Miljoonia Gas Consultoriaa lasketaan osakeyhtiöön

Gas Consultorian mukaan pidätetyn johtajan WhatsAppiin on hakkeroitu

Johtajuus Kaasukonsultointi julkaisi lausunnon, jossa todettiin, että Glaidson dos Santosin WhatsAppiin on hakkeroitu. Yhtiö oli viime viikolla operaation Kriptos kohteena, joka päättyi miljoonien takavarikointiin sekä ylellisten autojen ja pääepäiltyjen kiinteistöihin. Toimenpiteen aikana viranomaisten päätavoite oli Glaidson dos Santos, entinen tarjoilija, joka nimitettiin mahdollisen taloudellisen pyramidiohjelman johtajaksi. Hänen pidätyksensä suoritettiin luksustalossa Rio de Janeiron pääkaupungissa, ja hänet pidätettiin pidätyksen jälkeen.
Miljoonia Gas Consultoriaa lasketaan osakeyhtiöönMiljoonat Gas Consultoriaa lasketaan arvopaperiyhtiöön/Disclosure PF Hänet nimitetään Lagosin alueen suurimpien Bitcoin -järjestelmien “johtajaksi”, jolla on työryhmä, joka tutkii kymmenen sijoitushuijauksiin osallistuneen yrityksen suorituskykyä lupauksilla kiinteistä markkinatuotoista. Tämä alue sai näkyvyyden sen jälkeen, kun kaksi peräkkäistä Fantásticon painosta huomautti, että alue oli täynnä pyramideja, jotka jopa tekivät rikoksia toisiaan vastaan. Jälkivaikutus oli suurempi Pullback -kuninkaan murhan jälkeen, joka ammuttiin Porschen elokuun alussa.

Gas Consultorian johtajan WhatsApp on hakkeroitu, sanoo yritys

Miljoonien Glaidson dos Santosin, elektronisten esineiden ja muun takavarikoinnin jälkeen Gas Consultorian tiedotustoimisto ilmoitti nyt asiakkaille, että hänen WhatApp -sovellukseensa oli hakkeroitu. Tapaus tapahtui viime lauantaina (28), kun jotkut ihmiset yrittivät saada yhteyttä Glaidsoniin ja saivat vastaukset hämmentyneiksi. Gas Consultorian tiedonannon mukaan asiakkaat saivat pyyntöjä siirtää rahaa ja jopa kryptovaluuttoja, mikä osoittaa, että numeroa rikottiin, mutta menemättä yksityiskohtiin.
Gladsonin Whatsapp vastaa pidätyksen jälkeen.  Yhtiön mukaan se on hakkeri.Gladsonin Whatsapp vastaa pidätyksen jälkeen. Yhtiön mukaan se on hakkeri.

“Rakas, tänä lauantaiaamuna (28.8.) Tunnistimme hakkerin hyökkäyksen
toimitusjohtajamme Glaidson. Sikäli kuin tiedämme, rikolliset ovat rikkoneet Whatsappin lähettämään useita viestejä, joissa pyydetään GAS Consultorian toimitusjohtajan puolesta siirtämään rahaa ja kryptovaluuttoja tietylle tuntemattoman omaisuuden tilille.

Gas Consultorian lehdistötoimisto pyytää asiakkaita jättämään huomiotta viestit ja ilmoittanut pyrkivänsä estämään nämä toimet. Tämä GAS Consultorian huomautus on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.
GAS -tiedonantoGAS -tiedonanto Tapaus osoittaa, että lauantaina moottoriajoneuvoa palanneita asiakkaita koskevan väitetyn huijauksen lisäksi viime perjantaina tapahtuneen tapahtuman (27) jälkeen tapaukselle selityksiä etsivät ihmiset joutuvat edelleen muiden huijausten kohteeksi. tapaus. Livecoins otti yhteyttä Rio de Janeiron liittovaltion poliisiin kommentoidakseen, onko totta, että Glaidsonin WhatsApp on hakkeroitu, mutta se ei saanut palautusta ennen kuin tämä artikkeli oli lopussa.

Liittovaltion poliisin julkaisema operaatio Kriptos -raportti

Liittovaltion poliisin mukaan Gas Consultoriasta epäiltyjä vastaan ​​tehtiin 15 etsintä- ja takavarikointikieltoa. Viisi ihmistä pidätettiin, kolme Rio de Janeirossa ja kaksi muuta São Paulossa. Lisäksi takavarikoitiin 591 Bitcoinea, jotka ovat tuomioistuinten käytettävissä asiakkaiden mahdollista kiinnittämistä ja hyvitystä varten. Käteisellä takavarikoitiin noin 14 miljoonaa dollaria ja toinen 100 puntaa, mutta muita valuuttamääräisiä summia lasketaan edelleen. Operaatiossa takavarikoitiin myös arvokkaita kelloja, koruja, matkapuhelimia ja muuta elektroniikkaa. On huomionarvoista, että viranomaiset ottivat 21 luksusautoa, jotka löysivät nämä tavarat epäillyiltä. PF julisti lausunnossaan, että tämä voi olla suurin Brasiliassa koskaan tehty kryptovaluuttojen takavarikointi.

“Kaikki viittaa siihen, että tämä on liittovaltion poliisin suurin kryptovaluuttojen ja arvojen takavarikko.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *