se ei saanut Chainlinkiä kurssibonuksena

Empiricus -analyysitaloa vastaan ​​tehty toiminta herätti huomion, koska tämä yritys on tehnyt useita tarjouksia kursseista lahjoilla kryptovaluutoissa. Mutta yksi mies väittää, että kurssin ostamisen jälkeenkään hän ei saanut tarjouksessa luvattuja 12 ketjunlinkkiä.

“Tämä on velvollisuus toimia johdonmukaisesti 12 yksikön Chainlink -digitaalisen valuutan (LINK) toimittamisessa tekijälle sen mainonnassa ehdotetuin ehdoin tai vaihtoehtoisesti määrätä maksamaan 3 143,76 R $ joka vastaa hakemuksen jättämien valuuttayksiköiden nykyistä arvoa [nome do autor do processo ocultado na matéria] Empiricus Research Publications Ltda: n edessä. ”

Kurssin ostamisen jälkeen, kaksi päivää myöhemmin, kantaja kysyi yritykseltä, kuinka saada lahjansa. Sitten hän sai linkin, jonka pitäisi antaa hänelle pääsy kryptovaluutoihinsa, mitä hän ei tehnyt. Asiakas ymmärsi, että Empiricus vaikeutti hänen pääsyä luvattuihin LINKKIIN, järkyttynyt tilanteesta. Saman vuoden joulukuussa mies ei päässyt luvattuun esineeseen, koska hän ei saanut lahjaa. Oikeudessa kokeiltu Empiricus väitti, että mies laittoi henkilökohtaisen osoitteensa kryptovaluuttojen vastaanotto -osoitteeseen eikä kelvollista lompakkoa digitaalisten kolikoiden lähettämiseen. Lisäksi koska hän ei oikaissut tietoja ja siitä on jo kaksi vuotta, vuonna 2019 linkitetty kampanja ei olisi enää voimassa.

Tuomari oli eri mieltä Empiricuksen kanssa

Kanteen käsittelevän tuomarin mukaan asia kuuluu kuluttajansuojalain piiriin, koska kyseessä on kuluttajasuhde. Tällä tavoin, tuomari piti oikeana, että Empiricus maksoi 12 ketjulinkkiä miehelle, joka haastoi sen oikeuteen, 1% kuukausikorolla sen kutsusta lähtien. Analyysitalolla on kymmenen päivää julkaisusta, joka oli torstaina, maksaa lahja entiselle asiakkaalle. Jos haluat, tuomari antoi mahdollisuuden maksaa käteisellä.

“Edellä esitetyn perusteella VAHVISTAAN alkuperäisen pyynnön: velvoittaa vastaajan toimittamaan tekijälle Chainlink -virtuaalivaluutan (LINK) 12 yksikköä 10 päivän kuluessa tämän asiakirjan julkaisemisesta tai vaihtoehtoisesti tekemään 3 143,76 BRL (kolmetuhatta, sata neljäkymmentäkolme realia ja seitsemänkymmentäkuusi senttiä) maksu, kolikoiden päivitetty arvo, rahallisesti oikaistu maksun jälkeen ja 1% kuukausittainen viivästyskorko tarjouksen jälkeen. ”

Päätös julkaistiin São Paulo Justice Gazette -lehdessä torstaina (19), mikä tekee selväksi, että lahjat on toimitettava kurssin suorittamisen jälkeen riippumatta niiden vastaanottamisen määräajasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *