"Operaatio farao" ehdotetaan kongressissa lakiesitykseksi

“Operaatio farao” ehdotetaan kongressissa lakiesitykseksi

Suno Researchin perustajan Tiago Reisin luoma “Operation Pharaoh” tulee nyt Brasilian kansalliskongressissa ehdotetuksi lakiesitykseksi. Viime vuosina tämä operaatio on jo kohdistanut useita taloudellisia pyramideja, jotka paljastivat julkisesti yritykset, jotka saivat asiakirjoja laittomasti kiinni sijoittajista Brasiliassa. Kiinteitä tuloja lupaavilla yrityksillä oli lopulta vahinkoa perheille, jotka uskoivat, että heidän sijoituksillaan oli mahdollista saada helppoa rahaa. Jotkut yritykset, joita Tiago Reis auttoi kaatamaan, käyttivät bitcoin -kuvaa uhrien pettämiseen. Nyt hän haluaa sijoittaa finanssipyramidin rikoksen Brasiliassa voimassa olevaan rikoslakiin, joka on peräisin vuodelta 1940 eikä käsittele tätä asiaa suoraan.

Tiago Reisin ”farao -operaation” uusi vaihe on kansalliskongressille ehdotettu lakiesitys

Muutosalustalla esitetyssä vetoomuksessa asianajaja Artemio Picanço on kansallisen kongressin lakiehdotuksen laatija. Suno-kolumnisti aiheesta hän osallistuu vuonna 2018 luotuun ns. Operaatioon farao.

”Huolimatta siitä, että se on kielletty Brasiliassa, taloudelliset pyramidit ilmestyvät ja kasvavat nopeasti koko kansallisella alueella. Joka päivä tuhannet brasilialaiset joutuvat näihin rikollisjärjestelmiin uskoen nopean ja helpon voiton lupaukseen. Mutta pyramidit ovat todellinen huijaus: joka päivä tuhannet ihmiset menettävät kaikki rahansa. Sillä on erittäin vakavia taloudellisia, sosiaalisia ja jopa perhevaikutuksia. Siksi Suno loi vuonna 2018 OPERATION PARAOH: toiminnan, jolla tuomitaan maassa toimivat rahoituspyramidit ja autetaan kansalaisia ​​olemaan lankeamatta näihin huijauksiin. ”

Tavoitteena on kerätä 2 miljoonaa allekirjoitusta ja ehdotus on kerännyt jo yli 28 tuhatta allekirjoitusta. Kirjoittajaksi nimitetyn Artêmion lisäksi Tiago Reis on mukana vetoomuksessa, jonka tarkoituksena on kuvata rahoituspyramidit paikallisessa lainsäädännössä 171 artiklassa, sen jälkeen kun Brasilia oli tuhoutunut viimeaikaisista huijauksista, kuten Unick Forex, Atlas Quantum ja NegocieCoins (Grupo Bitcoin Bank). Jos se tulee kongressiksi lakiesityksenä, operaatio Pharaoh tekee kriptovaluuttojen pyramideista rangaistukseksi sakot ja vankeuden neljästä kymmeneen vuoteen.

Kryptovaluutat ovat tapoja antaa huijaukselle laillisuutta

Yleisön saatavissa olevassa vetoomuksessa kirjoittajat tekivät selväksi, että kryptovaluutat ovat nykyään yksi keinoista antaa laillisuus rahoituspyramidihuijaukselle, olipa kyse sitten kiinteiden tai muuttuvien tulojen lupauksista. Yleisimpiä pyramidimalleja ovat nykyään kryptovaluuttaleasing, kaupankäynti kaupankäynnin markkinoilla, robotit, jotka oletettavasti toimivat tappiottomissa kaupoissa, eri alustojen väliset valuutta-arbitraasit ja jopa keskinäiset sopimukset. Livecoins puhui Artemio Picançon kanssa, joka totesi, että pyramiditapausten lisääntyminen Brasiliassa motivoi toimintaa.

”Lakiehdotuksen (PL) tarkoituksena on rangaista tätä eksponentiaalisesti kasvavaa teollisuutta, joka tuhoaa brasilialaisia ​​perheitä, esimerkillisellä tavalla. Puolassa yritettiin myös rangaista rekrytoijia, jotka tiesivät rikollisesta järjestelmästä ja levittivät sitä. Yksi tärkeimmistä syistä tapausten lisääntymiseen johtuu siitä, että ei ole olemassa tehokkaita seuraamuksia, jotka vastaavat aiheutettua taloudellista rikkomusta, mikä aiheuttaa vahingoittuneille sijoittajille rankaisemattomuuden tunteen, jota tällä ehdotuksella pyritään välttämään. ”

Lakiehdotuksensa laillistamiseksi lakimies jopa todisti sen Decredin ja Ethereum Classicin kahdessa cryptocurrency -lohkoketjussa ratkaisulla OriginalMy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *