Bitcoin pysäyttää tappiot kritiikin keskellä ETF:n hylkäämiset ovat maksaneet sijoittajille "12 700 % voittoa"

Reaktioiden mukaan se on ollut kallista liiketoimintaa, joka on evännyt paikan päällä olevien Bitcoin ETF -tuotteiden markkinoilta, kun taas Bitcoinin hintakehitys tasaantuu.

Bitcoin ( BTC ) vähensi tappioita 13. marraskuuta, kun markkinoilla ei ollut juurikaan kiinnostusta Yhdysvaltain sääntelijöille, jotka kieltäytyivät sallimasta spot-pörssissä noteerattua rahastoa (ETF).

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

ETF:n hylkääminen aiheuttaa vähän markkinapäänsärkyä

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView:n tiedot osoittivat rauhalliset olosuhteet BTC/USD:lle viikonloppuna, parin toimiessa 1 000 dollarin käytävässä.

Uutiset, joiden mukaan arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) oli kieltäytynyt hyväksymästä VanEckin spot-ETF-tuotetta, laski kohti 60 000 dollarin tukea, mutta se ei aiheuttanut merkittävää volatiliteettia.

Ensimmäinen useista spot-ETF:itä koskevista päätöksistä, VanEck-jakso ei ollut monille yllätys, mutta yritys ilmaisi "pettymyksen" tulokseen.

"Olemme pettyneitä SEC:n tämänpäiväiseen päivitykseen, joka hylkäsi fyysisen bitcoin-ETF:mme hyväksynnän", Jan Van Eck vastasi Twitterissä.

"Uskomme, että sijoittajien pitäisi pystyä saamaan BTC-positio säännellyn rahaston kautta ja että ei-futuurien ETF-rakenne on ylivoimainen lähestymistapa."

Muut kommentaattorit olivat äänekkäämpiä, kun omaisuudenhoitaja Roundhill Investmentsin markkinointijohtaja Matias Dorta huomautti sijoittajille kahdeksan vuoden SEC-hylkäämistä aiheuttavat haitat.

"SEC hylkäsi ensimmäisen kerran $ BTC ETF:n vuonna 2013. He suojelivat sijoittajia menestyksekkäästi +12 700 prosentin voitoilta", hän väitti .

Bitcoin ETF-aikajana. Lähde: Arcane Research

Viikoittainen sulkeminen saa kaikki arvailemaan

Hylkäämisestä eteenpäin sijoittajat keskittyivät tällä välin viikoittaiseen sulkemiseen.

Aiheeseen liittyvä: Bitcoinin on määrä saavuttaa 90 000 dollaria "tulevina viikkoina" vetäytymisestä huolimatta – uusin tekninen analyysi

BTC/USD:n oli pysyttävä pelissä vaihteluvälin resistanssin yläpuolella alkuperäisen 64 900 dollarin jälkeen huhtikuussa, suosittu kauppias Pentoshi sanoi, tämä muodostaa tulevien päivien avainominaisuuden.

Toinen analyytikko Rekt Capital säilytti samalla vakaasti nousevan näkemyksen pidemmän aikavälin hintapotentiaalista.

"Kaikki datatieteen mallit viittaavat siihen, että BTC saavuttaa huippunsa paljon enemmän kuin 100 000 dollaria tässä syklissä", hän sanoi yhdessä tv-sarjasta perjantaina.

Toiset viittasivat todisteiden puuttumiseen, jotka osoittaisivat, että härkämarkkinat olisivat päättyneet tai olivat jopa uhattuna nykyisessä vaiheessaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *