Deloitte 2021 Global Blockchain Survey on maaliskuun ja huhtikuun välisenä aikana 1280 tutkimusta "ylemmän tason johtajat" 10 maasta

Pankkiirit varoittavat “radikaalista” muutoksesta taloudessa: “Bitcoin ja salaus voivat korvata dollarin viidessä vuodessa”

THE Deloite julkaisi raportin, jonka mukaan digitaaliset hyödykkeet voivat pian korvata fiat -valuutat. Yhtiö paljasti tämän Global Blockchain Survey -tutkimuksessaan vuonna 2021. Raportin mukaan rahoituspalvelualan (FSI) olisi pyrittävä siihen “tuotteiden nykyaikaistaminen ja jakelu” selviytymisen varmistamiseksi. Deloitte ehdottaa, että tämä käyttöönotto tapahtuisi lohkoketjuteknologian ja digitaalisten resurssien avulla. Deloitten tekemä kysely päättyi selvästi odottamattomaan tulokseen: kolme neljästä vastaajasta uskoo, että salausvaluutat korvaavat perinteiset fiat -valuutat. Deloitte 2021 Global Blockchain Survey on maalis-huhtikuussa tehty tutkimus, johon osallistui 1280 “ylimmän johdon johtajaa” 10 maasta (Brasilia, Kiina, Saksa, Hongkong, Japani, Singapore, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia ja Yhdysvallat), joilla on perustiedot lohkoketjusta ja digitaalisia resursseja.
Deloitte 2021 Global Blockchain Survey on maaliskuun ja huhtikuun välisenä aikana 1280 tutkimusta "ylemmän tason johtajat" 10 maastaDeloitte 2021 Global Blockchain Survey on maalis-huhtikuussa tehty tutkimus, johon osallistui 1280 “ylintä johtajaa” 10 maasta.

“Seisminen” muutos

lähinnä kuunteleminen pankin johtajatRaportti paljasti, mitä useimmat ihmiset ajattelevat, että kryptovaluutat, kuten bitcoin ja muu virtuaalinen omaisuus, voivat korvata Yhdysvaltain dollarin kaltaiset fiat -valuutat seuraavien 5-10 vuoden aikana. Johtajat kuvailivat tätä “seismiseksi” muutokseksi viitaten radikaaliin muutokseen, joka tapahtuu taloudessa. Kyselyssä vastaajat ryhmiteltiin kolmeen kategoriaan: Yleiset (kaikki osallistujat),
FSI General (FSI: n huippujohtajat) ja FSI Pioneers (FSI: n johtajat, jotka jo käyttävät lohkoketjua.) Raportissa tunnustetaan, kuinka pandemia on muuttanut dramaattisesti normia ja kannustanut uutta digitalisaatioaaltoa. Nämä tarvittavat muutokset digitalisointiin eivät ole tulleet ilman haasteita ja kasvukipuja. Yleisesti ollaan kuitenkin yhtä mieltä siitä, että lohkoketjun, digitaalisten resurssien käyttöönoton tarjoamilla mahdollisuuksilla on rajattomat tulopotentiaalit.

Bitcoin ja kryptovaluutat korvaavat fiat -valuutat

Tutkimuksen mukaan 93% rahoituspalvelualan huippuhenkilöistä on täysin tai jotenkin samaa mieltä tämän tunteen kanssa. 76% maailman talousjohtajista uskoo, että digitaalisista varoista tulee vahva vaihtoehto tai ne voivat korvata fiat-valuutat kokonaan seuraavien 5-10 vuoden aikana. Yhtiön mukaan havaintojen mukaan pankkien pitäisi siksi omaksua väistämätön digitaalinen tulevaisuus. Tämä johtuu blockchain-pohjaisten omaisuuserien odotetusta vaikutuksesta rahoituspalvelualan (FSI) muuttamiseen fyysisestä digitaaliseksi.
“Digitaaliset varat häiritsevät koko rahoitusmarkkinoita, ja kaikki organisaatiot ja teollisuudenalat, jotka ovat rahoituspalveluteollisuuden (FSI) rahoitusvälineiden asiakkaita, käteisestä osakkeisiin ja infrastruktuuriin kaikenlaisissa tapahtumissa, muuttuvat parempaan suuntaan.”
Muutos kiihtyi kolmella pääalueella: talletukset ja säilytys, maksut ja rahoituksen saanti. Muutto on myös synnyttänyt omistautuneemman ryhmän FSI -pioneereja, jotka priorisoivat lohkoketjua ja digitaalista omaisuutta osana viittä tärkeintä strategiaansa yritysten visioille. Talletuksissa ja säilytyksissä 63% FSI: n edelläkävijöistä näkee digitaalisen omaisuuden olevan tärkeässä asemassa organisaatioissaan, kun taas 63% sanoi, että se tapahtuu alimaksujen kanssa. 70% sanoi, että digitaaliset resurssit lisäävät rahoituslähteiden saatavuutta. 81% talousalan ammattilaisryhmästä uskoo, että lohkoketjuteknologialla on laaja skaalautuvuuspotentiaali ja se on jo saavuttanut tavanomaisen käyttöönoton. Lisäksi 73% uskoo, että organisaatiot menettävät mahdollisuuden saada kilpailuetua, elleivät ne ota käyttöön lohkoketjua ja kryptovaluuttoja.

CBDC: t

On epäselvää, pitivätkö he CBDC -sopimuksia näissä ”digitaalisissa resursseissa” vai eivät, osittain siksi, että kaikki vastaajat eivät olleet todellisia digitaalisten resurssien asiantuntijoita. Itse asiassa keskuspankin digitaaliset valuutat (CBDC) ovat vain alkuperäisiä digitaalisia versioita perinteisistä fiat -valuutoista, jotka ovat alkuperäisesti analogisia, mutta joita käytetään jo laajalti digitaalisessa muodossa. Siksi taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta CBDC -sopimuksia ei tule pitää digitaalisina varoina eikä kryptovaluutoina, vaan vain uusina versioina perinteisistä fiat -valuutoista. Lyhyesti sanottuna niillä on vain vähän eroja perinteisiin fiat -valuuttoihin, ja niillä on sama arvo, sama rahapolitiikka ja sama inflaatio. Yleensä digitaaliset hyödykkeet eivät kuitenkaan tarkoita perinteisten omaisuuserien digitaalisia versioita, vaan uusia omaisuuksia, jotka ovat täysin erilaisia ​​kuin aiemmin, jotka ovat alun perin digitaalisia ja perustuvat hajautettuihin tietueisiin tai, mikä parasta, hajautettuja. Monet johtavista perinteisistä rahoitusorganisaatioista integroivat jo digitaalisia resursseja asiakastarjontaansa. Vielä muutama kuukausi sitten JP Morganin ja Goldman Sachsin kaltaiset laitokset eivät suostuneet ottamaan käyttöön kryptovaluuttoja perinteisessä pankkijärjestelmässä. Molemmilla laitoksilla on kuitenkin nyt Bitcoin -varoja, jotka palvelevat yksinomaan varakkaita asiakkaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *